Şimdi Ara

staj yapıp hemde ygs lys kasanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdşlar ne yapamyı planlıyorsunuz bu staj meselesi kafamı ok karıştırıyo ne yaptıracaklar bize stajda ve çok yorulucaksak haftann 3günü boşa gidicek ygs lys çalışamıcaz:S

• staji bilmem de senden daha zor durumdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruh Adamın Teki

staji bilmem de senden daha zor durumdayım.

kardeş okul ygs lys dershane hepsine katlanırım ama staj bu çekilmiyo işte
  • Stajı naylon yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Stajı naylon yap.

hocayla konuştm izin vermiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

arkdşlar ne yapamyı planlıyorsunuz bu staj meselesi kafamı ok karıştırıyo ne yaptıracaklar bize stajda ve çok yorulucaksak haftann 3günü boşa gidicek ygs lys çalışamıcaz:S

Ayni sorun bendede var plan calismayi planliyorum gece 2 ye kadar bekle hocam ana konu acalim ordan meslekcileri bi araya topluyalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

quote:

arkdşlar ne yapamyı planlıyorsunuz bu staj meselesi kafamı ok karıştırıyo ne yaptıracaklar bize stajda ve çok yorulucaksak haftann 3günü boşa gidicek ygs lys çalışamıcaz:S

Ayni sorun bendede var plan calismayi planliyorum gece 2 ye kadar bekle hocam ana konu acalim ordan meslekcileri bi araya topluyalim

uyuyamamki zaten bu gece stresten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Stajı naylon yap.

Hocayla konuşmayacakın zaten hocam. Sen direk silmişsin kendi naylon staj hakkını. Onu işletmeyle konuşacaktın. Hocalar gelmeden önce arıyolar zaten, geldikten sonra da işletme diyor şuraya yolladım 1 saate gelir bugün hasta izin verdim diye vs..
  • quote:

quote:

quote:

Stajı naylon yap.

Hocayla konuşmayacakın zaten hocam. Sen direk silmişsin kendi naylon staj hakkını. Onu işletmeyle konuşacaktın. Hocalar gelmeden önce arıyolar zaten, geldikten sonra da işletme diyor şuraya yolladım 1 saate gelir bugün hasta izin verdim diye vs..

işletmeyi gittim mal gibi büyük bi yer seçtim orda adamlar hayatta izin vermezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

quote:

hocam konuyu actim buyrun oradan yardimlaşiriz
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65913735

• maalesef bende staja başlıyorum umarım çok yorulmayız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskun550

maalesef bende staja başlıyorum umarım çok yorulmayız .

Ustad staja ilk gun basliyormuyuz mesela yarin okula gittikmi ne yapicaz??

• Benim durumum çokdaha kötüydü ev-okul arası arabayla 1.30 saat idi sabah6.30 da çıkıyordum 4.30 da okul bitiyor 5 te staja gidiyordum saat 8.00 a kadar eve geldiğimde saat 10 oluyordu 12 de derse oturup 2,3 gibi yatıyordum.Hafta sonları ise saat 8.00 ile 17.00 arası staj yapıyordum.Sanırım bu yüzden mezuna kaldım.Halinize şükredin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

okulu arayıp sorman lazım benim staj günlerim çarş. perş. cuma ben o günler gidicem diğer arkadaşlarımda bugünden direk gitmişler staja senin günler ne zaman ?
  • quote:

quote:

quote:

okulu arayıp sorman lazım benim staj günlerim çarş. perş. cuma ben o günler gidicem diğer arkadaşlarımda bugünden direk gitmişler staja senin günler ne zaman ?

Benim isler biraz karisik,cesitli sorunlardan dolayi sinifim degisti yani sinif degismeden once pzt,sali ve carsamba gunu staj yapcaksin dediler.gittim isletmeye onayladilar.simdi sinifim degistigi icin crs,prs,cuma gunu olucakmis ama isletmenin kaydi diger gunlere ait hocaya bu durumu sordum isletmeyle konus dedi,sence bir sorun olurmu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim isler biraz karisik,cesitli sorunlardan dolayi sinifim degisti yani sinif degismeden once pzt,sali ve carsamba gunu staj yapcaksin dediler.gittim isletmeye onayladilar.simdi sinifim degistigi icin crs,prs,cuma gunu olucakmis ama isletmenin kaydi diger gunlere ait hocaya bu durumu sordum isletmeyle konus dedi,sence bir sorun olurmu?

olucağını sanmam en kötü 1 gün yok yazılırsın yani ondanda bişey olmaz sonuçta sınıf değiştirmişsin anlayışla karşılarlar

• ne ettiniz ben hallettim : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.