Şimdi Ara

Stajdayım çok bunaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitemin mezun olmadan önce ki endüstri mühendisliği son stajını çerkezköyde bir üretim fabrikasında yapıyorum.Sabah 6. 30 da kalkıp
    8.00 de mesai başı yapıp akşam 6.00 da çıkıyorum.AMA problem şu ki kimse bana vermiyor herkes stajyerim diye sallamıyor , ben iş öğrenmek istememe rağmen herkes başından kovma havasında ne yapacağımı bilemedim.Bugün bilgisayar verdiler bende internette takılıyorum ama her gün 10 saatim boş boş geçiyor

• Hangi fabrikadasın ?
  • çerkezköy technocast jant ve plastik üretim fabrikası
  • Arçelik, BSH felan girseydin birşeyler öğretirlerdi belki ama bilmiyorum, genelde stajyerlere öyle yaptırıyorlar zaten ama sen birinin arkasında dolaş sürekli bence
  • Arçelik BSH firmamızın başlıca müşterileri onların talep ettiği parçaları üretiyorlar.Siz de galiba çerkezköyde bulunmuşsunuz , dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum ama herkesin işi gücü var kimse yanında istemiyor
  • Anladım birşeyler öğrenmeniz gerek belki koşullar iyiyse orda bile kalabilirsiniz, sıradan stajer olmadıgınızı gösterin bence
  • dün Kalite kontroldeydim bugün üretim planlamaya verdiler , 1 saat önce müdürüm 1 tane excel dosyası verdi sadece 2dk anlattı ve çok işim var diyerek başından yolladı.Şu an excel dosyasıa bakıyorum 2dk lik eğitimi bırakın 2-3 gün anlatsa yinede anlamak mümkün değil.Benimde hevesim kaçtı artık stajyerlere asalak gibi davranıyorlar sigorta yok maaş yok verdikleri bir öğlen yemek o kadar bu ne böyle anlamadım zararına çalışıyorum burada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda Çok Sıkılıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Tatilde çok sıkılıyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde durumum tam tersi arkadaşım, sektör farklı ama staj yaptığım yerde sabahtan akşama kadar çalıştırıyorlar.. allahtan yayıncılık üzerine bir sektör ama beynim zonkluyo akşam.. bide yaptığım işi beğenmiyorlar hiçbir şekilde, değiştirdikleri de sadece eş anlamlı kelimeler vs

edit: bende yol, yemek ve stajer maaşı var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_1991 -- 19 Haziran 2013; 11:34:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_1991

benimde durumum tam tersi arkadaşım, sektör farklı ama staj yaptığım yerde sabahtan akşama kadar çalıştırıyorlar.. allahtan yayıncılık üzerine bir sektör ama beynim zonkluyo akşam.. bide yaptığım işi beğenmiyorlar hiçbir şekilde, değiştirdikleri de sadece eş anlamlı kelimeler vs

edit: bende yol, maaş ve stajer maaşı var ama

Ne güzel işi öğreniyorsunuz ama stajın amacıda bu zaten , ben burada hayalet gibiyim ilgilenen yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Üniversitemin mezun olmadan önce ki endüstri mühendisliği son stajını çerkezköyde bir üretim fabrikasında yapıyorum.Sabah 6. 30 da kalkıp
    8.00 de mesai başı yapıp akşam 6.00 da çıkıyorum.AMA problem şu ki kimse bana iş vermiyor herkes stajyerim diye sallamıyor , ben iş öğrenmek istememe rağmen herkes başından kovma havasında ne yapacağımı bilemedim.Bugün bilgisayar verdiler bende internette takılıyorum ama her gün 10 saatim boş boş geçiyor

resmen acıdım haline biraz girişken ol devamlı soru sor mesala zorla kızıncaya kadar zorla.

• soru filan sor dostum kimse sana özel ders vermez orda bende elektronik stajındayım aynı durum bende de var. ama ben 9 da gidip 5te çıkıyorum konuş esnek olsunlar çalışma saatlerinde. ayrıca bana plc gösterdiler az biraz çalışıp takıldıgım yerde soruyorum. kullanılan elektronik aletlerin baglantıları falan yapılırsa onları anlamaya çalışıyorum teknikerlerin yanındayım zaten. geri kalan zamanlarda ya internette takılıyorum ya da iş yapanların yanındayım . yapacak birşey yok staj her yerde böyle .bu sıcakta allah sabır versin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Üniversitemin mezun olmadan önce ki endüstri mühendisliği son stajını çerkezköyde bir üretim fabrikasında yapıyorum.Sabah 6. 30 da kalkıp
    8.00 de mesai başı yapıp akşam 6.00 da çıkıyorum.AMA problem şu ki kimse bana iş vermiyor herkes stajyerim diye sallamıyor , ben iş öğrenmek istememe rağmen herkes başından kovma havasında ne yapacağımı bilemedim.Bugün bilgisayar verdiler bende internette takılıyorum ama her gün 10 saatim boş boş geçiyor

resmen acıdım haline biraz girişken ol devamlı soru sor mesala zorla kızıncaya kadar zorla.

Dostum herkesin bir sürü işi var inan artık soru sordukça kendini kötü hissediyorsun çünkü adamlar hadi susda bas git havasında davranıyor ama ben yinede birşeyler yapmaya çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

soru filan sor dostum kimse sana özel ders vermez orda bende elektronik stajındayım aynı durum bende de var. ama ben 9 da gidip 5te çıkıyorum konuş esnek olsunlar çalışma saatlerinde. ayrıca bana plc gösterdiler az biraz çalışıp takıldıgım yerde soruyorum. kullanılan elektronik aletlerin baglantıları falan yapılırsa onları anlamaya çalışıyorum teknikerlerin yanındayım zaten. geri kalan zamanlarda ya internette takılıyorum ya da iş yapanların yanındayım . yapacak birşey yok staj her yerde böyle .bu sıcakta allah sabır versin:)

Haklısınız valla biraz yırtık olmak lazım staj da birşeyler öğrenmek için ama bu da benim karakterime ters oldugu için insanları zorlamak istemiyorum.Dediğiniz gibi en kötü genel müdüre çıkıp konuşucam en azından proje falan koparmaya çalışırım

• ya arkadaş valla deli olucam, karakter olarak biraz sinirli bir yapım var, anne babam çok küçük yaşta ayrıldıkları için hiçbir zaman annem falan bana emir kipiyle konuşmadı, gerek arkadaşlarım gerek 4 senelik kız arkadaşlarım yap, yaz, çiz, getir, götür tarzında konuşmadı.. tamam staj olduğu için bunların olması normal ama 2 hafta oldu başlayalı daha, benden 3 yaş büyük kız emir veriyor böyle yap şöyle yap diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_1991 -- 20 Haziran 2013; 14:36:20 >
  • Ben lisede stajı belediyenin sinyalizasyon bölümünde yaptım. elimizde kova ve bezlerle kavurucu sıcakta tüm şehrin trafik lambalarını silmiştik. otur oturdugun yerde haline sükret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ya arkadaş valla deli olucam, karakter olarak biraz sinirli bir yapım var, anne babam çok küçük yaşta ayrıldıkları için hiçbir zaman annem falan bana emir kipiyle konuşmadı, gerek arkadaşlarım gerek 4 senelik kız arkadaşlarım yap, yaz, çiz, getir, götür tarzında konuşmadı.. tamam staj olduğu için bunların olması normal ama 2 hafta oldu başlayalı daha, benden 3 yaş büyük kız emir veriyor böyle yap şöyle yap diye..

Dostum katılıyorum sana dün aynı olay başıma geldi , ben firmada gönüllü çalışan stajyerim ne sigortam var ne maaşım var yeme içme derken zararına çalışıyorum zaten birde geliyorlar emir kipiyle şunu yap bunu yap ister istemez sinirleniyorsun
  • quote:

benimde durumum tam tersi arkadaşım, sektör farklı ama staj yaptığım yerde sabahtan akşama kadar çalıştırıyorlar.. allahtan yayıncılık üzerine bir sektör ama beynim zonkluyo akşam.. bide yaptığım işi beğenmiyorlar hiçbir şekilde, değiştirdikleri de sadece eş anlamlı kelimeler vs

edit: bende yol, yemek ve stajer maaşı var ama

hocam ne mezunusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koy kafayı yat. Kasma. Zaten kassan da sana bir şey anlatmayacaklar, belli.
  • aynı konuyu 2 defa mı açtınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Koy kafayı yat. Kasma. Zaten kassan da sana bir şey anlatmayacaklar, belli.

Naylon staj yapabilirdim ama yapmadım , burada günlük 10 saat geçirdiğim için ne öğrensem kardır umudu ile olduğu kadar kendime bir şeyler katmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.