Şimdi Ara

Star Tv'de Yepyeni Bir Talkshow: GECEKONDU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
479
Cevap
1
Favori
14.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğma büyüme ankaralıyım bu adam kadar iyi orta anadolu şivesi yapan bir mizahcı görmeedim
    yaptığı şive gerçekten çok zor sadece bunu yapmakla kalmıyor, kültürünüde birebir ortaya koyuyor
    helal olsun vallahi
  • Daha bitmedi ama bence en can alıcı ve güldüğüm espiri yüzme bilmeyenler derneği olacak.
  • at kelebek espirisi kaynadı
  • Dalyanak fena oldu.
  • süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

doğma büyüme ankaralıyım bu adam kadar iyi orta anadolu şivesi yapan bir mizahcı görmeedim
    yaptığı şive gerçekten çok zor sadece bunu yapmakla kalmıyor, kültürünüde birebir ortaya koyuyor
    helal olsun vallahi

ben de kırşehirliyim aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: en birinci ben oldum

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

doğma büyüme ankaralıyım bu adam kadar iyi orta anadolu şivesi yapan bir mizahcı görmeedim
    helal olsun vallahi

ben de kırşehirliyim aynen katılıyorum

şu gali, gı laflarını koydukça kopuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 11 Eylül 2010; 2:40:29 >

• Dün gece harikaydı ya .Bilgisayarı kapattım televizyonuda kapatacaktım dayanamadım devam ettim , harika bölümdü ya
  • tombis is gitmesi iyi olmuş bu yeni gelen kadın daha iyi çok güzel espriler vardı kaynadı at-kelebek esprisi müthişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Dün gece harikaydı ya .Bilgisayarı kapattım televizyonuda kapatacaktım dayanamadım devam ettim , harika bölümdü ya

Bende izlemeye devam ettim gerçekten süper birbölümdü
  • baya güzeldi

bu bölüm resmen frikik bölümü olmuş
  • Akbaba Köyü 35 numaranın bu haftaki konukları Vatan Şaşmaz ve Zeynep Mansur.
    Durdu ve Dalyan bu haftaki konuklarıyla türlü oyunlar oynarlar. Konuklar ev sakinlerinin Şov sırasındaki hallerine ve süprizlerine çok şaşırırlar. Gecekondu şovda kahkaha hiç bitmiyor. Şov tüm hızıyla devam ediyor.
  • Kangal getiriyor Dalyan
  • Kavak Yelleri bitsin geçiyorum hemen Gecekonduya
  • Dalyan kopartıyor yine.

Kavga ettiler yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 18 Eylül 2010; 0:41:08 >
  • Dalyana bak ya
  • ulan süper program oluyor
  • Dans sahnesi süperdi.
  • Dalyan hep lafa giriyor ölüyorum oralarda
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.