Şimdi Ara

Starex ile Albea kalkarsa ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tilt2

mercedes 403 mü geçer benim şahin mi ?

nasıl soru ama

böyle soru soranların aklından şüphem var

çocuğum aklın var mı da şüphen olsun !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Haketmedim

quote:

Orjinalden alıntı: focusmehmet

quote:

quote:

quote:

quote:

ne saçma konular açılıyor ! inanamıyorum. sırf geyik olsun diye herhalde.
    starex'le albea'yı kapıştırdın ne oldu peki. ikisi arasında ikilemdemi kalmıştın, ondan mı merak ettin, acaba albea mı alsam starex mi alsam mı dedin (HAYIR tabii ki ) o zaman niye sorulur ki bu soru onu anlamadım.

sırf geyik yani

Sanane koçum ister konu açarım ister açmam burası seni ilgilendirmez. Konu seni sarmazsa gelip mesaj yazmassın olur biter, ama gelip renjide edici mesaj yazarsan sen daha çok renjide olursun.

abicim arabalarınızı kötüleyen yokki ? starex gayet güzel araba, albea da. ikisi de kendi sınıfında ii araçlar.

sadece konu çok saçma.

bu sorudan ne gibi sonuca varılacak biri onu söylesin bana susayım

Sen en iyisi kaybol bu topic ten yoksa ağızımı bozacam

nedense şu soruya verecek cevabınız olmayınca ağzını mı bozuyorsunuz

tekrar soryorum : "bu sorudan ne gibi sonuca varılacak biri onu söylesin bana susayım "

Soru açık diyorum ki, bu ikisi kalıkışta yada uzun yolda kim alır. Yarış yapma meraklısı birisi değilim sadece soru sordum. Sen bir tahmin yazarsın ve gidersin işi başka yönlere sürmeye çalışma biz de biliyoruz heralde bu araçların arasında dağlar kadar fark olduğunu. Benim istediğim sadece bir tahminde bulunman.

şöföre bağlı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne saçma konular açılıyor ! inanamıyorum. sırf geyik olsun diye herhalde.
    starex'le albea'yı kapıştırdın ne oldu peki. ikisi arasında ikilemdemi kalmıştın, ondan mı merak ettin, acaba albea mı alsam starex mi alsam mı dedin (HAYIR tabii ki ) o zaman niye sorulur ki bu soru onu anlamadım.

sırf geyik yani

Sanane koçum ister konu açarım ister açmam burası seni ilgilendirmez. Konu seni sarmazsa gelip mesaj yazmassın olur biter, ama gelip renjide edici mesaj yazarsan sen daha çok renjide olursun.

abicim arabalarınızı kötüleyen yokki ? starex gayet güzel araba, albea da. ikisi de kendi sınıfında ii araçlar.

sadece konu çok saçma.

bu sorudan ne gibi sonuca varılacak biri onu söylesin bana susayım

Sen en iyisi kaybol bu topic ten yoksa ağızımı bozacam

nedense şu soruya verecek cevabınız olmayınca ağzını mı bozuyorsunuz

tekrar soryorum : "bu sorudan ne gibi sonuca varılacak biri onu söylesin bana susayım "

Soru açık diyorum ki, bu ikisi kalıkışta yada uzun yolda kim alır. Yarış yapma meraklısı birisi değilim sadece soru sordum. Sen bir tahmin yazarsın ve gidersin işi başka yönlere sürmeye çalışma biz de biliyoruz heralde bu araçların arasında dağlar kadar fark olduğunu. Benim istediğim sadece bir tahminde bulunman.

şöföre bağlı

Tamam işte böyle cevap ver canımı ye

• starex kısa uzun farketmez ayırır geçer...
  • strarex güzel araç gerçekten. tek tutulmama nedeni yakıtı galiba (bildiğim kadarıyla) hyundai ise son yılların parlayan yıldızı. crdi motorlar oldukça güzel
  • quote:

strarex güzel araç gerçekten. tek tutulmama nedeni yakıtı galiba (bildiğim kadarıyla) hyundai ise son yılların parlayan yıldızı. crdi motorlar oldukça güzel

Starex in eski nesil motorları tci olan versiyonlar yakıtı 300 bin falan yakıyor ama crdi daha iyi bir sistem hem daha güçlü hem de az yakıyor(km'de 229 bin lira) tabi unun yolda bu rakam 180 bin liraya kadar düşer. saygılar
  • Gerçekten şahane bir araba. Ben kullandıkça tanıyorum ve daha çok seviyorum. 5000km'de ayarlandıktan sonra harika olacak. Şu anda klimalı şehir içi 12lt altına düşmüyor. yani dediğiniz gibi 300krş.

Bazen şeytana uyup gazlamıyor değilim. Otomatik oluşundan dolayı gerekirse 2 vites düşüp müthiş hızlanıyor. 100hp olmasına rağmen. ama starex oluşundan değil, emsalleri gibi ticari oluşundan dolayı yol tutuşu insanı tedirgin ediyor. Bu ağırlıkta bir aracın durma mesafesi mercedes olsa değişmeyecektir. Bu nedenle özellikle agresif davranışlardan uzak durulmalı bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgakmg

Gerçekten şahane bir araba. Ben kullandıkça tanıyorum ve daha çok seviyorum. 5000km'de ayarlandıktan sonra harika olacak. Şu anda klimalı şehir içi 12lt altına düşmüyor. yani dediğiniz gibi 300krş.

Bazen şeytana uyup gazlamıyor değilim. Otomatik oluşundan dolayı gerekirse 2 vites düşüp müthiş hızlanıyor. 100hp olmasına rağmen. ama starex oluşundan değil, emsalleri gibi ticari oluşundan dolayı yol tutuşu insanı tedirgin ediyor. Bu ağırlıkta bir aracın durma mesafesi mercedes olsa değişmeyecektir. Bu nedenle özellikle agresif davranışlardan uzak durulmalı bence.

Starex gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor.

Birde senin arka makaslar yük için olanından mı yoksa minibüs tipinin makasından mı ?

Arka makasları minibüs tipi makasıyla değiştir konfor olarak bineklerden bile güzel olacak virajlarda ise binek araçlara yakın yol tutacaktır. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haketmedim -- 25 Ağustos 2007; 22:49:42 >

• Aracım panelvan. Yani yük amaçlı makası var. Gerçekten arkası bayağı zıplıyor. Kısa şasesini denedim daha fazla zıplıyordu. Gerçi Doblo aracım vardı ondan alışkındım zıplamaya ama tüketime ALIŞMAK İSTEMİYORUM.

Servis 400ytl karşılığı minibüs amortisörü ile konforunun artacağını söyledi. ancak bence gereksiz. Zira aracın arkası değil daha çok önü kayıyor. Birkaç kez yol dalgalanmalarından epey önü oynamıştı. Ayrıca viraja biraz sert girsem araç arkadan değil (virajda yatmıyor çinkü) önden kayıyor. Birde tavsiye, aracın lastiklerini 195 R15 ile değiştirin. Zira gerek kitapcığında gerekse yabancı sitelerde bu ölçüyü veriyorlar. Bence en az 1lt tüketimde oynama olacaktır. Kuru zeminde bir miktar yol tutuş zayıflar belki ama ıslak zeminde hissedilir tutuş artışı sağlanır. Biraz toparlanıp bu ölçüde lastik değişimi yapacağım.
  • usta bende Hyundai Accent Era var CRDI. bu albea denilen araca kafa tutarmı ne dersiniz..??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

usta bende Hyundai Accent Era var CRDI. bu albea denilen araca kafa tutarmı ne dersiniz..??

kafa tutmayı bırak üstünden atlar geçer...

• kafa tutmayı bırak üstünden atlar geçer...

• albea ile era nın E si yarışsa ERA alır....ya şu albea arabamı siz de...fiatın hacı 124 topiciğinde konuşturun o arabaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

usta bende Hyundai Accent Era var CRDI. bu albea denilen araca kafa tutarmı ne dersiniz..??

kafa tutmayı bırak üstünden atlar geçer...

muahah ha ha muaha haha amma güldürdün usta beni yaw.

• ben mutijet fiat albea yı 1996 model benzinli(yanlış anlamayın sakın gazlı olmadığını belirtmek için söyledim sonra dizel şahin yok demeyin)şahin s le geçtim hemde eze eze geçtim kısa mesafe değil uzun mesafe ve nerden baksanız 2,3 km uzunlukta dümdüz bir yoldu.ölümüne bastık zaten kalkışta sonuç belli oldu max 170 gördüm yarış esnasında ama unutmayalım ki at kadar jokeyde önemli bu yarış konusunda.ben iddalı değilim ama iyi bir sürücü olduğuma inanıyorum.strarex konusuna gelince starex geçer büyük ihtimalle ama o içi döşenmiş yani üzerinde extra ağırlık olmaması gerek böyle olursa starexin karına diye düşünüyorum öyle bir dizayn edilmiş starex fazldan 4,5 saniye daha geç hızlanır buda albea nın küçük motoruna rağmen küçük cüssesinin ön plana çıkmasına neden olur.sonucu merak ediyorum doğrusu.bu arada bu konuda birşeyi gördüm Türk milleti olarak çok yarışçı bir milletmişiz ha vallahi helal olsun

• Starex diosunuzda bi de ağırlık, vites dişleri yönünden bakın. Binek bi araç diil ki. Ayrıca 2500 motor olsa bile binek bi araçta 2500 motor olduğunu düşünün misal 5.25. 260 yapıyodur dimi siz 200le geçen starex gördünüz mü bi kadranına bakın. Albeada 1.3 motor var
    Bi de dikkatimi çekti " Haketmedim " isimli üye çok agresifsin hemen ağzını bozuyosun.

Bu soru bence "Tavşan mı daha hızlı koşar kaplumbağa mı" sorusunun aynısı
  • staerx 11-12sn de 100görüyor(140lık olan) ve 190 görüyor. bende var 4000kmden sonra denemek için 1kere hız yaptım. albea hakkında bilgim yok ama deneyenler yazsın. bu arada albea ile starexi yarıştırmak çok saçma.
  • starex önde gelen isim olacaktır ganyan 1.05 albe ganyan 34
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.