Şimdi Ara

Staj Ehliyete Denk Gelmemenin Son Tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bilgi alma amaçlı FB Sürücü Kursuna gittim.10 Ocak 2015 deki sınav son sınav olacakmış.Ondan sonrakiler staj ehliyete denk gelicekmiş haberiniz olsun.Yaptırmayan varsa en geç 1 haftaya kadar kayıt yaptırsın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Bugün bilgi alma amaçlı FB Sürücü Kursuna gittim.10 Ocak 2015 deki sınav son sınav olacakmış.Ondan sonrakiler staj ehliyete denk gelicekmiş haberiniz olsun.Yaptırmayan varsa en geç 1 haftaya kadar kayıt yaptırsın derim

Kardes bende tam onu ariyordum peki basvurular felan ne zaman yapilmasi gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon sınavından kalırsak bir ay sonraki direksiyon sınavına girdigimizde stajyer ehliyeti mi alcaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Bugün bilgi alma amaçlı FB Sürücü Kursuna gittim.10 Ocak 2015 deki sınav son sınav olacakmış.Ondan sonrakiler staj ehliyete denk gelicekmiş haberiniz olsun.Yaptırmayan varsa en geç 1 haftaya kadar kayıt yaptırsın derim

Kardes bende tam onu ariyordum peki basvurular felan ne zaman yapilmasi gerekiyor

En geç 1 hafta diyorlar ama parasını verirsen belki gene olur kardeşim tam bilemiycem

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXRaP

Direksiyon sınavından kalırsak bir ay sonraki direksiyon sınavına girdigimizde stajyer ehliyeti mi alcaz?

O kadarını bilemiycem hocam

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    10 ocak 2015'de ne sınavı var yazılı mı direksiyon mu? 6 aralıkta yazılı sınav var ocakta da direksiyon, şimdi ben denk geliyor muyum bu staj olayına?
  • Bende Aralık sınavına kayıt oldum banada Ocakta Stajer başlıyor demişlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.