< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
abd markası abd israile açık destek veriyor |
|
bunların kavgasi sekülerliğe starbucks bahane |
|
sonucta abd devletine vergi veriyor o vergilerde gazzeye bomba olarak yagıyor |
|
|
Boykot olayı şöyle: adam öyne sinirli ki israilli askeri görse gırtlağı sıkıp öldürcek ama bunu yapamıyor. Mert ve yiğit olmadığı için iktidara, reisine "israil ile olan tüm diplomatik ve ticari ilişkilerini dondur, ambargo uygula ve hiçbirşey alma da" diyemiyor. İşte içini boşaltmak ve "bakın, ben de bir tepki verdim bu savaşa" demek için en kolay yol olan boykotu uyguluyor. Ama israile yardımda bulunduğunu açık seçik ilan eden mercedese devlet erkanının zerre kadar bir tepki vermeyip herkeşin mercedese binmesine ise gıkını çıkarmayarak da ne kadar namert ve ikiyüzlü olduklarını da açıkça farkında olmadan ifşa ediyorlar... |
|
işin kötüsü şu, bu boykot sadece bize zarar verir. zaten o ürünler alınmış ülkeye sokulmuş, yani parası ödenmiş israile gittiyse israile abdye gittiyse de abdye gitmiş yani para. senin alıp almaman bu saatten sonra sadece yerel ekonomini etkiler. şirket zarar edince Türk çalışanını işten çıkartcak, dükkanı kapatınca Türk adam kirasından olacak. ek olarak olayın böyle starbucks ya da coca cola pepsi ile kalması da aşırı saçma. evinde su ısıttığın kettle bile abd israil ortaklığından bi yerden gelir, bindiğin araban kullandığın bilgisayar, akşam a haber izlerken kullandığın tv ve onun kumandası dahil olmak üzere. hadi dön taş devrine madem bu kadar boykotcusun |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
abd markasız ürün mü var şorayko,yazdığın pcden tuttugun telefona kadar.Iphoneları kırsalar samimiyetlerine inanırım da,anca içecek içmemeye güç yetiyor boykot anlayışı :)) Ayrıca türkiyedeki starbucksı katarlı araplar işletiyor |
|
yaşananlar tam anlamıyla bu, muhteşem özetlemişsin eline sağlık tepki göstermesi gereken yerlere gıkları çıkmıyor nerede abuk sabuk şeyler var orada bunlar bitiyor yok burger king camlarını indir yok starbucks ta eylem yap kahve içenlere sataş, şu mercedes olayından sonra bunlardan bir kişi sarayın önüne gidip devlet artık bu arabaları kullanmasın diye tepki gösterdi mi göremedim yok işin en kötü yanı tepki gösteriyoruz diye devlet malına zarar veriyorlar yakıp yıkıyorlar yarın bir gün burger, mcdonalds, starbucks peki gösterdikleri firmalar ben türkiyeden çekliliyorum dese ne yapacaksın bu sektörden kaç kişi ekmek yiyor hepsini istihdam sağlayabilecek misin bunların kafa yapısı o kadar boş ki...... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 20 Kasım 2023; 10:42:31 > |
|