Bildirim
Start stop EFB akü tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
passatta varta var, qashqaime bosch almıştım. yerli markada mutlu tavsiye ediliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Start-stoplu ise agm akü alın. Ben mutlu aldım. Sorun yok. Hangisi ucuz ise varta, inci, yiğit, bosch, mutlu onu alın. Hepsi de güzel aküler. Yeni üretilmiş akü olmasına dikkat edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 20 Temmuz 2020; 2:45:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 tsi polo. Var bende. Geçen ay bitti benimde hocam.
Varta efb start stop lu akü taktırdım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
AGM alırsanız daha uzun süre kullanırsınız. Varta Silver Dynamic AGM tavsiyemdir. -
Bende skoda kullanıcısıyım 2017 muhtemelen benimde zamanım azaldı. gidip ölçtürmek lazım voltaj akım değerlerini. -
daha yeni agm tip aldım passat araca 850 ₺ üstünden çıkanı verip 2015 model araba. çalışma şekli değişti ilk başlatırken
+1
Normal inci akü aldım amperi yüksek, start stop çalışmaz dediler, açıkçası çalışmaması işime gelirdi ama alalı 8 ay oldu hala çalışıyor start stop.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X