Şimdi Ara

Star Tv'de Yepyeni Bir Talkshow: GECEKONDU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
1
Favori
14.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başladığından beri takip ediyorum süper bir talkshow gerçekten.Çok doğal bir ortamda ünlülere aklına geleni soruyorlar.Bizdende arada böyle güzel programlar çıkıyormuş cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capcomvsmarvel

Başladığından beri takip ediyorum süper bir talkshow gerçekten.Çok doğal bir ortamda ünlülere aklına geleni soruyorlar.Bizdende arada böyle güzel programlar çıkıyormuş cidden.

Şaşırtıcı değil mi :) :)
  • güzel hatunlar konuk gelirse izlenir, onun haricinde vakit kaybi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

güzel hatunlar konuk gelirse izlenir, onun haricinde vakit kaybi.

Bence tam tersi. Dalyan kızlara sarktığı için çekingen oluyor kızlar. Erkekler makaranın dibine vuruyor inadına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu
    güzel hatunlar konuk gelirse izlenir, onun haricinde vakit kaybi.

dalyandh user

onun derdi de o ! "güzel kız çağıralım "

• ßu gece Ebru Polat - €ce Filiz var
    hadi gözünüz aydın

• Ben demedim mi "karilarla" daha güzel oluyor diye, Ebru Polat la yardimcisi dans ederken dede aradan kafayi bi soktu, kafam girsin size der gibi :D
  • yalan yok ! ebru polat'a pek prim vermezdim
    Okanda - bi kaç yerde gördüm ama bu kızdan bişi olmaz derdim ,yani eğlenceli zannetmiyordum

valla programı o yaptı nerdeyse

ece de fena sayılamzdı

helal olsun ebru kız sana resmen ikisiyle de ..... geçti
  • müthiş bi program.
    çok beğeniyorum.
    durul da dalyan da harika.
    tomris bence iyiydi, gitmeseydi daha iyi olurdu.
    ilk sıralar gelen konuklar formata alışık olmadıkları için şaşırıyorlardı ve gerçek birr durum komedisi ortaya çıkıyordu.
    son zamanlar, özellikle bu son bölüm, konuklar durul ve dalyan dan daha cıvık çıkmaya başlayınca, olmuyor.
    bence ece filiz'i bilerek ve isteyerek doğaçlama çıkarttılar stüdyodan.
    o neydi öyle ya, resmen keltoş dedi durul a, ve şerefsiz dendi dalyan a.
    bu ne düzeysizlik, konuk açısından.
    sahne çekimi olayı vatan ve zeynep mansur da çok güzel olmuştu, dalyan benim irkaaam:))
    devam ettirmek istediler ama gelenlerin cıvıklığından yürümedi bu iş.
  • Yahu bu program bu kadar güzel miydi? Son bölümü izledim şimdi de koptum resmen.
    Komedi Dükkanı'nın ekibi yaptığı için (sinan çetin ve fırat doğu parlak) zaten izlemek istiyordum kısmet bugüneymiş.
    Mükemmel tiplemeler gerçekten.
  • ilk programdan başlamanı tavsiye ederim accccaippler
  • cuma gecesimiydi bu program devam ediyo dimi hala
  • Gecekondu'da bu hafta çok acayip şeyler oldu!Hayko Cepkin'in motoru Gecekondu'nun yakınlarında bozulunca Hayko, Durdu ve Dalyan'ınevine gelir.

Tamir edelim derken daha da bozarlar ve Hayko Cepkin birkaç gün Gecekondu'dakonaklar. Bu konaklama sırasında şovmen Durdu ve abisi Dalyan bazı tuhaflıklara şahit olurlar.

Şov günü geldiğinde ise Hayko Cepkin'e Suzan Kardeş ve Sevil Uyar dahil olurlar ve türlü komik olay birbirini takip eder.

Akbaba 35 numarada şov tüm hızıyla devam ediyor.

Yayın Tarihi : 8 Ekim Cuma

Yayın Saati : 00.30 Yeni Bölüm

Fragmanda çok güzel.Bu bölüm iyi olacak baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Gecekondu'da bu hafta çok acayip şeyler oldu!Hayko Cepkin'in motoru Gecekondu'nun yakınlarında bozulunca Hayko, Durdu ve Dalyan'ınevine gelir.

Tamir edelim derken daha da bozarlar ve Hayko Cepkin birkaç gün Gecekondu'dakonaklar. Bu konaklama sırasında şovmen Durdu ve abisi Dalyan bazı tuhaflıklara şahit olurlar.

Şov günü geldiğinde ise Hayko Cepkin'e Suzan Kardeş ve Sevil Uyar dahil olurlar ve türlü komik olay birbirini takip eder.

fragmanı izledim. Hayko adamım ya her ortama uyum sağlıyo. pis temiz fakir zengin ayırt etmiyor. diğer konuklar oturup onlarla yemek yemiyodu. Hayko oturmuş yer sofrasında yiyor süper adam

• quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Gecekondu'da bu hafta çok acayip şeyler oldu!Hayko Cepkin'in motoru Gecekondu'nun yakınlarında bozulunca Hayko, Durdu ve Dalyan'ınevine gelir.

süpermiş haykonun motosiklet tutkunu olduğunu biliyodum izliyicem bu programı

• fragman

http://www.startv.com.tr/Embed/Program.aspx?id=3353&part=&movie_target=startv_videoad_program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 6 Ekim 2010; 22:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

ilk programdan başlamanı tavsiye ederim accccaippler

Öyle yapacağım.
  • arkadaşlar tanıtımlarında ekranın altında arada geçiyodu
    akşam
    ßehzat ç tekrarlarına bakarken gördüm ama emin olamadığım bi şey ; "yarın " ibaresi vardı

ßeyaz Show Cumaya başlıyor ya,Perşembeye alınmış olabilir mi
  • bu gece komedi dükkanı tekrarı var.gecekondu cumayı cumartesiye bağlayan gece 00.30 da
  • öyle olduğundan eminim zaten , ama hani bi an düşündüm de acaba gece 12 den sonra mı gördüm o kısmı

öyleyse ise doğrudur ` perşembe ´ sayılır ve yarın yazmaları doğrudur
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.