Şimdi Ara

Steam iracing ücretini ısrarla iade etmiyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 Kasım'da sadece fiyatını öğrenmek için merak edip tıkladığım oyunu yanlışlıkla satın aldım. Hemen dakikalar sonra iade talebi oluşturdum ve Steam desteğe gönderdim.
    Steam desteğe başvurmama rağmen bana iade yapamadıklarını mail olarak gönderdiler.

2 saat oynanan ya da 14 gün içerisinde iade edilen oyunları kabul ettikleri yazıyor fakat benim bırakın oynamayı indirip kurmadığım ve dakikalar sonra yanlışlıkla satın aldım diye destek ekibinden 2 kere l iade istememe rağmen ya da kabul etmediklerini söylüyorlar resmen parama el koydular.

Böyle bir durum ile karşılaşan var mı ne yapmam gerekiyor?

Bu arada tutar 50 doların üzerinde. Steam iracing ücretini ısrarla iade etmiyor!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Açıkca yazmışlar aslında benzer senaryo ile bu hesaptan daha önce iadeler yapıldıysa steam bir nevi seni "mimliyor"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce çok fazla iade yapmışsan steam artık iade yapmana izin vermiyor.

Fakat bir cooldownu var. Bende çok oyun alıp iade ediyorum fakat oynadığım ve hesapta bıraktığım oyun sayısı daha fazla.

• zandatsui kullanıcısına yanıt

12 yılda sadece 1 kez iade yapıldı başka iade yok Steam iracing ücretini ısrarla iade etmiyor! 

• İlginç.

Şu anda iade yapamadıklarını yazmışlar, daha sonra tekrar deneyebilirsin belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.