Şimdi Ara

Standart 4870'lere Diamond XOC biosu yuklenebiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • risk almaya değmez 4870 yeterde artarrr günümüzdeki oyunalra
  • YARDIM //////////// Arkadaşlar ben yapamadım ... acaba kim yardım edebilir ...

msn den lütfen birisi yardım etsin .. HD4870'e soğutucuda aldım .. Ama hala çözemedim bu olayı ...

lütfen birisi yardım etsin ... msn adresim ... : the_black_calamity@hotmail.com
  • .45 ACP: AMD Clock tool ile fan hizlarini zaten ayarlayamadigim icin BIOS'ta kendime fan profili yaptim
  • bios flashlamak için komut atiflash - f -p 0 ***.rom *** yere biosa verdigin adı yazarsın gpu-z nin son versiyonu ile yedeklersen biosu 128kb luk bios elde edersin 64kb lik bioslarda gddr5 ait kodlar yok
  • 870mhz GPU hızında tam yükte 58 derece.
    Ne ile soğutmuşlar o kartı?
  • quote:

mithrelios
    catalyst 8.7 ile bios değiştirmede sorun yaşaniyor mu acaba?

asus t.edition nasil yapilir basliginda surucuyu yeniden yuklemem gerekti demis yapan kisi ama ben bunda 8.7 surucuyu tekrar yuklemedim problem yapmadi.biosu yuklerken 8.7 winflash ile problem yapiyor demislerdir belki.pci kartla kurtarmak dedigine gore boyledir yani winflash ile direkt yaptiklari icindir ama anlattigim yontemle problem olmuyor.

quote:

.45 ACP: AMD Clock tool ile fan hizlarini zaten ayarlayamadigim icin BIOS'ta kendime fan profili yaptim

bu biosla di mi?yuklemeden once rbe ile baktim yapsam mi yapmasam mi dedim yaptim problem yok diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 4 Ağustos 2008; 22:07:10 >
  • bence 4870 lerde bios şi tehlikeli.sonradan uçarsa geri gelmiyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

bence 4870 lerde bios şi tehlikeli.sonradan uçarsa geri gelmiyormuş

nasil gelmiyormus dedik ya bozuk kartlarinizi alip s3 virge ile kurtarip tekrar satiyoruz diye. bu isi yapacak teknik bilginiz yoksa zaten bulasmayin sart bir olay degil 4870 e bios yapmak, ben meraklilari biraz daha bilgili kullanicilar icin actim.yapmayin okumayin olsun bitsin di mi?
  • Asus Top Edition bios'unu nerden bulacaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Asus Top Edition bios'unu nerden bulacaz?

http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,0/func,fileinfo/filecatid,2733/parent,category/

üstte mesaja yazmıştım
  • Bu bios hepsine oluyor değil mi? Yani ben HIS alsam da, Powercolor alsam da olacak? Sapphire almayı düşünmüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Bu bios hepsine oluyor değil mi? Yani ben HIS alsam da, Powercolor alsam da olacak? Sapphire almayı düşünmüyorum...

şu an kartlar referans tasarmda oldugu için donanım olarak farklılıkları yok kartların bir sorun olmayacaktır
  • Deniyen kişilerin yorumları nedir , herhangi bir sorun ile karşılaşıldı mı ?

800 / 1100 Sorunsuz Calısıyor Mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Deniyen kişilerin yorumları nedir , herhangi bir sorun ile karşılaşıldı mı ?

Ziver o biosu kullandım sonra Asus'un biosunu yükledim o fanı otomatik ayarlı olan overdrive'dan 845/1100 mhz ayarladım sorunsuz o bios varken de sorunsuzdu. ama Asusu yükle fan profilleriyle uğraşmazsın
  • quote:

Ben şimdi bu xoc.rom u yükledim CCC den fan profilide yaptım 5 adet Def.%35%50%65%80 bu ayarları basitçe kullanarak sıcaklıkları load da hep 70 C nin altında tuttum(810/1150),her program ve oyunda stabil ve artifact,bozulma yaşamadan çalıştı.Ancak 810 mhz üzerinde bozulmalar yaşadım hep oynayabildiğim süre içersinde fps de extreme artış görmedim(belki 1-2 fps).3d mark 2006 dan 1680 1050 def 14000/1680 1050 8x aa 16 af 12500 aldım.Şimdi bu 810 mhz üzerine çıkmak için acaba voltaj mı gerekiyor merak ediyorum,sıcaklıklar fan profili ile gayet güzel azalıyor.Eğer voltaj gerekiyorsa bunu bios editörden kaç ayarlamak makul olur acaba(şu an 1.263 v).Yalnız şunu belirteyim 3.0 e8400 ile 4.5 ghz e8400 arasında yaklaşık 10-15 fps fark var(dirt için konuştum dx9 için genel olarak olabilir)dx10 1680 1050 no aa af 15-25 fps cyrsis e ise full açık dayanmıyor kart o.c li o.c siz fark yok(crysis nasıl bir teknolojiyse"turkish technology ").Şimdi 4.5 ghz e8400 kullananınız varsa bana stabil voltaj değerini ve soğutmasını bildirebilir mi?1.7 v veriyom çok sıcak,1.6v non-stabil az sıcak,1.5 v stabil değil(goblin sen bilirsin bana yardım ettt ).................Ama şu bir gerçek işlemci=maxfps not:Crysis denen oyunu protesto amacı ile oynamayalım.daha optimize yapsınlar bir zahmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 5 Ağustos 2008; 18:26:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GobliN

quote:

Ziver o biosu kullandım sonra Asus'un biosunu yükledim o fanı otomatik ayarlı olan overdrive'dan 845/1100 mhz ayarladım sorunsuz o bios varken de sorunsuzdu. ama Asusu yükle fan profilleriyle uğraşmazsın

Hımm,

Şuanda sebebini tam olarak anlıyamadığım bir problemle uğraşıyorum. Grid veya baska bir guncel oyunu oynarken bazen cok kısa sürede bazense 20-25dk sonra oyun .exe hatası verip kapanıyor. Hata'yı verip win'e donduğunde saat'in gosterildiği bolumde sarı ucgen ıcınde unlem işareti gozukuyor uzerine geldiğimde herhangi birşey yazmıyor, ne olduğunu tam olarak anlıyamadım :S Ekran kartı ve işlemci sıcaklarıda normal seyirinde dolaşıyor. İşten vakip bulup oyunu zor oynuyorum birde bunlarla uğraşmak beni cıldırtıyor .

Onerileriniz varsa bekliyorum .

• 4870lerde bios modla kart uçuranların haberi gene aynı siteden gelmemiş miydi? 4870 için bios mod tehlikeli diye biliyorum.
  • Peki beyler HİS HD 4850 karta Sapphire Toxic HD 4850 675/1150 1.20v biosu atsak kart uçar mı
  • Ben asus top edtion biosu yukledim.Sorunsuz kullanıyorum..Fan profili s1Lv3r arkadaşımız dedeği gibi guzel ayarlanmış..Masaustu 60 oyunlarda max 70 oluyor sıcaklık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyraxus

Ben asus top edtion biosu yukledim.Sorunsuz kullanıyorum..Fan profili s1Lv3r arkadaşımız dedeği gibi guzel ayarlanmış..Masaustu 60 oyunlarda max 70 oluyor sıcaklık...

Aynen katılıyorum,fan profili ideal 2000rpm kabul edilebilir sınırda 60 derece ve kart 815 mhz de sorunsuz oldu.Bizim powercolor oldu sana Asus T.O.P(lütfen yalnış anlamayın kartım sapına kadar erkektir.) Edition

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.