Bildirim
@L-O-R-D
"teğmen": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
L-O-R-D (BERKİN AKBAY) · Renault altına konu açtı.
11 yıl
Megane 2 lastik değişimi yardım..
|
L-O-R-D (BERKİN AKBAY) · Volvo altına konu açtı.
16 yıl
Yeni VOLVO S60'I Görme engelli bir Türk mü tasarladı?
|
17 yıl
megane 3 ün videoları youtube da almış başını yürümüş
|
L-O-R-D (BERKİN AKBAY) · Kia altına konu açtı.
17 yıl
KİA CEE'D YALANMI OLDU
|
17 yıl
megane 2 yedek kart sorunu
|
|
|
|
Hakkında
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 189
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 189
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
. Cümleten selamlar arkadaşlar. Sizlerden lastik konusunda deneyimlerinizi benimle paylaşmanızı rica edicem. aracımız 120.000 de ve şuana kadar 3 lastik gördü :) bridgestone b250 ile başlayan yolculuğumuz 7000km de antalyada ters kapanda son buldu burda günü kurtarmak adına prelli p6000 ile devam ettik. Gariptir herkezin çamur attığı sert lastik pirellilerden süratli kullanımda çok memnundum tek şikayetim yolda çivi tel vs ne varsa toplamasıydı yaklaşık 55.000 km hizmet ettikten sonra yollarımızı ayırdık son zamanlarında iyice sertleşen ve yıpranan hamur artık yol tutmak yerine sadece lastik görevi görür olmuştu :) sonrasında öneri üzerine continental conti premium contact 2 marka lastiklere transfer olduk taktığımız ilk günden itibaren hiç randıman alamadığım ve arabayı altımda hiç hissetmediğim bu lastiklerle ite kaka bu noktaya kadar geldik continental genel manada iyi bir marka testlerde başarılı ama megane da facia olabilir kanısındayım 195/65/15 versionuna tekne bile yanaştırılmaz
şuanda faşır fuşur sanki jant kapağı yerinden çıkmış çamurluğa sütüomuş gibi ses çıkaran lastikler için servisteki arkadaşlar sesin üzerindeki çatlaklardan geldiğini ve derhal bu lastiklerden kurtulmam gerektiğini belirttiler. Şimdi ne almalıyım karar veremedim artık kafam rahat etsin istiyorum aklımda lassa impetus revo var serviste inceledim hoş lastik kullanan varmı yorum yazarsa sevinirim michelin energi saver istiyorum ama arasında lastik başına 40 lira oynuyor ve çok yumuşak olduğu için erken bittiği yönünde yorumlar var bilemedim bana yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
4 Yanıt
0