Vize Randevusu Bulma Probleması
Bulgaristan'a sevgilimin yanına gitmek istiyorum fakat imkânı yok gibi.
Sevgilim Rus vatandaşı olduğu için oradan buraya istediği gibi girip çıkıyor fakat ben bir türlü gidemedim. Buraya geldiğinde ev müsait olmadığından otellerde sürünüyoruz ve haliyle baya maddi sıkıntı çekiyoruz. İkimizde bu durumdan sıkıldık.
Bulgaristan'a vize randevusu VFS Global üzerinden yapılıyor fakat 2 aydır bir tane bile randevu bulamadım. Arkadaş kafayı yemek üzereyim biri bana bir şey önersin.
B540 TOMAHAWK MAX - CPU DEBUG LED Kırmızı Yanıyor
Selamlar,
Bir sabah bilgisayarımı açtığımda monitöre görüntü gelmedi ve sorunun monitörden kaynaklı olabileceğini düşünerek kablo takıp çıkardım fakat camlı kasamdan ana kartımda bulunan CPU led ışığının sürekli kırmızı yandığını gördüm.
JBAT ile kısa devre, BIOS pili söküp çıkarma, son sürüm güncelleme yükleme, CPU Macun yenileme, tüm bileşenleri söküp çıkarma (RAM, GPU, CPU'nun kendisi ve fanı, BIOS pili, Harici tüm SSD ve HDD diskleri) fakat hiçbiri bir işe yaramadı.
Yalnızca ana karta güncelleme yüklediğimde bir süre ışık söndü fakat yine de display ekrana gelmedi. Bilgisayara powerdan tekrar güç verince ışık tekrar yanmaya başladı zaten.
Bilgisayara display gelmediği için BIOS ayarlarına da giremiyorum. 2 haftadır bu zillet ile uğraşıyorum ve çarelerim tükenmek üzere :( Lütfen bana yardımcı olun.
Yerel bir bilgisayarcıda işlemciyi başka bir anakart ile denedik. İşlemci çalışıyor.
Bileşenlerim ;
16 GB DDR4 3200Mhz Ram
Ryzen 5600x - Stok soğutucu
650w PSU
RTX 2060 Nvidia Geforce - MSI Ventus 8 GB
Samsung EVO 256 GB SSD
2TB Harddisk - WD
Meslek: Fotoğrafçı
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 154
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 116 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic