< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskan001 -- 9 Kasım 2015; 18:40:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskan001 -- 9 Kasım 2015; 18:40:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2 ay öncesine kadar aliexpress de alipay' e üye olmadan VISA kredi kart no sunu girerek alışveriş yapıyordum. Şu anda ne olduysa, aynı kredi kart, artık 45 ile başlayan VISA kredi kartı kabul etmiyor. Geçersiz kart diyor.
Bankamla görüştüm, hiç bir problem olmadığını söylüyorlar, aynı kartla başka sitelerle alışveriş yapabiliyorum. Zaten aliexpress ödeme sayfasına girdiğimizde kart başlığı altında gösterilen amblemler de VISA amblemi kaldırılmış. Eskiden bu amblem vardı. Aliexpress' e sorduğumda kendileri bile şaşırdılar, şu anda inceliyorlar, sonra cevap verecekler. Bu VISA kredi kart ile alışveriş yapamama sorununu bir tek ben mi yaşıyorum arkadaşlar ??? ---------------------------------- SORUNU ÇÖZDÜM Benim Mesele şuydu: Aliexpress' den çok alışveriş yapan birisiyim, fakat son 3 ay hiç alışveriş yapmamıştım. 3 ay sonra alışveriş yapmaya çalıştığım da ödeme sayfası tasarımının değiştiğini fark edemedim. Ama aslında VISA kartlar için yapılan ödemelerin sayfa tasarımı değişmiş. İlk önce fark edemedim, daha sonra dikkatli inceleyince nasıl ödeme yapıldığını öğrendim. VISA ve benzeri kredi kartların ödemeleri şöyle yapılıyor: 1) "Buy" butonuna bastıktan sonra, 2) yeni pencere de "payment methods" a tıklayın (sağ tarafında ki ok işaretine), 3) payment methods sayfasın da "other payments methods" seçeneğini seçip, "confirm" tuşuna tıklayın, 4) "place order" tuşuna tıkladıktan sonra, kredi kart girme sayfası gelecektir. Artık kart numaranı girdiğinde VISA kredi kartını tanıyacaktır. Not: bizi aldatan değişiklik şu; tasarım değişikliğin den önce "buy" butonuna bastıktan sonra karşımıza direkman kredi kart girme sayfası geliyordu, burada VISA kredi kart numaramızı girdiğimizde evvel den sistem kabul ediyordu. Tasarım değişikliğin den sonra, "buy" butonuna bastıktan sonra "payments methods" a girip "other payments methods" u seçmemiz gerekiyor. Ben "payments methods" a girmeden direkman kredi kart numaramı yazdığım için sistem bana "kart geçerli değil" uyarısı veriyormuş, durum bundan ibaret. İşin garibi, bu şikayetimi aliexpress müşteri temsilcisine anlattığım da, onun da tasarım değişikliğin den haberi yoktu ve bana doğrusunu anlatamadı, "bankanızla görüşün" gibi abuk subuk öneriler verdi. Özetle sorunu kendim yaşadım, kendim çözdüm. |
Aliexpress'e Kredi Kartı Ekleme Sorunu ve Çözümü
Aliexpress, kredi kartı ekleme konusunda bazı sorunlar yaşayabilmektedir. Bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları takip etmenizi öneririz:
Aliexpress'e kredi kartı eklemekte sorun yaşıyorsanız, lütfen bu adımları takip edin. Sorun devam ederse, Aliexpress müşteri hizmetleri ile iletişime geçmekten çekinmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Kasım 2015; 19:06:27 > |
|
![]() Do you think I am a hypocrite? Well, you should. I wouldn't disagree with you. The road to power is paved by hypocrisy, and casuelties. Never regret.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.t001 -- 1 Şubat 2016; 9:32:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 20 Mayıs 2019; 21:38:35 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 20 Mayıs 2019; 21:36:8 > |
|