Şimdi Ara

Start stop EFB akü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2016 model 1.2 tsi polo kullanıcısıyım 4 yıl sonra bugün aküm bitti ve aracımı çalıştıramadım. Akü ihtiyacım doğdu. Hangi marka tercih etmeliyim ve değeri ne olmalı. Aşağıda şuan kullandığım fabrika çıkışlı akünün resmi var. Yardımcı olursanız sevinirim.

• passatta varta var, qashqaime bosch almıştım. yerli markada mutlu tavsiye ediliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Start-stoplu ise agm akü alın. Ben mutlu aldım. Sorun yok. Hangisi ucuz ise varta, inci, yiğit, bosch, mutlu onu alın. Hepsi de güzel aküler. Yeni üretilmiş akü olmasına dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 20 Temmuz 2020; 2:45:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 tsi polo. Var bende. Geçen ay bitti benimde hocam.
    Varta efb start stop lu akü taktırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AGM alırsanız daha uzun süre kullanırsınız. Varta Silver Dynamic AGM tavsiyemdir.
  • Bende skoda kullanıcısıyım 2017 muhtemelen benimde zamanım azaldı. gidip ölçtürmek lazım voltaj akım değerlerini.
  • daha yeni agm tip aldım passat araca 850 ₺ üstünden çıkanı verip 2015 model araba. çalışma şekli değişti ilk başlatırken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    +1

• Normal inci akü aldım amperi yüksek, start stop çalışmaz dediler, açıkçası çalışmaması işime gelirdi ama alalı 8 ay oldu hala çalışıyor start stop.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba energy marka 60 amper efb akü aldım. 400 TL ye. Kendim taktım. Hiç sorunsuz çalışıyor. İlk takmamla birlikte start stop da devreye girdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.