Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
779
Cevap
3
Favori
53.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ac2 tr yapılıyor dıe bılırım formda konusu var 15 mayısta cıkcak dıe ama fake mi bilemem beklıyıp gorcez.

fallout 3 tam destek :D
  • Hocam ac2 konusuna inanmayın, teknik bütün forumlara baktım o konuyu okudukdan sonra, hiç kimse database'i çıkaramamış, ha ilerde çıkar mı bilinmez ama şu an bence hayal ürünü, insanları kandırıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

@Lifetaker fallout 3 aklımda olan bir şey, özellikle las vegas çıkmadan önce. Bir kaç çalışmam var bir iki hafta sürecek, onlardan sonra bir değerlendirme yapacağım. Fallaout 3 neden olmasın...

@jrking o dediğiniz Ol nin bir özelliği, mp5 ve bazı pompalı tüfekleri 1. silaha koyup daha çok silah kullanmaya olanak veriyor. Yani bizle alakası yok.

Saygılar...

biliyorum siz le alakası yok ama 2.cil silaha hiç bir şekilde hk mp5 konulamıyor .. enterasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

quote:

@Lifetaker fallout 3 aklımda olan bir şey, özellikle las vegas çıkmadan önce. Bir kaç çalışmam var bir iki hafta sürecek, onlardan sonra bir değerlendirme yapacağım. Fallaout 3 neden olmasın...

@jrking o dediğiniz Ol nin bir özelliği, mp5 ve bazı pompalı tüfekleri 1. silaha koyup daha çok silah kullanmaya olanak veriyor. Yani bizle alakası yok.

Saygılar...

biliyorum siz le alakası yok ama 2.cil silaha hiç bir şekilde hk mp5 konulamıyor .. enterasan

İşte MP5 i birincil silaha koyacan, ikincil silaha da güzel bir GP 37 koyacan... olacak bitecek, yani bir anlamda kolaylaştırmışlar ama orası sana kalmış...

• Abi shoc da modifiye yokmuydu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Abi shoc da modifiye yokmuydu ya?

Modifiye derken?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Abi shoc da modifiye yokmuydu ya?

Modifiye derken?

Silah, zırh upgrade i ?
  • Yok, mod ile sadece repair özelliği olabiliyor, ama ilerledikce modifiyeli silahlar düşüyor... Yani pek sorun olmuyor....
  • çeviri alternatifleri arasında BIOSHOCK'da olmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: logostalker

çeviri alternatifleri arasında BIOSHOCK'da olmalı bence

Bioshock da ac gibi dosyalarını editleyebilecek bir program yok olsa zaten çoktan türkçe olmuştu =)
  • bu oyunu yanlış hatırlamıyosam 2 sene önce bitirmiştim.bu konuyu görünce tekrar yükledim.gerçekten çok başarılı çalışma.emeği geçen herkeze teşekkürler.bu arada bişey soracam.Stalker Complete 2012 çok beğendim.grafikler kristalize olmuş resmen :). peki call of pripyat içinde varmı böle grafikleri ciddi derecede değiştirip güzelleştiren mod.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 6 Mayıs 2010; 0:18:24 >
  • arkadaslar mami403 konu acmıs FALLOUT 3 TR yama diehttp://forum.donanimhaber.com/m_39569376/tm.htm yardım etmek isteyen olursa die verım dedım adresı themanyax ister sanırım neccko ile logostalker da katılırsa cevırı cok kolay hale gelir
  • Oyunu kurdum, bir sürü peç çıkmış. Peç kurmadan yamayı yükleyecez sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Oyunu kurdum, bir sürü peç çıkmış. Peç kurmadan yamayı yükleyecez sanırım?

Oyunu kurduktan sonra 1.005 yamasını yükleyin, ardından mod yükleyecek iseniz modu yükleyin, en son bizim türkçe yamayı yükleyin.
  • vaay oyun içi konuşmalar da dahil mi bu çeviriye??çok iyi iş çıkarmışsınız..
  • themanyax arkadşım. Çeviriye devam ediliyor yazmışsın. Daha ne devamı bu zaten oyun şu an linklerdeki yama ile full türkçe olmuyor mu ? Daha devam edecek ne var anlamadım :S Bunun dışında oyundaki konuşmaları bir türlü türkçe altyazılı şekilde göremiyorum. Sadece diyaloglar türkçe yani f ye basıp görev alırken falan yazan metinler türkçe. Videolardaki ve konuşmalarda bir türlü türkçe altyazı açamadım. Yardımcı olabilirmisiniz rica etsem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

themanyax arkadşım. Çeviriye devam ediliyor yazmışsın. Daha ne devamı bu zaten oyun şu an linklerdeki yama ile full türkçe olmuyor mu ? Daha devam edecek ne var anlamadım :S Bunun dışında oyundaki konuşmaları bir türlü türkçe altyazılı şekilde göremiyorum. Sadece diyaloglar türkçe yani f ye basıp görev alırken falan yazan metinler türkçe. Videolardaki ve konuşmalarda bir türlü türkçe altyazı açamadım. Yardımcı olabilirmisiniz rica etsem...

Hocam işte orjinalinde oyunda olmayan konuşmaları, birkaç script ayarlamasıyla türkçeleştirmeye çalışıyorum, 7-8 güne kalmaz tamamını halledebilirim diye tahmin ediyorum....
  • Orjinali derken anlayamadım? Yamasız falan mı diyorsun ? Biraz daha açarmısın mümkünse.
  • Yani hocam, oyunda senaryo gereği karakter konuşmaları oluyor ya, işte onlar konuşulurken ekranda da altyazısı geçecek.... Yani sen wolf isimli karaktere gidinci sana merhaba diyince altyazıda merhaba diyecek....
  • Şimdi anladım. Bende görünmemesi o zaman normalmiş. Mesela tüccar sana giderken good hunting stalker diyor. o türkçe olacak yanlış anlamadıysam degil mi ? Onun dışında ilk video da altyazı yok mu yoksa bende mi gözükmüyor ? Eğer yoksa ilk video da da altayazı olacak mı şu an uğraştıgın devam yamasında ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.