Şimdi Ara

Star tv nin yaptığı nasıl aşağılık bir harekettir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizinin özeti vardı bitti uzun bir reklam girdi, dizi başladı 5 dakika civarı oynadı dizi ardından yine reklam girdi hadi buna göz yumalım alışık olduğumuz bir durum ama herifler reklam başlarken ''bir reklam'' yazıyor yine uzun bir reklam koyuyorlar

• para...
  • Her kanal yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir reklam yazıpta 15 dakikalık reklam koyacak kadar düşen bir kanal ilk defa gördüm @Warrior01
  • İlk değil ve daha kötüsü son da olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi la 3 dakka oldu birden reklam.

Ne hızlı geçti dedim
  • Dizilerle kafayı bozmuşsunuz. Milleti ekran başında uyutuyorlar yıllardır kimsede çıkıp demiyor ki aga bu nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o aldığı reklamın toplam değeri yüzlerce bin lira para belkide. yaparlar..
  • çok tutan bir dizide bunların olması gayet doğal. hiç isyan etme.
  • şuan reklamın bitmesini bekliyoruz.ailecek sövüyoruz.
  • Dizilerle kafayı bozmadım eminim şu yalan dünyada senden çok daha başarılı bir hayat sürüyorum @AlaturkaMavzer
  • Son 3 yıldır izlediğim bi TV programı yok.Ortamda TV olsa bile bakmıyorum.O yüzden isterse 1 saat reklam koysunlar beni bağlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feldmaresal

Dizilerle kafayı bozmadım eminim şu yalan dünyada senden çok daha başarılı bir hayat sürüyorum @AlaturkaMavzer

Benden başarılı ol sıkıntı yok. Ben kendimi senle karşılaştırmıyorum, iyi yaşıyorum da demiyorum. Sadece saatlerce kalitesiz Türk dizilerini izlemenin hayata bir gram katkısı olmadığını savunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjin Carnibor -- 19 Şubat 2014; 21:18:15 >
  • Yıl 2014. Gelişen internet çağında televizyon izlemek bana göre saçmalık oluyor. Bir diziyi sansürsüz ve reklamsız internetten izlemek varken niye tv de izleyeyim ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

çok tutan bir dizide bunların olması gayet doğal. hiç isyan etme.

Türk dizilerinde normal. Jay Leno da bile azıcık reklam oluyordu çok fazla değil. En fazla 8 dakika. Ya da yabancı kanalları açarsan reklamların nasıl kısa olduğunu görebilirsin.
    Anormal olan Türk kanallarının reklamlardan kıracağı para miktarını katlaması ve 20 dakika reklam konulması.
  • sizde buna rağmen izlemeye devam ediyosanız onlar için sorun yok demektir.
  • TV'de ülkemizi avrupada temsil eden takımların önemli maçlarına, milli maçlara, güzel sinema filmi varsa sinema filmine ve ara sıra olimpiyatların olduğu yıllarda hoşuma giden oyunlara bakarım.
    Bence gerisi insanları uyutmak için, geniş düşünmemesi için, kendi ideolojilerine yönlendirmek için, kültürümüze ters düşen şeyleri zamanla aşılamak için vs. yapılan programlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtuk reklamlarla ilgilense daha iyi oludu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel izleme işte en büyük tepki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.