Şimdi Ara

Starbucks'da Yarın İş Günümün Son Günü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Starbucks'da Yarın İş Günümün Son Günü.. soruları alayım

• Neden çıkıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yere düşen kahveleri ne yapıyorsunuz
  • Havalı gözükmeye çalışan insanlar ile dalga geçiyormusunuz ve İsrail markası diye rahatsızlık duyuyormusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 16 Ocak 2015; 23:53:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordaki çalışanların hepsinin 8 ile 10 senelik ark olmaları ve kendilerine 2 şerli 3 erli gurup kurup yeni gelen personelleri dışlamaları ve müdürlerin eski personelleri aşırı derecede tutması birde bazı personellerin aşk yaşamaları ve yeni gelenlere aşırı yüklenmeleri ben ancak 1 ay dayanabildim artık gerisini siz düşünün.
  • starbucks israil markası değil a.b.d markası havalı gözüken insanlara bi sözümüz yok ama bazı zengin züppeler sanki parasıyla bizi satın alacakmış gibi davranmaları krize sokmuyor değil
  • Bende starbucksta calismak istiyorum onerir misin internetten basvuru yaptim ama donmicekler sanirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün derslerin son günü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaç para alıyodun hacı ?
  • Bu tarz işler pek kalıcı olmuyor. Öyle bir ortamda tutunmak zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık olarak 8 yıldan beridir cafe ve restorantlar'da çalıştım baristalık ve garsonluk yaptım valla güzel kardeşim bende senin hevesliydim starbucks'da çalışmak için ama hiç umduğum gibi olmadı ordaki çoğu insanlar birbirinin mezarını kazan insanlar sadece 1 mağaza değil bir çok mağazada bu oluyor gözümle gördüm çünki ordaki vardiyalar sabit deği hergün değişik vardiyalar..birde hiç bir aktiviten olmaz sadece hafta içi 1 gün izinin olur oda evinde dinlenmekle geçer..
    ortalama bana dedikleri aylık ücrek 1300.tl dediler 350 tl yemek dediler. ama 2 side tutmadı

verdikler maaş 1055.00 tl
    verdikleri yemek ücreti 304.00 tl

benim orda 1 ayda harcadığım para ortalama 650.00 tl nin üstünde
    benim sana tavsiyem 1 değil 5 defa düşün. bu firmayla çalışacaksan eğer.
  • Part time dusunuyorum ben

• evet dediğin gibi sadece kendilerine amele arıyorlar
  • camoluklu2828 C kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağol 👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş ağır mı ki? Kahve basıyorsunuz alt tarafı küçümsediğimden değil bilmediğimden soruyorum. Ben de mcdonalds da çalışıyorum, heralde cinnet geçirirdin yerimde olsan Aynı entrikalar burada da dönüyor müdürle yatanlar, torpil vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.