< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceyrekkokorec -- 20 Ağustos 2023; 4:19:0 > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (23. sayfa)

-
-
Beyler mağazada 450 lira karşılığında Premium Edition Upgrade sürümü var. Acaba bu sürüm ile 5 gün erken erişim şansı olacak mıdır? Net bir bilgi de bulamadım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oluyor hocam mağaza açıklamasında yazıyor zaten.
Şimdi araştırdım ben de evet erken erişim oluyormuş hocam. E bu iyi oldu.
Tuna Akşen on Xtwitter
Tuna Akşen on Xhttps://twitter.com/pintipanda/status/1693596813410898178?t=XALBeDiJj5k2Cox4jaFkjw&s=19
Türkçe dil desteği için kampanya başlatıldı Twitter/X de elden ele yayalım 😇
Herkes yüklenmeli bu tweeti, bu bir fırsat.
-
www.change.org
Turkish Language Support for Starfield @bethesda kampanyasını prome ethttps://www.change.org/p/turkish-language-support-for-starfield-bethesda/psf/promote_or_share?guest=existing&short_display_name=Bar%C4%B1%C5%9F&recruiter=1314802210&source_location=corgi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
achievement listesi sızmış, spoiler içerir
EXCLUSIVE - All Starfield Achievements Detailed [SPOILERS] - Insider Gaming (insider-gaming.com)
-
SPOILER!!!
45 Dakika oynanış görüntüsü sızdı ve konsolda çok akıcı duruyor.
DHavenShadowyoutube
Oh Nothing Just Playing This Game That Is Not Even Game Out Yet #Unreleased #viral #starfield #xseries #games #early #constellation #2023https://www.youtube.com/watch?v=8qzZ6ORZCcg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 22 Ağustos 2023; 12:37:24 > -
Hocam oyun 30 fps ve buram buram ben izlerken npc karakterin konuşmasından bile anlıyorum. ÇOK akıcı demek doğru mu sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işte buuu, tam da beklediğim gibi
oyunun akıcı olmadığını görmek için kör olmak gerekiyor
-
30fps için akıcı duruyor hocam ben bir çok oyun gördüm 30 fps diyip 15fps gibi gelen o yüzden öyle dedim.
RDR2 deki 30fps beni hiç rahatsız etmemişti yada PS4 deki oynadığım exc ler veya FH5.
-
Benim için öyle olmuyor. Hele bir de arada 60 fps bir oyuna geçersem sonra tekrar 30 fps oyuna geçince kasıyor gibi geliyor gözlerime. Videoda siyahi npc konuşurken hissettim o kasmayı.
Benim için oyundan oyuna değiştiği için bir şey diyemeyeceğim.
Oyun 30fps ye kıyasla akıcı hissettiriyor umarım sonradan 40 veya 60 da eklenir.
-
Series X için 60 eklenebilir belki yamayla falan ama S için sanmam hocam. Bende S var şu an.
Premium sürümü bilgisayar üzerinden alsam konsolda da aktif oluyor sanırım doğru mudur?
Ben Hem Series S'e hem de masaüstüne kurdum preload dosyasını, Todd reisin bizzat oynayıp ilgilendiği Series S optimizasyonunu çok merak ediyorum ama Bethesda oyunları Valve gibi hep bilgisayar oyunu benim gözümde, Skyrim Fallout envanter menüleri falan kolla zulümdü, FSR Quality açıp 120 fps klavye/fare oynanır bu
-
Bu efsane grafiklerle 1440p/30 fps e razıyım ben series s için. 1080p/60 fps çöp ederdi oyunu. 60 fps çok tatlı gelse de insana bu oyun için grafikleri harcamak rezalet olur.
Aynı işlemciye sahipler belki 720p den upscale 1080p ye çalıştırabilir dalgalı olsa bile vrr ekranlar için böyle bir mod ekleyebilirler.
Bu diğer oyunculardan niye hiç ses yok enis, dost vs vs.
Türk dizi oyuncuları - disney+ olayı gibi bir durum mu var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X