Şimdi Ara

Starbound - Ana Konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun geçen günlerde 14,99$'a Steam üzerinden beta versiyonuna geçti ve oyunu alanlar beta sürümüne katılabiliyor. Oyunda çok fazla keşfedilecek şey var, bu konu altından yardımlaşabiliriz.

Oyundan kısaca bahsetmek gerekirse, Terraria'nın konsepti değişmiş ve gelişmiş versiyonu diyebiliriz. Uzay gemimizle farklı gezegenlere gidip, gezegenleri keşfediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 9 Aralık 2013; 18:05:59 >

• Dün bende satın aldım harika olmuş içerik çook gelişmiş.Unutmadan Craft the World diye bir oyun var şiddetle tavsiyemdir.
    STEAM ID :DevrimEmre
  • En derine kazan oldu mu? Hell falan var mı Terraria gibi?
  • Bu aksam cılkını cıkarıcam oyunun ıllakı vardır ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada forumda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Craft the World oyununu satın aldım oda harika.Tavsiye ederim Steam de bulabilirsiniz.14.99 $
  • Ben baya oynadım, yeni yamayla armor penetration'ı kaldıracaklar.

Biraz daha düzelsin oyun.

Platinum bulmak imkansız, yüksek seviye armor için platinum gerekiyor.

Platinumda 3. bosstan sonra çıkıyormuş. 3. boss'u tier 2 armorla yenmek zor hatta tier 2 gezegenlerde hayatta kalmak bile zor.

Bu arada koordinatlara internetten bakın, avian gunship'lerden silah almadan ilk boss olan ufoya girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 9 Aralık 2013; 13:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath
    Bu arada koordinatlara internetten bakın, avian gunship'lerden silah almadan ilk boss olan ufoya girmeyin.

Avian Gunship nedir, nerede bulunur? Google'da pek bir bilgi yok.

Bu arada gezegenin solundan da sağından da gitseniz aynı yere çıkıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 9 Aralık 2013; 17:04:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helldivers 2 [ANA KONU]
    geçen yıl açıldı
    Overwatch 2 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Minecraft [XBOX ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rhpsody ile oynuyoruz, 3-4 saat falan oynadık şu ana kadar. Oyun daha çok yeni olduğu için neredeyse hiçbir bilgi yok. Yani şu andan itibaren düşünen varsa atılımlar (tr site, let's play vb) gerçekleştirebilir. Bu konudan da crafting ve oyun mekanikleriyle alakalı birbirimize yardım edelim.

İlk dünyayı ana mekan olarak kullanıyorduk ama sonradan gemiye yerleştik. Diğer gezegenlere gidişi onun gemisiyle yapıyoruz, benimki dönüş için falan ana gezegende duruyor.

Oyunun konsepti çok sağlam ama daha çok yeni, bayağı eksiklikler ve eklenebilinecek şeyler var. Henüz fiyatı bize göre pahalı ama indirime geldiğinde almayı düşünüyorum.

Bu arada oyunun atmosferini sevenlere (çok benzemese de, soldat + starbound gibi) Cortex Command'i öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhinehart -- 9 Aralık 2013; 18:14:53 >

• Snow Infantry zırhı yapın, ilk seviyeler için çok güçlü.Toplam 32 leather lazım yapmak için. Hunting Bow ile yaratıkları öldürürseniz şansa çıkıyor.
  • Aşağıdaki sitede önemli lokasyonların yerini gösteriyor;

http://starbound.gamepedia.com/Coordinates

O koordinatları kendi geminizin x ve y kısmına girerek o bölgeleri ziyaret edebilirsiniz.
  • Yeni update ile karakterler siliniyormuş sanırım. Dosya formatı değiştiğinden eski save uymuyormuş.
  • steam disinda alabilecegimiz ucuz fiyatli bir yer var mi yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

steam disinda alabilecegimiz ucuz fiyatli bir yer var mi yahu?

Sanırım Steam dışında yok. Sitesinde bile Steam key diye belirtmişler zaten. Yılbaşında %15-25 indirimi görebilir. Daha da düşük bulamazsın zaten.
  • arkadaşlar bana ilk anten yaptığımız görevden sonra yeni görev gelmiyor neden acaba ? sizdede böylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcosman05

arkadaşlar bana ilk anten yaptığımız görevden sonra yeni görev gelmiyor neden acaba ? sizdede böylemi ?

Anteni yaptıktan sonra o anten ile boss'u çağıracaksın. Bossu kesince diğer görev geliyordu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

quote:

arkadaşlar bana ilk anten yaptığımız görevden sonra yeni görev gelmiyor neden acaba ? sizdede böylemi ?

Anteni yaptıktan sonra o anten ile boss'u çağıracaksın. Bossu kesince diğer görev geliyordu sanırım.

ben o boss ta öldüm ama nasıl olacak şimdi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

quote:

ben o boss ta öldüm ama nasıl olacak şimdi ?

Tekrar craft etmen lazım.

• multiplayer olayını yapamadık ya :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmps

multiplayer olayını yapamadık ya :/

üzerinden 2 aydan fazla zaman geçmiş ama multiplayer olayını hala halledemediysen hamachi ile halledebilirsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onel -- 29 Nisan 2014; 7:33:33 >
  • benim bu oyunla ilgili aklıma takılan bişey var şimdi başta geminin fuelini doldurup direk güçlü bir gezegene gidip hemen güçlü olamazmıyız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.