Şimdi Ara

Star Wars | Yıldız Savaşları Nasıl İzlenmeli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
2
Favori
76.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakin Solo ve diğerlerinin olduğu çizgi romanları nereden temin edebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolter -- 3 Temmuz 2012; 3:40:03 >

Orijinalden alıntı: jay1jay

4,1,2,5,3,6
    once neden 1,2,3,4,5,6 siralamasina karsi oldugumu aciklayayim izin verirseniz.
    kisaca episode 1 star wars a yeni baslayacak birisi icin kotu bir film. lucas episode biri izleyecek insanlarin zaten orijinal uclemeyi izlemis insanlar olacagini bildigi icin ilk filmde sadece yeni uclemenin karakterlerinin tanitimina onem vermis ve konu biraz geri planda kalmis. acikcasi bir cocugun star wars ile tanismasi episode 1 ile olursa pek iyi olmaz. bir diger sorun ise eger cocuk 1,2,3,4,5,6
    sirasi ile izlerse zaten anakin skywalker'in darth vader oldugunu bilecek ve ep5 de ki i am your father sahnesinde bizim nesil gibi gozyaslarina bogulmayacaktir.
    ote yandan 4,5,6,1,2,3 sirasiyla izlerse (yani bizim izledigimiz gibi) o zaman da iyi kalpli cici senator palpatine'in ilerde imparator olacagini bilecektir bizim gibi. ki ben ucuncu filmde palpatine'in kotu adam oldugu anlasilinca sasirmak isterim ama sasiramam artik bu saatten sonra kim sasiracak (gerci buyuk konusmamak lazim, bence ep3de de dibimizi dusurecek bir surpriz olacak ama dur bakalim).
    sonucta cocuk ilk olarak ep4'u gormelidir. bir anda mutlak iyi ve mutlak kotuyu gormeli. death starin yok olusuna tanik olmali, ve obiwanla tanisip luke'un babasinin darth vader tarafindan olduruldugunu ogrenmeli, ve obiwandan eski guzel gunleri dinlemeli.
    daha sonra ep1'e gecip luke'un babasini, obi'nin gencligini gormeli. ilk olarak buyuk usta yoda'yla tanismali ve jedilarin saasalarina tanik olmali. ve qui gon'un olumune uzulmeli.
    daha sonra ep2ye gecip anakin'in buyumesini gormeli ne kadar guclu bir jedi oldugunu gormeli. sonra palpatine'den suphelenmeye baslamali.
    vee sirada ep5 var. tekrar luke'a donuyoruz vee evet cocugumuz goruyor ki anakin ve

vader ayni kisiymis aman allahim nasil olur!
    bir sonraki filmimiz ep3, iste cocugum boyle olur, diyip izletiyoruz kendisine.
    demek anakin kotuymus ama biz onu cok seviyorduk simdi ne olacak? bi de han solo vardi ona ne oldu?
    ve alti filmlik serinin finalini ep6 ile yapiyoruz. imparator olur vader icindeki iyiyi bulur. jedilar tekrar dogacaktir.
    ALINTI sanıorum bu doğru olan

neden spoiler veriyosun

• Filmin boxsetini indiriyorum , 2-3 güne iner.Konuda bir sonuca varılamamış ama filmlerin çekiliş sırasına göre izlemeyi düşünüyorum.

Star Wars : Clone Wars bunuda öneririm iyidir.

Orijinalden alıntı: Formel

Bence bir sondan bir baştan izleyerek yani şöyle 6-1-5-2-4-3 izleyerekte farklı bir tad almak mümkün

amuda kalkarak 1-6-4-5-2-3 şeklindede olabilr.
  • 1 hafta oldu tüm seriyi bitireli kesinlikle 4-5-6-1-2-3 olarak çekim sırası ile izleyin
  • 4 5 6 1 2 3 sırasıyla full HD izlemek çok keyifli. ne kadar çok detay varmış. görselliğe bir kez daha hayran oluyorum. edebi bir eser olmuş filmi aşmış...

amerikan hayat algısını, hırçın, pragmatik, sevimli bazen de küstah karakterini anlatan bir epik destan var ortada...
  • ne güzel 1-2-3-4-5-6 diye izliyicektim kafamı karıştırdı 4-5-6-1-2-3 cüler. Böyle saçmalık olur mu ? Önce 4-5-6yı izliyosun güzel. sonra geçmişe gidiyorsun 1-2-3ü izleyerek kafan karışır. Filmin olay sırasına göre 1-2-3-4-5-6 dır. Bence daha mantıklı.
  • Filmi beğenmek istiyorsanız kesinlikle , 1-2-3-4-5-6 şeklinde izleyin.Ben 4-5-6-1-2-3 şeklinde izledim , 4. , 5. ve 6. filmleri beğenmedim.Çünkü hikaye tamamen havada kalıyor.Sen anladığını sanıyorsun fakat 3.filmi izlediğinde şimdiye kadar izlenilen bütün filmlerdeki taşlar yerine şimdi oturduğunu farkediyorsun ve keşke hikaye sırasına göre izleseydim diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

ne güzel 1-2-3-4-5-6 diye izliyicektim kafamı karıştırdı 4-5-6-1-2-3 cüler. Böyle saçmalık olur mu ? Önce 4-5-6yı izliyosun güzel. sonra geçmişe gidiyorsun 1-2-3ü izleyerek kafan karışır. Filmin olay sırasına göre 1-2-3-4-5-6 dır. Bence daha mantıklı.

izledikten sonra bir daha yorumla bence..
    önce 4-5-6-1-2-3 yap, sonra 1-2-3-4-5-6 dene
  • horrt

bende karar veremedim beyler ... nasıl izlenmeli ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.