Şimdi Ara

Starfield, çıkış yaptığı gün tüm platformlarda 1 milyon eş zamanlı oyuncuyu geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Starfield Steam eş zamanlı oyuncu sayısı 1 milyon
    Bethesda Game Studios’un bilim kurgu RPG türünde yeni oyunu Starfield, 6 Eylül’de çıkış yaptı ve şu anda Steam’de en çok satan 2. oyun. Microsoft Xbox’ın patronu Phil Spencer, Çarşamba günü oyunun tüm platformlarda bir milyon eş zamanlı oyuncuyu aştığını paylaştı.



    Ayrıca Bkz.Starfield’a beklenen DLSS 3 modu geldi



    Microsoft Store'daki PC oyuncuları, Xbox oyuncuları veya Xbox Bulut Oyun oyuncuları için belirli bir sayı paylaşılmadı ancak Valve'ın Steam platformunda eş zamanlı oyuncu sayısı hakkında bir bilgimiz var. Valve’ın Steam oyuncu istatistikleri sayfasına göre, Starfield, Çarşamba günü 269.177 kişisel eş zamanlı oyuncu zirvesine ulaştı. Kıyaslama açısından, bir başka tek oyunculu RPG olan Baldur's Gate 3, Çarşamba günü 373.504 oyuncu zirvesine ulaşarak dördüncü sırada yerini aldı. Listede ilk üçte Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 ve PUBG var.






    Steam en çok satan oyunlarda ikinci sırada



    Bu hafta sonu Starfield’ın daha yüksek Steam eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşması bekleniyor. Oyun, şu anda Steam’de en çok satan oyunlar arasında ikinci sırada. 7 Eylül itibarıyla Steam en çok satanlar listesi şu şekilde:




    1. Counter-Strike: Global Offensive

    2. Starfield

    3. Apex Legends

    4. Baldur’s Gate 3

    5. PUBG: Battlegrounds

    6. Hogwarts Legacy

    7. EA Sports FC 24

    8. Dota 2

    9. GTA V

    10. Assassin’s Creed Valhalla






    Kaynak:https://twitter.com/XboxP3/status/1699621881421471889
    Kaynak:https://store.steampowered.com/charts/mostplayed
    Kaynak:https://store.steampowered.com/charts/topselling/TR







  • Yakında söner havası
  • Oyun güzel ama o kadar hype olmasi şacma. Türkçe yama sayesinde oyun cok güzel seyir ve keyif zevki katicak. Grafik olarak beklentilerim yüksekti ama bu oyunlarda bunu beklemek zor olacak gibi.


    Baldur gate şahane giriş yaptı eminim cogu kişi oyunun sıralı oyun olmasından dolayı oynamıyor. Halbuki ZENGİN hikayesi deli dolu grafikleri ile bütün oyunlara taş cıkartir. Starfield ise belli bir vakit gecince güncellemeler ile grafik ve görsel olarak saglam bir güncelleme bekliyorum.

  • bu kadar hype a giriyorlar ee tabi çok normal ama oyunun neresi "next gen" orası tartışılır. kalite bakımından sürünüyor oyun.
  • Youtube'dan oynayanların yayınlarını izliyorum ama abartıldığı gibi güzel gelmedi bana.
  • Tür olarak belirli bir kitleye hitap eden ve belirli bir seviyeden sonra oyuncuyu doyuran bir oyun. Bu kadar yüksek beklenti biraz da bethesda kaynaklı. Ne çıkarsa muazzam olur deniyor ama oyun türü olarak kısıtlı zaten. No man’s sky gibi bir kaç haftada doyulabilecek bir oyun.
  • Madencilikten kurtulup uzaya çıktım. Çıkar çıkmaz 3 tane korsan gemisi saldırdı güç bela hakladım. Sonra yakındaki gezegene gideyim dedim. Git git bitmedi çok saçma geldi. Yani uzaya çıkıp serbest dolaşmıyoruz. Ek olarak uzay gemisine binmişim bari madenci kıyafetlerini değiştireyim değil mi? NE yaptıysam bir türlü kıyafeti değiştiremedim. Çok sıkıcı gelmeye başladı. Uzay olup ta özgürlük hissi olmayınca benim için boş bir oyun. Tek beğendiğim yanı görsel kalitesi.
  • Bu hafta sonu 600.000 barajını geçer diye düşünüyorum. Geçemezse insanların birçoğunun yüksek ihtimalle optimizasyonun kötü olması kaynaklı almaktan vazgeçtiği anlamına gelir.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    İzlemesi keyifli değil ama oynaması inanılmaz keyifli oyun. Baldur's Gate de izlemesi o kadar keyifli bi oyun değil ama oyun muhteşem.
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Vay, berkayjan, n'aber ya!

    Senin şu, neredeyse bedavaya aldığın araç hala duruyor mu 😄
  • Oyunun başında madeni kazmak için lazer tutunca maden çağdışı şekilde kayboldu, onu görünce anında sildim oyunu
  • tek telimeyle rezalet bir oyun yahu. metacritic'de user score'da içinden geçmişler oyunun. 10 sene önce çıkan oyunlar gibi olmuş dandik geldi bana.

  • Çocuk oyunu değil gayet zevkli oyun. Genel kitle o yüzden sıkılıyor kısa süre sonra

  • Bethesda nın oyunlarinin en sevilen yanı da ileri de oyuncuların çıkardığı modlar. Modlar ile oyun bambaşka seviyeye geliyor. Bethesda da bunu bildiği için bu sefer istediğin kadar mod yapın bakalım demiş ve gezegenlere el atmış. Boş beleş bir çok gezegen var mesela. İleri de bu gezegenler modlar ile dolup taşacak.

    Yabancı kaynaklı bir çok mod yapımcısı a gezegenine s.x gezegeni inşaa edecez. B gezegenine yüzüklerin efendisi gibi orta dünya inşaa edecez. C gezegenine star wars ı inşaa edecez gibi gezegen paylaşıyorlar. Düşünsene uçağa biniyorsun bir iniyorsun gezegenin birisi harem gibi. Diğer gezegen orta çağ dünyası, diğer gezegen star wars evreni. İleri de araba mekanikleri ekleneceği söyleniyor. O zamanda bir gezegen hızlı ve öfkeli dünyası gibi. Çeşitliliğin nirvana yaptığı bir şekle bürünüyor.


    Şu anki hali bile keyifli. Tam sıkıldım derken modlarla deli dehşet bir hal alıyor. Bu bile oyunun hala satmasına sebebiyet verir.




  • Bethesda 3 kere art arda cikarttigi boktan oyun ile (Fallout 4, 76 ve starfield) artık A tier bir studyo olmadığını kanıtladı. 23 yılındaki oyun teknik açıdan 2011de çıkan skyrimden farkı yok.(ki Skyrimi yüzlerce saat oynamış biriyim). ve hala bu firmanın fanboylari savunuyor ama bu adamların oyunu böyle diye.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt

    Bu yıl goty'i sence baldurs gate mi alır yoksa starfield mı

  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt

    hocam açık ara bg3 un alması lazım. starfieldin bir devrim olması beklenirken bg3 tüm oyunu sektörünü etkileyecek harikalikta bir oyunla çıktı. yapımcılar çıkıp açıklama yaptı yahu bg3u standart olarak almayin diye, korkudan... larian, bethesdan kat kat daha küçük olmasına rağmen hikayesiyle, grafikleriyle, türe getirdiği yeniliklerle, kalitesiyle, ince işçiliği ile her alanda inanılmaz fark attı. starfield ise Fallout4 un makyajlı hali. eğer starfield goty alırsa bir daha kimse ciddiye almaz o ödülü.

  • Yıllarca oynanacak kült bir oyun, bg3 gibi oynanış çeşitliliği sunamayan rpglerle karşılaştırılması komik geliyor.

  • Starfield her şeyi yapmayı denemiş ama hiçbir şeyde başarılı olamamış bir oyun.


    Herkesin ağzında bir Bethesda gidiyor. Bu kadar harcanan paraya bu kadar beklenen zamana gelen oyun bu olmamalıydı.


    Hayal kırıklığı tamamen..

  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    Hahahah hocam nasıl hatırladınız:D Forumun emektarlarındansınız he :) 2019'da sattık onu yükselttik arabayı. Çok şükür basit sıkıntılar dışında yolda bırakmadı bizi :) Memnun ayrıldık.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.