Şimdi Ara

Aliexpress kredi kartı numaramı kabul etmiyor. Yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
16.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kart numarası 16 haneli. Ancak 3 tane daha numara eksik kalıyor bir türlu alamadim. Anlayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskan001 -- 9 Kasım 2015; 18:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay öncesine kadar aliexpress de alipay' e üye olmadan VISA kredi kart no sunu girerek alışveriş yapıyordum. Şu anda ne olduysa, aynı kredi kart, artık 45 ile başlayan VISA kredi kartı kabul etmiyor. Geçersiz kart diyor.
    Bankamla görüştüm, hiç bir problem olmadığını söylüyorlar, aynı kartla başka sitelerle alışveriş yapabiliyorum.

Zaten aliexpress ödeme sayfasına girdiğimizde kart başlığı altında gösterilen amblemler de VISA amblemi kaldırılmış. Eskiden bu amblem vardı.

Aliexpress' e sorduğumda kendileri bile şaşırdılar, şu anda inceliyorlar, sonra cevap verecekler.

Bu VISA kredi kart ile alışveriş yapamama sorununu bir tek ben mi yaşıyorum arkadaşlar ???

----------------------------------

SORUNU ÇÖZDÜM

Benim Mesele şuydu:
    Aliexpress' den çok alışveriş yapan birisiyim, fakat son 3 ay hiç alışveriş yapmamıştım. 3 ay sonra alışveriş yapmaya çalıştığım da ödeme sayfası tasarımının değiştiğini fark edemedim.
    Ama aslında VISA kartlar için yapılan ödemelerin sayfa tasarımı değişmiş.

İlk önce fark edemedim, daha sonra dikkatli inceleyince nasıl ödeme yapıldığını öğrendim.

VISA ve benzeri kredi kartların ödemeleri şöyle yapılıyor:
    1) "Buy" butonuna bastıktan sonra,
    2) yeni pencere de "payment methods" a tıklayın (sağ tarafında ki ok işaretine),
    3) payment methods sayfasın da "other payments methods" seçeneğini seçip, "confirm" tuşuna tıklayın,
    4) "place order" tuşuna tıkladıktan sonra,
    kredi kart girme sayfası gelecektir.

Artık kart numaranı girdiğinde VISA kredi kartını tanıyacaktır.

Not:
    bizi aldatan değişiklik şu;
    tasarım değişikliğin den önce "buy" butonuna bastıktan sonra karşımıza direkman kredi kart girme sayfası geliyordu, burada VISA kredi kart numaramızı girdiğimizde evvel den sistem kabul ediyordu.
    Tasarım değişikliğin den sonra, "buy" butonuna bastıktan sonra "payments methods" a girip "other payments methods" u seçmemiz gerekiyor.

Ben "payments methods" a girmeden direkman kredi kart numaramı yazdığım için sistem bana "kart geçerli değil" uyarısı veriyormuş, durum bundan ibaret.

İşin garibi, bu şikayetimi aliexpress müşteri temsilcisine anlattığım da, onun da tasarım değişikliğin den haberi yoktu ve bana doğrusunu anlatamadı, "bankanızla görüşün" gibi abuk subuk öneriler verdi.

Özetle sorunu kendim yaşadım, kendim çözdüm.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Aliexpress'e Kredi Kartı Ekleme Sorunu ve Çözümü

Aliexpress, kredi kartı ekleme konusunda bazı sorunlar yaşayabilmektedir. Bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları takip etmenizi öneririz:

• Kart Bilgilerinizi Doğrulayın: Kredi kartı numaranız, son kullanma tarihi ve CVV kodunuzun doğru olduğundan emin olun. Aliexpress, kart numaranızdaki veya son kullanma tarihinizdeki herhangi bir küçük hatayı bile reddedebilir.
    • Farklı Bir Tarayıcı Deneyin: Kullandığınız tarayıcı karta engel oluyor olabilir. Başka bir tarayıcıda tekrar deneyin.
    • Ön Ödemeli Kart Kullanın: Aliexpress, bazı ön ödemeli kartları kabul etmeyebilir. Farklı bir ön ödemeli kart veya normal bir kredi kartı kullanmayı deneyin.
    • Aliexpress Hesabınızı Kontrol Edin: Hesabınızın askıya alınmadığından veya başka bir sınırlamaya tabi olup olmadığından emin olun.
    • Aliexpress Müşteri Hizmetlerine Ulaşın: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse Aliexpress müşteri hizmetlerine ulaşın. Hesabınız, kartınız veya başka teknik sorunlar hakkında size yardımcı olabilirler.

Aliexpress'e kredi kartı eklemekte sorun yaşıyorsanız, lütfen bu adımları takip edin. Sorun devam ederse, Aliexpress müşteri hizmetleri ile iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • The card number you have entered is invalid diyor

Orijinalden alıntı: kerimcem

orası son kullanma tarihi yada cv2 nosudur hayatında hiç netten alışveriş yapmadınmı...

Cv2 no ve son kullanma numarası aşagida extra olarak var. Benim bahsettigim kısim kart numarası yazan yer. 16 haneyi girdikten sonra 3 tanelik yer kaliyor. Her seyo denedim. Cv2 girdim. Bos biraktim. 000 yazdim. Ama olmadı bir turlu. Ilk defa bu siteden alişveriş yapiyorum. Bilmedigim bir sey mi var anlamadim.

Daha Fazla Göster
  • Normalde 16 hane myi yazinca dolması lazım ama hala 3 tane yer kalıyor. Pc de de denedim mobilde de aynı sonuc.

Orijinalden alıntı: RaufAtillaPolat

http://hizliresim.com/G5gdA3

ilginç masterı visayı seçiyon dimi birde son kullanmatarihini 2019 değil atıyom 19 olarak gircen..tr karakterde kullanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Kasım 2015; 19:06:27 >

Dediğim gibi pc de olmadı ama sitenin mobil uygulamasında oldu. Oradan ödedim.

Do you think I am a hypocrite? Well, you should. I wouldn't disagree with you. The road to power is paved by hypocrisy, and casuelties. Never regret.
  • mobilden girmeye çalışıyorsan şöyle yap dostum;
    ilk önce telefonun mesaj bölümüne numarayı düz bir şekilde yaz.sonra onu kopyala aliexpressteki kredi kartı nosu yerine yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.t001 -- 1 Şubat 2016; 9:32:39 >
  • Sürekli denedim, oldu. Ama Visa - MasterCard sanırım bunun seçiminde bi sıkıntı vardı. Müşteri temsilcisi ile konuştum o da 16 olması gerekir dedi. 19 istiyor ama tekrar tekrar deneyince oldu. Bende anlamadım. 2 gün uğraştım. Neyse ya mallar sağlam gelirse 100 TL üstü eşyaları 20 TL'ye almış olurum
  • 2 ay öncesine kadar aliexpress de alipay' e üye olmadan VISA kredi kart no sunu girerek alışveriş yapıyordum. Şu anda ne olduysa, aynı kredi kart, artık 45 ile başlayan VISA kredi kartı kabul etmiyor. Geçersiz kart diyor.
    Bankamla görüştüm, hiç bir problem olmadığını söylüyorlar, aynı kartla başka sitelerle alışveriş yapabiliyorum.

Zaten aliexpress ödeme sayfasına girdiğimizde kart başlığı altında gösterilen amblemler de VISA amblemi kaldırılmış. Eskiden bu amblem vardı.

Aliexpress' e sorduğumda kendileri bile şaşırdılar, şu anda inceliyorlar, sonra cevap verecekler.

Bu VISA kredi kart ile alışveriş yapamama sorununu bir tek ben mi yaşıyorum arkadaşlar ???

----------------------------------

SORUNU ÇÖZDÜM

Benim Mesele şuydu:
    Aliexpress' den çok alışveriş yapan birisiyim, fakat son 3 ay hiç alışveriş yapmamıştım. 3 ay sonra alışveriş yapmaya çalıştığım da ödeme sayfası tasarımının değiştiğini fark edemedim.
    Ama aslında VISA kartlar için yapılan ödemelerin sayfa tasarımı değişmiş.

İlk önce fark edemedim, daha sonra dikkatli inceleyince nasıl ödeme yapıldığını öğrendim.

1) "Buy" butonuna bastıktan sonra,
    2) yeni pencere de "payment methods" a tıklayın (sağ tarafında ki ok işaretine),
    3) payment methods sayfasın da "other payments methods" seçeneğini seçip, "confirm" tuşuna tıklayın,

Not:
    tasarım değişikliğin den önce "buy" butonuna bastıktan sonra karşımıza direkman kredi kart girme sayfası geliyordu, burada VISA kredi kart numaramızı girdiğimizde evvel den sistem kabul ediyordu.
    Tasarım değişikliğin den sonra, "buy" butonuna bastıktan sonra "payments methods" a girip "other payments methods" u seçmemiz gerekiyor.

Ben "payments methods" a girmeden direkman kredi kart numaramı yazdığım için sistem bana "kart geçerli değil" uyarısı veriyormuş, durum bundan ibaret.

İşin garibi, bu şikayetimi aliexpress müşteri temsilcisine anlattığım da, onun da tasarım değişikliğin den haberi yoktu ve bana doğrusunu anlatamadı, "bankanızla görüşün" gibi abuk subuk öneriler verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 20 Mayıs 2019; 21:38:35 >

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de var hocam, ziraatin banka kartını kullanıyorum.

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcanotsay

Aynı sıkıntı bende de var hocam, ziraatin banka kartını kullanıyorum.
    Sorun çözüldü.

Senin ki aynı sorun mu bilmiyorum ama,
    Benim Mesele şuydu:
    Aslında, VISA kartlar için yapılan ödemelerin sayfa tasarımı değişmiş.

ürünü sepete attıktan sonra,
    1) "Buy" butonuna basınız,

Not:
    tasarım değişikliğin den önce "buy" butonuna bastıktan sonra karşımıza kredi kart girme sayfası geliyordu, burada direkman VISA kredi kart numaramızı girdiğimizde evvel den sistem kabul ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 20 Mayıs 2019; 21:36:8 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.