Şimdi Ara

Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker (2019) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
10
Favori
15.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sızan senaryoyu okudum tam anlamı ile hayal kırıklığı. İnşallah senaryo gerçek değildir diyeceğim ama bu çapsızlar daha fazlasını ortaya koyamaz.
  • Senaryoya niye şaşırıyorsunuz ki? Bu seri bildiğin remake bence. Eskiyi fazla değiştirmeden yorumluyorlar, bunu yaparken de eskisinden daha kötü bir seri çıkartıyorlar ortaya.

Bu serinin rekor hasılat elde etmesi açıkçası beni üzüyor. Sinema sektörünün geldiği nokta içler acısı.
  • Bir hayranı olduğum serinin senaryosunu sırf gitmemek için okudum bu son serinin kalitesi budur bunu hak ediyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sızan senaryo çok tahmin edileblir değil mi abi doğru olduğuna inanmak istemiyorum
  • Ve Şopar'ın kariyeri biter.
  • Arkadaşlar filmi sinemada izlemek için illa gözlük mü takcaz? İmaxte de gözlük şart mı :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğruymuş hocam hayırlı olsun. John Boyega yüzünden sızmış üstelik. Bir insan film senaryosunu nasıl unutabilir anlamıyorum. Koskoca milyar dolarlık firma gitmiş eBay'den senaryoyu satın almış.

John Boyega da artık bir daha zor rol alır. Kolay gelsin arkadaşa şimdiden.

Yani başka bir seri olsa mesela Pacific Rim gibi hadi neyse de Star Wars'tan bahsediyoruz. Sırf bu senaryo yayıldı diye insanların bir kısmı beklentisini tamamen düşürdü hatta belki gitmemeye karar verenler olmuştur.

• Sızan senaryonun doğru olduğu nasıl anlaşıldı?

• JJ Abrams sızdı dediği için. Aslında %100 doğru de denilemez. Sadece sızıntı olduğu doğru diyebiliriz. En olası olan da linkteki sanırım.

• Hadi ya
    umarım trollemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 30 Kasım 2019; 12:41:41 >
  • Aynen,ya benim anlamadığım milyon dolarlık şirketsiniz hiçmi güvenlik,gizlilik politikanız yok,koskoca serinin senaryosunun ebay'a düşmesi nedir zaten verilebilecek en son adama senaryo teslim etmişsiniz,adam aklı bir karış havada geziyo.
  • boşa izlemeye gitemye gerek yok yine boktan bi film bizi bekliyor
  • Bu nasıl sızıntı vay arkadaş öyleyse hayal kırıklığı biraz ama bakmak lazım.
  • Hiçbir şey olmadan seri bitti resmen. Çok boş bir üçleme oldu.
  • Bomboş bir film. Rey ve yeni karakterlerin oyuncaklarını, tişörtlerini satacağız diye efsaneleri maymun etmekten bıkmadılar. Sinemada izlemeye katiyen değmez. The Mandalorian'ı izleyeyim de keyfim yerine gelsin.

• Bence iyi bir seri değildi üstüne serinin üçüncü filminde ölen imparatoru geri getirmeleri çok zorlama olmuş; imparatoru iyicene her delikten çıkan bir tipe çevirmiş. Kişisel düşüncem uzaylı görünümlü Snoke'a odaklanmalarının daha iyi olacağıydı interstellar mevzuları konu alan Star Wars'a daha bir derinlik ve çeşitlilik katacağıydı.

• Başka bir senaryo daha sızdı hocam.

Hangisi doğru artık bilmiyorum. Çıkınca öğreneceğiz.

• Belki de tekrar merak uyandırmak için ikinciyi sızdırmış olabilirler. En iyisi hiçbirini okumamak.

• ne yazmışlar diye girdim konuyu 5 dk da buldum
    8.9'la başlayan imdb şu an 7.4 sanırsam tarihin en kötü sw'u geliyor
  • 3 gün sonra star wars filmi var 5 gündür konuya yazılmamış filmi bu duruma düşürdüler işte
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.