Şimdi Ara

Staj Yapacak Dersane Arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Marmara Üniv. Tarih Mezunuyum...Staj yapmak amacıyla OKS ve ÖSS eğitimi veren dersane arıyorum..

Tanıdığınız birileri varsa yardımcı olmanız mümkünmü?

Teşekkürler Herkese

• up
  • bulabılırsın aslında para ıstemessen cok en ıyı alacagın ucret askerı ucrettır....
  • Nerdeyse beleşe çalıştığınız için heryerde bulabilirsiniz .

Bu arada ablama söyledim , Tarihçiler çok fazla açıkta kalıyormuş Sosyal bilgiler olarak ararsan daha rahat bulabilirmişsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 16 Haziran 2008; 18:24:01 >
  • Evet arkadaşlar gerçekten böyle..staj kalkmadığı için yok parasına çalıştırıyorlar..asıl öğretmenlerden daha fazla çalışmana rağmen onların aldığı paranın daha azını alıyorsun..

bi kaç yerle görüştüm cevap bekliyorum..1 sene kadar çalışıp stajımı kaldıracağım...daha sonra askerlik..
  • Şunu izah edeyim;

Askerlik yapılmadan çok güç sözleşme imzalarlar.
    Sözleşme imzalamadan da ilçe ya da il Millî Eğitim Müdürlüğünün açtığı temel, hazırlayıcı vs. eğitim kurslarına katılamazsınız.

Farz edelim ki katılacaksınız, dershane sizin Cumartesi ve de Pazar günlerinizi boşaltabilecek mi?
    Genellikle bu kurslar hafta sonları verilmektedir.
  • bu arada stajın kalkması ne kadar sürer?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staj yapacak yer bile bulamamak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghenç

bu arada stajın kalkması ne kadar sürer?

Stajın kalkması gibi bir tabir söz konusu değildir. Aday memurluğunuzun kalkmasından söz edebiliriz.

Siz temel eğitim ve de hazırlayıcı eğitim kurslarına gideceksiniz. Yazılı sınavlara gireceksiniz. Başarılı olursanız uygulamalı eğitim sürecine dâhil olacaksınız. O da rehber öğretmen tarafından kurumunuzda yapılacaktır.

Sınavlardan bir tanesinde başarısız olursanız aynı kursu tekrar alırsınız.
    Adaylığınızın kalkması asgari bir eğitim öğretim yılı sürer.

Tüm sorularınızın yanıtı;
    http://ogm.meb.gov.tr/adayegitim.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 16 Haziran 2008; 23:42:30 >

• öğretmenlerini bu durumlara getiren bir üke gelecek olarak ne bekliyor acaba..tüm öğretmenlere allah sabır ve kolaylık versin...sana bir tavsiye; başvurduğun okul veya dersanenin müdürü ne ise ; (yani dinci ise, solcu ise , ülkücü ise) sen de öyle olucaksın.yani en azından öyle görüneceksin.
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...

zaten piyasayı biraz derinlemesine incelersek sizin dediğiniz gibi oluyor...

dinciler kendi adamlarını; solcular kendi adamlarını kayırıyorlar.. malesef ülke bu hale geldi...

1 ay kadar vaktim var bu süre zarfında uygun bir yer bulmam gerekiyor..

bakalım hayırlısı artık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.