Şimdi Ara

Starbucks Neden Boykot Ediliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette elle tutulur bir sey goremedim nedenini tam kaynaklı bilen var mi napmis bu adamlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Her firmanin tek amaci kardir ve daha az vergi vermektir

Starbucks abdden daha az vergi vereceği devlete daha az katki yapacagi bir ulke bulsa tasi taragi toplar oraya gider

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sonucta abd devletine vergi veriyor o vergilerde gazzeye bomba olarak yagıyor

Starbucks boykotu sacmalikmis bunu anladım internette gram kaynak yok israile fayda sagladigina dair

• Boykot olayı şöyle:

adam öyne sinirli ki israilli askeri görse gırtlağı sıkıp öldürcek ama bunu yapamıyor. Mert ve yiğit olmadığı için iktidara, reisine "israil ile olan tüm diplomatik ve ticari ilişkilerini dondur, ambargo uygula ve hiçbirşey alma da" diyemiyor. İşte içini boşaltmak ve "bakın, ben de bir tepki verdim bu savaşa" demek için en kolay yol olan boykotu uyguluyor. Ama israile yardımda bulunduğunu açık seçik ilan eden mercedese devlet erkanının zerre kadar bir tepki vermeyip herkeşin mercedese binmesine ise gıkını çıkarmayarak da ne kadar namert ve ikiyüzlü olduklarını da açıkça farkında olmadan ifşa ediyorlar...

• işin kötüsü şu, bu boykot sadece bize zarar verir. zaten o ürünler alınmış ülkeye sokulmuş, yani parası ödenmiş israile gittiyse israile abdye gittiyse de abdye gitmiş yani para. senin alıp almaman bu saatten sonra sadece yerel ekonomini etkiler. şirket zarar edince Türk çalışanını işten çıkartcak, dükkanı kapatınca Türk adam kirasından olacak.

ek olarak olayın böyle starbucks ya da coca cola pepsi ile kalması da aşırı saçma. evinde su ısıttığın kettle bile abd israil ortaklığından bi yerden gelir, bindiğin araban kullandığın bilgisayar, akşam a haber izlerken kullandığın tv ve onun kumandası dahil olmak üzere. hadi dön taş devrine madem bu kadar boykotcusun

Babam da takmıyordu bunu bugün kardesim doritos istedi babam dedi yok almayin sokmam eve bilmem ne

Dedim yav baba kafayi mi yedin Allah'ın cips firmasinin ne işi olur yahudiyle israille adamlar amerikada bile vergi vermiyor. Sürü psikolojisine uymus tamamen. Dedim cocuk bi cips istemis yerli les firmalarin sagliksiz ürününü alana kadar doritos alayim en azindan bir standarti var.

Suanki durumda mercedes hariç boykotu hak eden hicbir firma göremedim mc bk star ne bulursam giderim arkadas tek eksigim para para oldugu kadar yer icerim hic de alakasi yok bu firmalarin israille falan adamlar ekmeginin derdinde

• Sekulerlikle Starbucks arasindaki baglantiyi cozemedim. Turkiye cok garip bir yer, insanlar boyle yerlere gidenler gitmeyenler diye bile ayrisabiliyorlar. Sanki her Starbucksa oturan fizik profesörü veya atomu parçalıyor sanirsin.

Altiustu daha cok Arap turistlerin takildigi bir kahveci en nihayetinde. Cok garip bir ulkeyiz gercekten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

abd markasız ürün mü var şorayko,yazdığın pcden tuttugun telefona kadar.Iphoneları kırsalar samimiyetlerine inanırım da,anca içecek içmemeye güç yetiyor boykot anlayışı :))

Ayrıca türkiyedeki starbucksı katarlı araplar işletiyor

yaşananlar tam anlamıyla bu, muhteşem özetlemişsin eline sağlık

tepki göstermesi gereken yerlere gıkları çıkmıyor nerede abuk sabuk şeyler var orada bunlar bitiyor yok burger king camlarını indir yok starbucks ta eylem yap kahve içenlere sataş, şu mercedes olayından sonra bunlardan bir kişi sarayın önüne gidip devlet artık bu arabaları kullanmasın diye tepki gösterdi mi göremedim yok

işin en kötü yanı tepki gösteriyoruz diye devlet malına zarar veriyorlar yakıp yıkıyorlar yarın bir gün burger, mcdonalds, starbucks peki gösterdikleri firmalar ben türkiyeden çekliliyorum dese ne yapacaksın bu sektörden kaç kişi ekmek yiyor hepsini istihdam sağlayabilecek misin

bunların kafa yapısı o kadar boş ki......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 20 Kasım 2023; 10:42:31 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.