Şimdi Ara

Star Wars | Yıldız Savaşları Nasıl İzlenmeli (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
76.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4-5-6-1-2-3-4-5-6 olarak izlemeye başladım an itibariyle.
  • 4-5-6-1-2-3 olarak izlenmeli tabiki böyle izledinmi keyif alırsın öbür türlü tırt
  • Bence 4,5 izlenip gerçek sıraya uyulmalı ancak olayların finalini görmeden 1,2,3 yapılıp her şey oturtulup 6 yı izleyerek final yapılmalı
  • Yıl sonunda gösterime girecek episode 7 yi seyretmeden eski bölümleri bir kere daha seyredip nostalji yapayım dedim. Seriyi geçmişte toplamda 4-5 kez izlemişliğim vardır. Star Wars ile tanışmam 1982 de olmuştur. 1977 de çekilen ilk bölümü, yaşadığım şehirdeki sinemada ancak 1982 de izleyebilmiştim. 1983 de çekilen Return Of The Jedi'ı sinemada izleyebilmek içinse 1986 ya kadar beklemem gerekmişti. İstanbul'da yaşayanlar daha şanslıydı tabii ki.

Bu seri hakkında hiç bilgisi olmayan yani hiç seyretmemiş bir kişinin ilk defa tanışıyorysa başlaması gereken 1977 de yayınlanan Ep.4 "A New Hope" ile olmalıdır. Aslında bu isimlendirme de 1999 da başlayan yeni seriden sonra yapıldı. Yoksa dünyanın Star Wars ile tanışması 1977 deki "A new Hope" filmi iledir. Bu şekilde başlayıp daha sonra 1999 daki yeni seri Phantom Menace ile devam edilebilir. İlk serideki sürprizlerin ve esprilerin keyfi daha iyi çıkacaktır. Aslında hikaye "Return Of The Jedi" ile tamamlanıyor. Eğer seri 2005 te yayınlanan Revenge Of Sith ile bitirilirse insanda buruk bir duygu kalıyor. Bu nedenle bir süre sonra 4-5-6. bölümler tekrar izlenip esas final Return Of The Jedi ile bitirilirse daha güzel olur. İki serinin çekildiği döneme bağlı teknoloji farkına çok takılmayın. Hatta dikkatinizi efektlere değil hikayeye verin derim. Tavsiye edeceğim sıra 4-5-6-1-2-3-4-5-6. dır. Benim ilk seyretmem bu şekilde olmuştur. İlk seriyi izlediğimde daha ikinci serinin adı bile yoktu. Bizim kuşak 1977-1983 arasındaki seri ile Star Wars fanı olmuştur. Bunu bilir bunu söylerim.

• Hâlâ mı bu konu tartışılıyor adamlar birşey biliyor ki 4-5-6-1-2-3 diye çekmişler.
  • ilk olarak 77 yapımından başlıyoruz ardından 80 ve 83'ü izliyoruz.

Star Wars IV - A New Hope (1977)

Star Wars V - The Empire Strikes Back (1980)

Star Wars VI - Return of the Jedi (1983)

daha sonra 2001 yapımından başlıyor 02-05 yapımlarını izliyoruz.

Star Wars I - The Phantom Menace (2001)

Star Wars II - Attack of the Clones (2002)

Star Wars III - Revenge of the Sith (2005)

Son olarak ta yeni film Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015) ' i izliyor dağılıyoruz arkadaşlar.
  • alperenatici kullanıcısına yanıt
    ahahaha süper ya güzelmiş bende mi böyle yapsam :D :D
  • 4-5-6-1-2-3 diyenlere kanmayın kesinlikle 1-2-3-4-5-6 olarak izleyin serinin zevkini heba etmeyin..
  • Herkes kafadan bir ses cıkmıs yok soyle izle yok boyle hepten kafam karıstı nasıl izlesem bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganyotcu1453 kullanıcısına yanıt
    Tüm konuyu bilmek istiyorum dersen.

4-5-6-1-2 S.W Clone Wars Çizgi filmi ve S.W Clone Wars (Çizgi Dizi) - 3 - Star Wars Rebels(Çizgi Dizi)-Kafana görede çizgi romanlar.

Yok sadece filmler dersen

4-5-6-1-2-3 tavsiye ederim. Konu gidişatı 1-2-3-4-5-6 şeklinde ama 2000'lerde çekilen 1-2-3'ü önce izlerseniz 4-5-6'ya geçtiğinizde eski olduğundan garip hissedebilirsiniz.

• Forumdaki herkes de kendini SW uzmanı zannediyor.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Bilim dalı falan mı bu? Uzmanı-acemisi mi var? Herkes fikirleri doğrultusunda tavsiyesini söylüyor; sorana!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalist -- 1 Kasım 2015; 9:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anomalist

Bilim dalı falan mı bu? Uzmanı-acemisi mi var? Herkes fikirleri doğrultusunda tavsiyesini söylüyor; sorana!

Yarası olan gocunurmuş.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    No comment.

• arkadaşlar şu anda izlemiş birisi olarak söylüyorum olay sıralaması 1-2-3-4-5-6 ama 1-2-3 izledikten sonra 4-5-6 efekt kalitesi olarak zevk vermeyecektir onun için diğer arkadaşlara katılıyorum 4-5-6-1-2-3 şeklinde izleyin
  • 4-5-6-1-2-3 olarak dün bitirdim seriyi.1-2-3-4-5-6 olarak izlemek daha zevk verir diye düşünüyorum fakat bu şekilde izlendiğinde bazı sürprizleri kaçırmış olursunuz ve teknoloji farkı ile çok beğeneceğiniz bir seriyi sıradan bir olarak görme ihtimaliniz çok yüksek.
  • 4-5-2-3-6 ,1i izlemesen de olur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.