Şimdi Ara

Standart 4870'lere Diamond XOC biosu yuklenebiliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok yükleme penceresi çıkmadı pib die bi ses geldi ve pc dondu sonra reset attı ve gçörüntü yok..herşeyi aynen yaptım.Açıkcası bi arkdaşında böle bios uplarken ekran kartı gitmişti ve adama aynı paraya başka kart alsın dediler.eyer banada böle bişi olursa Çok sevinirm,İyiki yapmışım derim:) kart şu an garantide.Ama doğru anladuysam şöle yapcam sanırım..

2 kartı takcam(On Borad kart yok:S) pc yi açıp ati flasha girdikten sonra yedeklediğim biosu eski karta yüklicem.Kartın İd Sini nasıl bulcam onu bilmiom işte. 0 Mı 1 mi
  • o kadarini anladiysan tek derdin 0 1 olsun.once 0 dene olmadi 1 dene 0 olmasi lazim zaten pci karti flashlayamazsin o biosu kabul etmez.1950pro'yu win uzerinden flashlarken dedigin gibi olmustu artik niye oldu anlamadim ama pci kartla kurtarmistim bisi olmuyor karta garantisi filan gitmiyor.dostan acmak icin win98 se versiyonu da bulup indirebilirsin.biostan cd'den ac dersin yine dos ekranina duser hani disket surucusu yoksa.biosla atiflashi da usb diske atarsin bu sekilde de yaptim ben.
  • önce 0 sonra 1 deneyemem ki.Çünkü büyük ihtimal kartı başka arkadştan alırım,onada bişi olmasını göze alamam.Çünkü kartı pcı expresse takcam.2 slot var.kart ID lerini gösteren bi komut yok mu ki.Yoksa hayatta cesaret edemem 0 1 denemeye :s

Pcı Kabul etmmiyo derken.Bu alttaki beyaz slotlar mı.Öleyse oraya takarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrExploit -- 11 Temmuz 2009; 9:48:21 >
  • Şu problem inş. çözülür.
    Şu konuyuda silsen iyi olur usta kanımca , sen bilirsin yinede.
    Kolay gelsin.
  • arkadasindan alacagin kart da mi 4870?eger oyle ise yuh diyecem.0 ilk kart 1 ikinci kart.arkadasindan alacagin kart 3870 mesela 4870 biosu kabul eder mi yanlis yapip da yazmaya kalksan?128 kb bir kere bu bios diger bioslar 64kb olur uymuyor bu buna diye hata verir.4870 harici emanet bir kartla yaparsin ya da servise ver onlar yapsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

fani olayi bilmedigim icin %100 yaptim, %70 de 1200 ram denedigim resim de var ama onu koymadim bir iki kucuk artifact gorunce.sicakliklar %70 de 59-60 dereceydi.bu degerler icin yuksek degil bence problem yasamadim ve kasa fanlari da dusuk ayardaydi kac derece olsun 30 mu su sicakta?

@goblin
    problem cikarsa karti bozuk kart fiyatindan aliyoruz s3 virge ile duzeltip satiyoruz kart toplayalim diye actik iste bir baslik.

ben çok denedim gerçi bios flashlamadım ama 830/1100 den sonrası artifact oluyor. en son 830/1100 de stabil sorunsuz oyun oynadığım için benim değerlerim bunlar. kart sıcaklığı %70 fan hızıyla 59-60 demişsiniz ama o sıcaklık gpu sıcaklığımı yoksa bellek sıcaklığımı belleklere yüklendiğiniz için bellek sıcaklığınıda mutlaka kontrol edin rivatuner plug-inlerinden görebilirsiniz. benim bellek sıcaklığı 65 dereceyi bulmuştu gpu 55 dereceydi o yüzden belleklere çok yüklenmiyorum. zaten ram cooler yok

• %70 fan hiziyla 59-60 ram sicakligidir sanirim.aldigim gun daha takmadan parcalayip sivi metal surmustum.basliginda kabul ettiremedim gerci ama alet 870 furmark 865 fc2 testi aliyordu.isiyi hizli iletip gonderdigi icin sicaklik sorunu olmuyordu 1200 ram mi yapmisim vay be simdi 1090 yapabiliyorum.1150 rahat yapiyordu ine ine 1090 oldu.sivi metali bakir bolum yutmus bitirmis ayna gibi degil sunger gibi bir yapisi oldugu icin.zimparalamistim ama biraz daha zimparaladim as5 surdum 840-850 surucuye gore degisiyor simdi.ramleri de ayni sogutucu sogutmuyor mu gpu'dan gelen sicaklik ne kadar hizli giderse ramler de o kadar iyi cikiyor.as5 oncesi 820 uzerine cikmiyordu eser kalmamis sivi metalden cif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 12 Temmuz 2009; 13:31:40 >
  • hala bios degistirecem diyorsun yani. gerci dostan sorun cikmaz ama servisten safir bile olsa aynisini da verseler yeni duzgun biosu ile gonderirler es.. degillerse o yuzden bir daha yapmana gerek yok.diger marka olursa zaten hic bulasma sadece safirde vardi bios sorunu.safirin hatali seri 4870'leri vardi biosu felaket.komsumdan nasil bisi oldugunu bildigim icin niye biosla bozdugunu anliyorum ama servise gitmis o olay bitmis bence gelsin bir bak sorun yoksa hic ugrasma.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.