Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konusu nedir arkadaşlar skyrim gibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki konsola da 30 fps çıkar, ileride 60 fps perf modu gelir. belki s'e gelmez x'e tek gelir ama sanmıyorum. adamlar siyaha boyatıp bi tur daha series s satmaya çalıştı, bu kazığı atmazlar s'e.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Todd Howard says Starfield will be 4K / 30fps on Xbox Series X and 1440p / 30fps on Xbox Series S

• süsse kullanıcısına yanıt
    Series s için bence kabul edilebilir. Yine de insanlara seçenek olması açısından keşke kalite modu 1440/30, performans ise 1080/60 olsaydı ss te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 12 Haziran 2023; 7:0:11 >
  • 130 watt rtx 3060 laptopta 1080pde medium high arası oynatır mı? Ps5’e gelmeyeceği için mecbur laptopta oynicam

Var mıdır yardımcı olabilecek

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu şu an kimse bilemez. Yazan gereksinimlere göre oynatır gibi.

• STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

• ileride gelir mutlaka

• Yazan gereksinimlere göre sormuştum hocam. Ana platform ps5 olduğundan pc sistem olayını tam çözemiyorum hangi kart hangisinden daha iyi vs vs gibi. Laptop 3060 (130 watt) medium ayarlarda 45 civarı fps verse yeter 1080pde

• 60 fps mod yokmu şimdi çıkıştaSTARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• Önümüzdeki 10 yılımı alacak belli ki bu oyun. Skyrim tadı veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 tane Constellation Edition patlattim az once. Xbox olani kendim saklayip PC olani satmayi planiyorum yil sonu TR'ye geldigimde :)

Almayi dusunen varsa Amazon.de'de hala stok mevcut.

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS
  • süsse kullanıcısına yanıt

30 fps olması bir tık üzdü.

• Bu kadar ayrıntı ve detay insanı bir yerden sonra ana hikayeden koparabilir. Nerede kalmıştık, en son ne yapmıştık. Hikayeyi unutur insan. Zaten Türkçe alt yazı da yok. Oyun kendini tekrar ederse sıkabilir. Amaçları oyucuları keşif yaptırmak. Keşif sevmeyen sıkılabilir.

• Premium edition yükseltmesi 500 TL Gamepass olan hesapta 450 TL'ye satılıyor. P1 P2 olarak kullanımda bir fark oluyor mu yoksa P1 de P2 de aynı özellikleri kullanabiliyor mu?

• soranger S kullanıcısına yanıt
    Kullanabilmesi lazım FH5 de aldık en son problem olmadı.
    Bunu da ön sipariş geçtim bile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xboxın tek umudu olarak gördüğü devasa bir oyunda Türkçe olmaması kabul edilebilir değil ya.Bir sürü onbinlerce takipçisi olan yayıncı var biri de çıkıp Twitterdan Bethesdaya bu oyunda niye Türkçe yok demiyor, tek bir tweetlerine onbinlerce beğeni gelse en azından bir ses olurdu tepki olurdu.

• Bu da benden olsun, atmosfer baya iyi görünüyor

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 12 Haziran 2023; 14:40:50 >
  • BEKOKOBE35 kullanıcısına yanıt

250 bin diyalog varmış oyunda bunun Türkçe altyazısını çevirecek olan zor bulunur TR de STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• FPS muhabbetine niye takılıyorsunuz arkadaşlar.

Yıllardır 30 FPS oynadık çok da güzeldi. Önemli olan FPS drop olmaması.

Göz zaten 5. dakikadan sonra hangi FPS olursa olsun alışıyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.