Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutupayısı üyelerine özel Stanley ürünlerinde %25 indirim hafta sonu boyunca Kutupayısı'nda! Kupon kodu:STANLEY25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

Mersinde 9 10 mağaza gezdik yok.

Bu kadar az mı yollanır
    İstanbulda 3 mağzadan sonra mersindeki arkadaşım benim adıma aldı sağolsun :) kendisi gelirken getirecek
  • pwrmn72 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam son model olandan 28 saat sıcak ve soğuk tutuyor tavsiye ederim

• Jacks10 J kullanıcısına yanıt
    Aslında birlik olup adamları mesaj yağmuruna tutmak lazım,

hem adamın zamanını çalmış oluruz hem de satmasına engel oluruz,100-200 mesaj okumaya mecali olmaz...

hatta trollemek lazım buluşma ayarlayıp gitmemek gibi :) böyle birşey yaptığına bin pişman olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her bime 1 tane gelmiş galiba sabah 8.55 de gittim önümde 4 kişi termos için bekliyordu sırada. elemana sordum kaç tane geldi 1 tane geldiyse beklemeyelim boşuna diye lavuk bilmiyorum diye cevap verdi. içeri girince kızın bir tanesi uçarak reyona girdi ve kaptı onuda. diğer eleman 1 tane geldi başka yok dedi. bilmiyorum diyen lavuğa iyi bir rahmet okudum bende.

• Birde ekonomi kötü derler , termos için millet sabahtan kuyruğa giriyor.
  • Termos için kuyruğa girilmesi ekonominin iyi olduğunu mu gösterir :)
    Vatandaş ihtiyacını en ucuza almak için sıraya giriyor, eğer gerçekten ekonomi çok iyi olsaydı 150 ye alacağı ürünü sıraya girmeden 250 ye alır geçerdi. Ne gerek var indirim kovalayıp kuyruğa girmeye...

• Vay arkadaş ne termosmuş. Termos kullanan biri değilim gidip termos arayıp alasım geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Sen halktan degil misin?

Alıntıları Göster
    Halktanım ukala arkadaşım. Orada ki değinmek istediğim nokta online alışveriş yapmayan bim a101 takip eden kendi halinde ki vatandaşlarımızın stanleyi biliyor olmaları. Çoğu kesim 1.3 litre termosa 150 lira verilir mi der normal şartlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

Halktanım ukala arkadaşım. Orada ki değinmek istediğim nokta online alışveriş yapmayan bim a101 takip eden kendi halinde ki vatandaşlarımızın stanleyi biliyor olmaları. Çoğu kesim 1.3 litre termosa 150 lira verilir mi der normal şartlarda

Alıntıları Göster
    Kimse bilmiyordu ama sağda solda herkes hype'ladı ürünü. Elinde interneti olan herkes uyandı mevzuya. Dh'de bile kaç gündür üst sıralarda duruyor. Bu kadar övülmeseydi satılmazdı bile.

• Ben sabah saat 08.30 da bim kapısındaydım, önümde 5 kişi vardı, hemen sordum kimse termos u beklemiyormuş sonra arkama 2 tane teyze geldi oğullarına alacaklarmış, bende sadece 1 tane gelir büyük ihtimalle dedim, saat 9 olunca görevli geldi termos dan sadece 1 tane var dedi ilk sırada ben olduğum için hemen aldım teyzeler kıyamam çok üzüldüler, saat 9 da kapıda 50 kişi rahat vardı, bu arada ürünler için kavga çıktı bağırışlar havada uçuştu...
    Gelelim termosa sabah 10 da kaynar su koydum, akşam 18'de termosu açtım su hala buhar çıkarıyordu ve el değmiyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_16 -- 12 Nisan 2019; 19:3:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Termos için kuyruğa girilmesi ekonominin iyi olduğunu mu gösterir :)
    Vatandaş ihtiyacını en ucuza almak için sıraya giriyor, eğer gerçekten ekonomi çok iyi olsaydı 150 ye alacağı ürünü sıraya girmeden 250 ye alır geçerdi. Ne gerek var indirim kovalayıp kuyruğa girmeye...
    Yanlış , ihtiyacı olan adam 300 lira olsa bile çoktan piyasadan alırdı. Bimin kampanya yapmasını yıllarca beklemezdi :))
    Bu konudakilerin %de 95 i sırf piyasa fiyatından ucuz diye ihtiyacı olmadan sabahdan sıraya girip alan kişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 12 Nisan 2019; 19:7:38 >
  • kesinlikle, çoğu insan ucuz diye alıyor, bizim evde üç tane termos var öyle ahım şahım değiller ama çok nadir kullanıyorum ve işimi görüyor, ben bile alsam mı acaba diye düşünmedim değil.

• alacağımdan değil ama, ilk günden beri her yolumun düştüğü bime baktım hiçbirinde yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

alacağımdan değil ama, ilk günden beri her yolumun düştüğü bime baktım hiçbirinde yoktu
    İlk günden beri mi?

Gören de ürün 1 hafta önce şatısa çıktı sanır
  • Ekonomi iyi valla . 150 tl termos. Kapış kapış .
    Bulsam bende alcaktım. :)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.