Şimdi Ara

staj yapmış arkadaşlar buraya bakabilirler mi acaba (bilgisayar bölümü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
55.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bilişim teknolojileri bölümü okuyorum (ticaret meslek lisesi) şimdi benim staj seçebileceğim yerler şöyle bankalar,fabrikalar,hastaneler,belediye

sizce nereleri seçmeliyim lütfen bana yol gösterin ben buralarda biraz soruşturdum bana ilk önce bankaları sonra fabrikaları en son ise belediyeyi yaz dediler ama kararsız kaldım daha önce gidip yapmış arkadaşlardan bilgi almak istiyorum

(lüleburgazda yaşıyorum)

arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim

ben galiba belediyeyi seçicem çünkü maaşını doğru düzgün veriyorlar ve üniversiteye hazırlanıcam

arkadaşlar belediyeyi seçicem diyorum ama acaba orda çok ayak işleri filan yaptırırlar mı? yada ordan geç çıkıyormuyuz kaçta gidiyoruz yada belediye dışında daha rahat yerler var mı? çünki benim ygs ye hazırlanmam gerekiyor ve stajı pek kafama takmamam lazım saatler filan önemli dershaneye filan gidebilirim çünki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RietveldX -- 9 Mart 2012; 15:48:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

12. Sınıf Bilişim Teknolojileri Stajları: Kariyerine Başlangıç Yap

1. sınıf bilişim teknolojileri öğrencileri olarak, staj fırsatlarını değerlendirerek gelecekteki kariyeriniz için değerli deneyimler kazanabilirsiniz. Staj, bilgi ve becerilerinizi uygulamaya koymanıza, endüstri hakkında bilgi edinmenize ve potansiyel işverenlerle bağlantı kurmanıza olanak tanır.

Staj yerleri, yazılım geliştirme şirketlerinden BT destek kuruluşlarına ve donanım üreticilerine kadar çeşitli sektörlerde bulunabilir. Stajınız boyunca, yazılım tasarlama, web geliştirme, ağ yönetimi veya teknik destek gibi çeşitli görevlere dahil olabilirsiniz.

Staj aramaya erken başlamak önemlidir. Okul danışmanınızla iletişime geçebilir, çevrimiçi iş ilanlarına göz atabilir ve hedeflenen şirketlere doğrudan başvurabilirsiniz. Staj başvurularınızda, becerilerinizi, deneyiminizi ve kariyer hedeflerinizi vurguladığınızdan emin olun.

Uygun bir staj yeri bulduğunuzda, sorumluluklarınızı, çalışma saatlerinizi ve maaş beklentilerinizi açıkça belirtin. Staj süresince profesyonel davranın, talimatları takip edin ve sorular sorun.

1. sınıf bilişim teknolojileri stajı, kariyerine başlama ve sektörde değerli deneyimler edinme konusunda eşsiz bir fırsattır. Staj fırsatlarını araştırarak, başvuruda bulunarak ve sorumluluklarınızı yerine getirerek gelecekteki kariyeriniz için sağlam bir temel oluşturabilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • updullah
  • yav kimse staj yapmadımı bi bilgi verin
  • bende staj yapacam 11.sınıfım anadolu meslek lisesindeyim wep tasarım bölümünde staj başvurusu yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SteeL| -- 8 Mart 2012; 18:36:41 >
  • Bankaları seç, sevilirsen bankaların sınavına alıyorlar seni direk bankada başlıyabiliyorsun okulun bitince.
    Hem takım elbise giyiceksin , rahat yani.
  • ben adapazarı toyota fabrikasında bilgi sistemleri bölümünde yapmıştım. çok verimli oldu benim için. banka falan gibi yerleri düşünme ancak yazı yazarsın. büyük işletmelere fabrikalara girmeye bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bilişim teknolojileri 10.sınıfım, staj'da gördüğün derse göre iş yapmayacakmısın? örneğin programlamacı olacaksan girdiğin yerde program yazma ve geliştirme vs. gibi?yoksa programlama okusan bile donanım,programlama, ağ işleri gibi işleride yapacakmıyız?
  • Bende staj yaptım kabul etmediler şimdi bir daha yapmam gerekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

bende staj yapacam 11.sınıfım anadolu meslek lisesindeyim wep tasarım bölümünde staj başvurusu yapıcam

• maaş vs konusunda ise kamu kuruluşunda yap takır takır maaş alırsın özel yerler pek para vermiyor liseli stajerlere. Ben geçen sene termik santralde yaptım işinle alakalı iş yaptıran yerler pek yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RietveldX

arkadaşlar ben bilişim teknolojileri bölümü okuyorum (ticaret meslek lisesi) şimdi benim staj seçebileceğim yerler şöyle bankalar,fabrikalar,hastaneler,belediye

sizce nereleri seçmeliyim lütfen bana yol gösterin ben buralarda biraz soruşturdum bana ilk önce bankaları sonra fabrikaları en son ise belediyeyi yaz dediler ama kararsız kaldım daha önce gidip yapmış arkadaşlardan bilgi almak istiyorum

(lüleburgazda yaşıyorum)

Ben şuanda staj yapıyorum grafik bölümündeyim bence fabrikaya git sana bankalarda muhasebe işleri yaptırırlar getir götür yaparsın iş öğretmezler fabrikada iş öğrenirsin işin temelini öğrenirsin bankaya git diyenlere aldırma adam 2 sn nasiyat verir gider uyarsın uyma

Kısaca Fabrika iyidir

• Lüleburgaz oturuyorsan şanlısın Foxconn'a başvur %90 alırlar burgaza servis var çorluda oturuyorum bende foxconnda yapıyorum lise stajını
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

bende staj yapacam 11.sınıfım anadolu meslek lisesindeyim wep tasarım bölümünde staj başvurusu yapıcam

wep ?
  • Bu tamamen sana kalmış birşey.. Üniversiteye hazırlanacaksan naylon ama tanıdık bir staj yeri bulmanı öneririm. Eğer Her ay asgari maaşın 3/1'ini alayım, şimdiden para biriktiriyim diyorsan özellikle resmi kurumlarda staj yapmanı öneririm. İşi öğrenicem dersen de teknik servis vs bulabilirsin. Tabi özel sektör para vermem diyor ama zorunluluğu var.. Bunu da göz önüne al.
  • banka seç bence ama staj yapacaklara soyleyeyim sakın özel şirketleri secçmeyin köle gibi calıstırırlar sizi
  • bölümüm web tasarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SteeL| -- 9 Mart 2012; 7:17:10 >
  • Aynı bölüm. Bankaları seçme fatura fiş onlarla uğraşırsın fabrikaları seç . Stajdan yazıyorum
  • Ben Haberturkte Yapıyorum benim için kötü olur diye düşünmüştüm programlama belümü okuyorum. Bura sayesinde donanımım çok gelişti ve yayın ve montaj sistemlerini öğrendim programlamada kendi çabalarımla devam ediyorum ama bankaya girme!!!
  • Kücük işletmeleri yaz derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.