Şimdi Ara

Fallout 3 Türkçe Çeviri-Çevirmenler Aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
11.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bir Ara Fallout 3 Türkçe Çeviri Yapmak İstemiştim.Ama Diyologlara Ulaşamadım.Sonunda G.E.C.K Programı Yoluyla Diyologlara Ulşatım.Ama Böyle Bir İşin Tek Başına Yapılmayaçağını Anladım.Ve Yapamadan Bitirdim.(Doğum Gününne Kadar Çevirmiştim)Eğer Şimdi Çevirmek İsteyen Olursa Dosyalara Nasıl Ulaşabileçeğini Yardım Edebilirim. Bir Ekip Kurarız Ve Çeviririz.

Çeviri Örneği(Sadece İlk Bölüm Türkçedei)

http://www.tekdosya.com/files/EE45892RJ/81d47266e5cd87c4a023ec25a4bcf691/Tapa.esp.html

Çıkan dosyayı Data klasörüne atın.Fallout 3 Launcer'a girin.Data Files'dan Tapa.esp seçin girin.Bakalım çeviri nasıl olmuş

Oyunu Yüklü olup.Çeviriye yardım etmek isteyenler pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami403 -- 15 Mayıs 2010; 19:53:27 >

• Arkadaşım hiç bulaşmayalım bence ,hatta seni caydırmak için ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_29333046/tm.htm
  • ben destek olurum ing. yok ama adam bulurum bi etrafa bakım ama senın iş kesınse böle bı ıse kalkısalım
  • quote:

Arkadaşım hiç bulaşmayalım bence ,hatta seni caydırmak için ;

O,Arkadaş İşi Bıraktı.Kardeş

quote:

ben destek olurum ing. yok ama adam bulurum bi etrafa bakım ama senın iş kesınse böle bı ıse kalkısalım

Şöyle 5-6 Kişi Olsa Yakın Zamanda Biter.Tek Kişi Olarak Ben 1.Bölümü 5 Günde Bitirmiştim
  • sen heralde stalker cevırısınede yardım etmıstın etrafa haber saldım buluruz 5-6 kısı
  • ben bişeyler yapabilirim galiba, sınav haftasından önce yardımcı olmak isterim
  • Oyun Elime Geçsin,Yakında Elime Geçiçek O,Zaman Pm'den İrtibata Geçerim Sizinle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi arkadaşlar... şöyle sağlam bir grup kurunda sizde şu Fallout 3 ü halledin... ingilizcem olsa hemn atlardım....
  • Süper arkadaşlar. Türkçe oynamak istedigim bir oyun. Dil bilsem yardımcı olmak isterdim ama malesef ingilizce pro düzeyde bilmiyorum. Umarım bu sefer oyun türkçe olur da keyifle bir kez daha bitiririm oyunu.
  • Oyunu yavaş yavaş indirmeye başladım.
    Çevirisini bekleyenlerdenim.Ama tabi çevirecek arkadaşların işlerinin yoğunluğu da çok önemli...
    Şimdiden teşekkürler...
  • olcak inş.
  • Oyunu İndirmeye Başladım.Haftasonu Biter.Pazartesi Başlarım Yamaya
  • Arkadaş yamayı tek başına yapacak anlaşılan kimse yardım etmeyecek gibi görünüyor. daha tek bir yardım talebi gelmemiş. Umarım bu çalışmada hüsranla bitmez.
  • tek başına yaparsan çok zor olur takım kurmaya çalış diyaloglar çok fazla ah bi ing bilseydim
    hadi kolay gelsin
  • tek başına yaparsan çok zor olur takım kurmaya çalış diyaloglar çok fazla ah bi ing bilseydim
    hadi kolay gelsin
  • quote:

tek başına yaparsan çok zor olur takım kurmaya çalış diyaloglar çok fazla ah bi ing bilseydim
    hadi kolay gelsin

şimdi oyunu indiriyorum %80'lerde bügün biterse akşama başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_ass

Arkadaşım hiç bulaşmayalım bence ,hatta seni caydırmak için ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_29333046/tm.htm

Arkadaş haklı.1.5 sene olmuş nerdeyse , elde var sıfır.Eğer çok sağlam bir ekip toplayıp başlamayacaksan , bence hiç başlama.Hem yarıda kalan emeklerin boşuna gitmez , hemde o konuyu açan gibi tükürdüğünü yalamak zorunda kalmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 12 Mayıs 2010; 12:40:03 >
  • Valla benim aklımda olan bir çeviri, olaki arkadaşlar yapmaktan vazgeçerlerse ben başlayacağım buna, 2 ayda bitirebilirim galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Valla benim aklımda olan bir çeviri, olaki arkadaşlar yapmaktan vazgeçerlerse ben başlayacağım buna, 2 ayda bitirebilirim galiba...

valla verilen linkte bende cok bekledik birtane biri diyor yama yapıcam diye oyalıyor milleti senin yamana güvenirim hocam dedin süredede bitirsin ama sahsi fikrimi sorarsan bence yamayı bitmeye yakın bir zamanda 1 ay kala konusunu açman
  • Yok hocam, beni az çok tanıyan tanır, başladığım birşeyi ne olursa olsun tamamlarım. Planlı programlı çalışırım, dediğim zamanda yaparım.
    Beklemedeyim bu oyunuda...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.