Şimdi Ara

Starbound - Ana Konu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel oyuna benziyor (çok mu geirde kaldım ne )

Daha terraria ya yeni başladm sayılır, onda ustalaşana kadar buda indirim görür güzel herhalde

Orijinalden alıntı: yussagi

benim bu oyunla ilgili aklıma takılan bişey var şimdi başta geminin fuelini doldurup direk güçlü bir gezegene gidip hemen güçlü olamazmıyız

Güçlü gezegenlerde hayatta kalabilmen için senin de güçlü olman lazım.

Orijinalden alıntı: Rhpsody

quote:

benim bu oyunla ilgili aklıma takılan bişey var şimdi başta geminin fuelini doldurup direk güçlü bir gezegene gidip hemen güçlü olamazmıyız

e orda koşsak sandık vs kapacak bişey yok mu ki

quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

quote:

e orda koşsak sandık vs kapacak bişey yok mu ki

Şansına bağlı. Bazıları direk yüzeyde oluyor.

• peki daha önce gittiğimiz gezegni unutursak sonsuz gezegen olduğu için o gezegendeki herşeyi kaybedermiyiz yoksa gittiğimiz gezegenler kaydediliyor mu

peki daha önce gittiğimiz gezegni unutursak sonsuz gezegen olduğu için o gezegendeki herşeyi kaybedermiyiz yoksa gittiğimiz gezegenler kaydediliyor mu

Koordinatları alman gerek X;Y şeklinde. Yada set home özelliği ile o gezegene geri dönebiliyorsun.
    Benimde bir sorum olacak bu arada;Şimdi bu oyunun yapımcıları geçen 3-4 ay önce 500 mblık bir paket çıkartmıştı ya o paketle Novakid ırkı gelecek deniyordu gelmedi bilen birisi var mı ne zaman gelecek bu ırk.Çünkü diğer ırklar baymaya başladı oynaya oynaya.
    "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
  • Oyunu bitirme aşamasına gelmişken format attım herşey gitmişti.Bende güncelleme gelene kadar oynamıyım dedim.Baya bi güncelleme gelmiş hatta novakid diye birşeyler varmış.Yükledim oyunu ama bulamadım novakid karakterini?

Bu arada oyunu öneririm müthiş zevkli

http://steamcommunity.com//id/Sonkuzeyli/
    • -____-____-______-______-____-__________-_______-_______-____-__
    • _____-_______-___-________-_______-________-________-_____-___
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

bu oyunu alsammı ne dersiniz ftl yi severim bu onun milyon kat gelişmiş hali gibi geldi bana?

Oyunu pek güncellemiyorlar, büyük ihtimalle yarım kalacak. Tavsiye etmem almanı. FTL ile de pek alakası yok, birçok gezegene gidebildiğin Terraria daha çok.
  • oyun çıktı satın almadım henüz denemek için indirdim benim oynadığım beta süreciyle arasında baya fark en büyük fark uzun soluklu bir main quest eklenmiş oyunun başında tüm ulusların barış içersinde yaşadığı bir gezegendeyiz sanırım uzun yıllar sonra bu barışın sağlanmasını kutluyorlardı bu sırada betada da sürekli yanımızda bulunan matter maniplator daha yeni icad edilmiş ve profesor kılıklı bir adam tarafından tanıtılırken gezegen bir anda yer altından çıkan ahtapot kolları tarafından istila ediliyor :) bir ahtapot kolu bu profesoru yakalıyor profesor bize bu itemi atıp sen kaç canınnı kurtar gibisiden birşeyler söylüyor bizde bir gemiye doğru kaçıyoruz gemiye atlayıp hızla uzaklaşırken gezegenin bu ahtapot kolları tarafından yok edildiğini görüyoruz bizim gemide bir gezegenin yörüngesine oturuyor ama kullanılamaz hale geliyor (yada ftl sistemi bozuluyordu sanırım)
    main quest outpostu bulduktan sonra başlıyor önce bir gate keşfediyoruz aktif hale getirmek için bir taştan 20 tane bulmak gerekli sonra outposta gidiyoruz orda evrendeki ırkları ve bu ırklara ait kalıntıları inceleyen bir kadın var üzerinde starbound oyunun simgesi bulunan bir kalıntının yanında duruyor bu kadın bize matter maniplatorun aynı zamanda pokedex gibi herhangi birşeyin üzerine tuttuğumuzda onunla ilgili bilgi veren bir alet olduğunu anlatıyor ve sırayla oyunda bulunan ırkların gezegenlerini keşfedip onları araştırmamızı istiyor her bir ırkı araştırdığımızda o ırkla ilgili bir görev başlıyor bu göreve gidip bir boss kesip key elde ediyoruz bunlar sırayla starbound simgesi üzerine ekleniyor sanırım tamamladığımızda gezegeni ele geçiren ahtapotla karşılaşmaya gideceğiz ben şuana kadar 2 key elde edebildim main questde ilerledikçe outpostda gelişiyor outpostda bulunan side questler var bide ziyaret ettiğimiz gezegenlerde karşımıza çıkan side questler var yani baya uzun soluklu bir oyun hiç satın alan varmı oyunun multiplayeri nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzenma -- 26 Temmuz 2016; 14:56:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rzenma

oyun çıktı satın almadım henüz denemek için indirdim benim oynadığım beta süreciyle arasında baya fark en büyük fark uzun soluklu bir main quest eklenmiş oyunun başında tüm ulusların barış içersinde yaşadığı bir gezegendeyiz sanırım uzun yıllar sonra bu barışın sağlanmasını kutluyorlardı bu sırada betada da sürekli yanımızda bulunan matter maniplator daha yeni icad edilmiş ve profesor kılıklı bir adam tarafından tanıtılırken gezegen bir anda yer altından çıkan ahtapot kolları tarafından istila ediliyor :) bir ahtapot kolu bu profesoru yakalıyor profesor bize bu itemi atıp sen kaç canınnı kurtar gibisiden birşeyler söylüyor bizde bir gemiye doğru kaçıyoruz gemiye atlayıp hızla uzaklaşırken gezegenin bu ahtapot kolları tarafından yok edildiğini görüyoruz bizim gemide bir gezegenin yörüngesine oturuyor ama kullanılamaz hale geliyor (yada ftl sistemi bozuluyordu sanırım)
    main quest outpostu bulduktan sonra başlıyor önce bir gate keşfediyoruz aktif hale getirmek için bir taştan 20 tane bulmak gerekli sonra outposta gidiyoruz orda evrendeki ırkları ve bu ırklara ait kalıntıları inceleyen bir kadın var üzerinde starbound oyunun simgesi bulunan bir kalıntının yanında duruyor bu kadın bize matter maniplatorun aynı zamanda pokedex gibi herhangi birşeyin üzerine tuttuğumuzda onunla ilgili bilgi veren bir alet olduğunu anlatıyor ve sırayla oyunda bulunan ırkların gezegenlerini keşfedip onları araştırmamızı istiyor her bir ırkı araştırdığımızda o ırkla ilgili bir görev başlıyor bu göreve gidip bir boss kesip key elde ediyoruz bunlar sırayla starbound simgesi üzerine ekleniyor sanırım tamamladığımızda gezegeni ele geçiren ahtapotla karşılaşmaya gideceğiz ben şuana kadar 2 key elde edebildim main questde ilerledikçe outpostda gelişiyor outpostda bulunan side questler var bide ziyaret ettiğimiz gezegenlerde karşımıza çıkan side questler var yani baya uzun soluklu bir oyun hiç satın alan varmı oyunun multiplayeri nasıl?

Steam üzerinden uzun zamandır bende mevcut bu oyun. Betayı bitirdiklerinde tekrar girdim. Arayüzünde sevmediğim birkaç şey var onun dışında oyun güzel ama arkadaşlarım arasında hiç oynayan yok o yüzden multiplayer denemedim. Zaten kendi official serverları da sıkıntılı. Sıkıntının sebebi ise geminden herhangi bir şeyi diğer oyuncular çalabiliyorlar. Yani bir block item sistemi falan yok. O yüzden güvenilir arkadaşlarla steam üzerinden oynamak lazım. Multiplayer bağlanmak çok kolay steam'den ve başkaları olduğunda bu oyun daha da mükemmel olur multiplayer olarak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.