Pragmata'nın nasıl bir oyun olacağını merak ediyorum. Beklentim ve ümidim olan yegane oyun ama umarım kötü bir şey çıkmaz. |
State of Play | PlayStation | ANA KONU (63. sayfa)

-
-
hayır hayır after credit oyun var
-
Sony yine bizle basssak gecip sunumu bitirdi, uyusaydim daha iyiymis.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu adamların batıp yaratacağı boşluktan birileri çıkmalı artık. Şaka gibi sunum.
-
Hani nerede RE? Büyük hayal kırıklığı. Ghost of Yotei'den azıcık da olsa bir oynanış gösterselerdi bari.
-
Ellet tutulur 3 - 4 Oyun gösterildi bu kadar mıydı?
-
Sunun icin uykudan olduk, bir daha state of play icin uykuduz kalmam ben. Surekli cop sunumlar, Sony kaliteyi yok etti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6-7 haziranı bekleyeceğiz çok kötü bir sunum oldu
-
Resmen dalga gectiler şaka gibi sunum. Telefona indirip oynamam bile çoğu oyunu ps5 sunumu sözde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Horizon Forbidden East yok mu ya o kadar bekledik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony fanları kızmasın ama cidden aşırı dandirik bir sunum oldu.
-
-
Olsun iyi yönünden bakmak lazım. Tüm sunum pies beş purolarda hançançıttı 16K 480 fipisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 5 Haziran 2025; 1:0:41 > -
vakit kaybı bir sunumu daha geride bıraktık.
gene ne varsa Japon'da var. benim için sunumun en iyisi Pragmata.
gözler sektörün torpilli çocuğu Geoff Keighley'de artık. belki bazılarınıza tuhaf gelebilir bu söyleyeceğim ama Sony bile ağır topunu bu adamın sunumuna saklamış olabilir. ne yazık ki E3'ün ölmesi ve diğer fuarların popülerliğini kaybetmesi sonucu bu adam yükselişe geçti. beğen, beğenme adam ağır topları sunumuna alıyor Kojima'yı falan çıkartıyor.
özetle ağır toplar Summer game fest'de olursa olur.
-
son 50 state of play gibi bu da boş çıktı
-
Neyse summer game fest ve xbox showcase var daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pssr 2.0'ı bile göstermediler
-
Sony bitmiş...
-
-
Sony'nin neden Summer Game Fest'de olduğu belli oldu. Geoff ile anlaşmışlar belli ki. TGA'da Intergalactic duyurmuşlardı. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X