Şimdi Ara

Stajyer ehliyet isi ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar haberlerde cikan seyler yuzunden herkes diyor ki yaninda ehliyeti olan biri olmadan kullanamayacaksin,sehir disina cikamaya caksin falan.Klasik ergen muhabbetini biliyorsunuz,sagdan soldan bir sey duyar kendi soylemis gibi olumune savunur.O yuzden arkadas arasi bu muhabbetten kactim ve buraya geldim.Simdi ben mayis ayi gibi alacagim?Neler bekliyor beni acaba?Kaynakli bir sekilde yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 10 Ocak 2016; 11:34:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuda herkes bir şeyler sallıyor ayıptır söylemesi. O yüzden en doğru bilgiyi sürücü kurslarından alabilirsin.

Ancak benim bildiğim stajyer ehliyet döneminde herkes araç kullanabilecek. Belli bir süre içerisinde belli bir ceza puanına ulaşmazsanız veya o belirlenen puanı aşmazsanız ehliyetiniz size teslim edilecek.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Benim de bildigim sizin dediginiz yonde.Gidip sorayim en iyisi.

• Arkadaşlar bu işler karayolları yönetmeliğiyle belirlenir. Arayacağımız sürücü kursalrındakilerin çoğu kanunu ve yönetmeliği okumayan insanlar. Kendi bilginizi kendiniz inşa edin.

Ek madde 3'ü okuyabilirsiniz.
    http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.8182&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=Karayolları%20trafik

• Parayi veren düdüğü çalar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok öyle bisey tr de yasiyoruz.

• Haberlerde bağırdılar o kadar bir şey çıkmadı mı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis mi sağlık memurluğu mu
    2 yıl önce açıldı
    Ehliyet almak zor mu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MESAJINIZehliyeti aliyosun 2 sene stajyersin. 75 ceza puanina ulasirsan sinavlara tekarar giriyorsun. olay bundan ibaret

• 01.01.2016 tarihinde basladi stajyer ehliyet normal ehliyetler ile tek farki ceza puani siniri fakat yanlis hatirlamiyorsam stajyer ehliyette minibus kullanılmıyor minibus icin yeni bir sınıf geldi galiba.

• Saolun arkadaşlar.Çok bir sıkıntısı yokmuş.
  • Bide düz vites için ayrı otomatik için ayrı sınıf ehliyet alınıcakmış diye duydum böyle birşey var mı?

• Ben de duydum oyle bir sey.Sozde manuel alan ikisini kullanabilecek fakat sadece otomatik aracla sinava girip sadece otomatik icin ehliyet alinabilecekmis.Tabii bu da bir duyumdan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 28 Haziran 2016; 18:23:28 >
  • bna sürücü kursum stajyer e kalırsam tek fark 75 puan üzerinden değerlendirilecek dedi baska bir farklılık yok.
    allaha şükür stajyer e kalmadan aldım.
  • benim bildigim yaninda birisi olmadan arac kullanabileceksin. (sehir disinada cikabileceksin)

2 sene 75 puanin olacak.

bizim senelik 100 puan. senin 2 senelik 75 puanin olacak.

• bi b.k fark yok
    sadece bize sene başı 100 puan ceza kontenjanı varken gariban stajerlere 2 yılda 75 puan.
    özetle: düzgün sürün şu zımbırtıyı
  • Koskoca google var ordan arat sor. Bütün bilgiler mevcut.

• Nisanlima yeni aldik stajyer ehliyeti.
    Normal ehliyetten hicbir farki yok. Normal ehliyetle ne yapabiliyorsaniz stajyer ile de onu yapabiliyorsunuz.
    Sadece ceza puani daha dusuk.
    Normal ehliyet ne kullanabiliyorsa , nereye gidebiliyorsa stajyer de aynisini yapiyor.

• Bizim mahalledeki sürücü kursu söyledi seneye kesin geliyormuş. Acele etmekte fayda var.

• Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    Ben de kursa kayit oldum.Alacagim yakin zamanda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.