Şimdi Ara

Standart dışı 107 su markası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
10.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle yapmak lazım, bu listenin açıklanmasından sonra hangi firmaların satışları artacak, o firmalar kimlere ait diye bir takip etmek lazım...

Buradan birşeyler çıkabilir.

Su da mı almayak napak çeşmeden mi içek :-D

Nereden su içecez biz yetkililer duysun :-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrol -- 17 Ocak 2013; 12:11:59 >
  • Su da içmeyelim artık

Pürsu alıyoruz yaklaşık 1 yıldır.Koç'un markası.Ölmedik Allah'a şükür 1 senedir
  • Efemsu kesinlikle doğru yerde ama buzdağı'nın orada olması imkansız. Aynı şekilde pınar madran, vakıf taşdelen ve çenesuyu gibi sularında standart altında olması mümkün değil zira tesisleri oldukça gelişmiş. Eski bir sucu olarak pek objektif bir değerlendirme olmadığını düşünüyorum ve muhtemelen de su piyasasında ortalık karışacaktır bu listelerden sonra.
  • Bim aytaç satıyordu. 3 haftadır tekir satıyor. Önceden almışlar demekki haberi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

quote:

Orijinalden alıntı: wind06

Hiç iyi olmadı bu liste, kendi açımdan tabi. Uzun zamandır Abant suyu alıyordum, damacana değil ama marketten alıyordum. Çok iyi olduğunun da farkındaydım. Şimdi bu su markası da bozulacak çünkü 105 kötü markadan kaçanlar bu standart üstü denilen 10 firmaya kayacak. Onlar kayınca bu markaların kalitesi şusu busu herşeyi de bize kayacak.
    Şimdi Abant suyundan da emin olamayacağız artık. Rahar rahat içiyorduk suyumuzu, şimdi evham bastı

Evet mesela biz Abant' ın cam şişesine geçmeyi düşünüyoruz. Zaten ne zamandır plastik kullanmak istemiyorduk, bu da bahanemiz oldu biraz.

Cam damacana bizde almayı düşündük ancak 50 TL gibi bir depozito ücreti ve ve sanki içindeki su daha kaliteliymiş gibi 10 TL gibi bir fiyat istemişlerdi damacana 6.5 lira iken.Bizde vazgeçtik...Hadi cam damacanayı aldık diyelim içindeki suyun temizliğine nasıl güveneceğiz.Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali bir durum.

Plastik çok zararlı bir madde ve su plastik içinde 15 günden fazla kalırsa içindeki kimyasallar suya karışıyor. Ayrıca plastik şişelerde çizikler vs bulunması lazım, gözle görülemeyecek kadar kucuk parçaların bile suya karışması zararlı. Tabi bu dediğim suyun temizliği ile ilgili değil, plastik şişeyle satılması. Bu arada 3 lt lik taşdelen cam şişeler 2.5 TL' ye satılıyor ve lezzeti mükemmel ancak çok pahalı oluyor. Keşke Avrupada olduğu gibi bizde musluktan içebilsek, en temizi musluk suyu ama bizim musluklardan kireç ve klor akıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Sıcak fırsatlardaki tüketiciler gündemi takip edip her yerde çıkan bu haberi okuyordur merak etme,o yüzden bu konunun burada açılması yersiz

Gündemi takip edemeyip haberi buradan okuyan 1 (yazı ile: BİR!) kişi bile bilgilense amacıma ulaşmış sayarım kendimi.

Gerisi boş...

1
  • yuhhh Biz erikli aliyoruz ve 157. Sırada

bimdeki suyun adı neydi ? onu mu alsak ne yapsak
  • şu 10 luk çakma temiz listeyi yayınlayanlara sormak lazım..yahu bugün gölcükte,sakaryada temiz su kaynağımı kalmışta bu markaları temiz ilan ettiniz...

hiç Allah korkusuda mı kalmadı artık...

Okudukça sinirim bozuluyor
  • Kipa su alacağız yada musluktan icecegiz
    Diğer ilk 10 daki sular pek yaygın değil

• quote:

Orijinalden alıntı: werrol

Şöyle yapmak lazım, bu listenin açıklanmasından sonra hangi firmaların satışları artacak, o firmalar kimlere ait diye bir takip etmek lazım...

Buradan birşeyler çıkabilir.

Su da mı almayak napak çeşmeden mi içek :-D

Nereden su içecez biz yetkililer duysun :-D

+1
    Ortaklarını bilmek lazım o şirketlerin

• lisetedeki degerlerin gercekleri yansittigini dusunmuyorum... TSE belgeli firmalarin standard disi olma ihtimali yok... ve gorulen listede standard disi belgeliler var...
  • OHA biz metrodan rioba alıyorduk. 166. sırada. ben musluk suyu içmek istemiyorum arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

işte sıcak fırsat budur

sebep: Alternatif maliyetten kurtardığı için

edit: ANALİZ RAPORLARINA ULAŞILAMAYAN VEYA VERMEKTEN İMTİNA EDEN FİRMALAR için de bir liste var sanırım, ikinci linkten ulaşılabiliyor.

numune vermek istemeyenler kısaca
    danone su
    hayat su
    hamidiye

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Bu ne simdi?

Erikliyi falan bile kara listeye almis. Icecek su kalmamis ki.

Millet erikliye kamyonla para veriyor

millet hala eski erikli zannediyor, bilmiyorlarki cocacola üretiminde artık

quote:

Orijinalden alıntı: laider

arkadaşlar,
    geçen raporda KAYNAĞINDA KİRLİ denilen su markası BUZDAĞI bu sefer nasıl en iyi su olabiliyor sizce?

http://www.haberler.com/bakanligin-buzdag-su-celiskisi-3838080-haberi/

hiçbirine inanmıyorum.

kendilerini geliştirmiş olamazlar mı

Erikli Coca Cola ya ait değil
    Nestle ye ait

• ben erikliyi göremedim tabloda adı yok ?
    bu dğereler gerçekseki gerçektir sanırım gerçi ben artık hiçbirşeye güvenmiyorum büyük bir skandal
  • Arıtmaya geçtik kurtulduk Allahtan bu tür şeylerden ...
    Su bitti bitmedi derdi olmadan, su için telefon etmeden, acaba kapanmış mıdır sucu stresi yaşamadan, musluktan su içme keyfi en güzeli ...
  • bu haberi yazın gazete'de okumuştum.kipa suyu iyi gibi fiyat olarak yazın 3 liraya satıyorlardı.

http://www.retailnews.com.tr/sn/news/pt/full/lang/tr/catId/50/id/14028/seo/Kipa_Su
  • Korusu 13. standartların çok az altında kalmış. Tadını çok beğeniyorum almaya devam edeceğim. 19lt.lik damacanası 7.TL arkadaşlar bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Bim aytaç satıyordu. 3 haftadır tekir satıyor. Önceden almışlar demekki haberi.

şehrine göre değişir
    istanbulda özkaynak

@cinman
    doğruymuş,nestle almış, ama sonuçta eski erikli değil
  • bir damacanasına 8TL verdiğim erikliye yazıklar olsun nestlenin aldğından falan haberim yoktu. hakkımı helal etmiyorum
    konu için teşekkürler.
  • bu listeyi anlamadım ben bu 107 marka kötü mü demek yani suyun toplam puanı neyi ifade ediyor,sırmakeş kullanıyorum bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.