Star wars'ın orjinal filmi 70'li yıllarda çekilmiş olandır sonra çekilen hikayenin oraya nasıl geldiğini anlatıyor.
Ben 4 ve 5i izledim diğerlerini izlesem mi karar veremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: I need $
Star wars'ın orjinal filmi 70'li yıllarda çekilmiş olandır sonra çekilen hikayenin oraya nasıl geldiğini anlatıyor.
İnsan Filmin Bilgilerine Falan Yazar yaa
Arkadaşım yanlış anlamayacağını düşünüp belirtiyorum, bu filmi izleyecek kişi bu film hakkında nereden duyum aldıysa muhakkak böyle kısımlar için araştırma yapmalıdır :) Bu seri biraz fazla farklı bir yapıya ve hakkında saatlerce susmayacak kitlelere sahiptir ki Tr de ben cok cok zayıf görüyorum. Zira bakıyorum yabancı dizilerde ciddi manada kullanımı ve insanlar tarafından bilinilirliği var ama biz de hala bilinmiyor :) Sonuc olarak ne hevesin kacsın ne de onların yazmaması onların ayıbı olsun. Sen ciddi manada otur bi izle, izle ki bu kısımdan sonra 4. filme hikayenin ne kadar iyi baglandıgını gör 3. film ile :) Bir risk alarak nispeten düsük kacan bir bütce ile yüksek basarımın getirisi sonucu cıkan bir evreni gör :) Hatta yetinmeyip cizgi romanlarını kitaplarını oku ve üstüne oyunlarını oyna :) İnternette olusturulan ve genisletilmis evrenin en ince ayrıntılarını barındıran sitelerde gezin ve forumlarda sohbet et :) Yapılan aktivitelere katıl ve the old republic adlı mmo rpg oyununu ön siparisle collector's edition olarak kap ;) ^.^