Şimdi Ara

STAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. konuyu nereye açacağımı bilemedim. aranızda fnss de staj yapmış olanlar varsa birkaç sorum olacak. fnss ye ulaşımı nasıl sağladınız? bi de staj süresince zamanınızı nasıl geçirdiniz? ulaşımdan kastım evim yenimahallede ve fnss ye uzaklığı 37 km. daha önce staj yapmış olan yada orda çalışan biri varsa ulaşımını nasıl sağladı. teşekkür ederim şimdiden.

• Hangi üni ne mezunusunuz merak ettim
  • internetten araştırdım ancak personel servisinin olup olmadığını öğrenemedim. bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

Hangi üni ne mezunusunuz merak ettim
    mezun değilim hocam staj yapacağım. mühendislik fakültesi öğrencisiyim
  • yukarı
  • yok mu bilen bir allahın kulu seri up
  • universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    en azından ulaşım hakkında bilgi verebilecek biri varsa çok iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iktisat staj
    5 ay önce açıldı
    Turizm meslek lisesi staj
    6 yıl önce açıldı
    ERASMUS STAJ REHBERİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben bilgi veremeyeceğim kusura bakmayın Ama önerilerinizi almaya geldim.

Staj yerinizi nasıl ayarladınız, güzel yer ayarlamışsınız umarım güzelce yaparsınız stajınızı. 1.sınıf öğrencisi için öneriniz var mı Ankara'da büyük yerlerde nasıl staj ayarlayabileceğimize yönelik? Sıkıntı olmazsa üniversite ve bölümünüzü de paylaşırsanız çok sevinirim.
  • hocam ben makine mühendisliği 2. sınıfım. okulumun bu sene zorunlu stajı vardı. ortalamam 3.50+ yapmak istediğim firmalar belliydi zaten. genelde 3. sınıftan stajyer alıyorlar. ben hiç 1. sınıftan alanı duymadım (ankara için). fnss staj başvurusu açınca başvurumu yaptım. o yüzden 1. sınıf için verebileceğim bir tavsiye yok. benim bu stajım da daha kesin değil ama olacak gibi o yüzden soruşturuyorum.
  • Fnss'de staj kabulü aldın ve tek sorunun şu an ulaşım mı?
  • egemenxx kullanıcısına yanıt
    hocam öyle demeyin 37 km .
  • quote:

Orijinalden alıntı: universitelibirveled

hocam öyle demeyin 37 km .
    Hangi üniversitede okuyorsun merak ettim
  • egemenxx kullanıcısına yanıt
    hocam ulaşım hakkında size bir fikir verecekse pek tabi söylerim.
    Yanlış anlaşılmasın bu yıl için değil 2.sınıfta staj zamanım için öneri istiyordum. Az çok belli sanırım yazılacaklar. Teşekkürler
  • hocam sizin bölümünüz ne
  • comlekci54 kullanıcısına yanıt
    hocam niye cidden konuyu sabote etme gibi bir amacı niye edindiniz
    Elektrik elektronik okuyorum hocam ben.
  • hocam verebileceğim en genel tavsiye ortalamanızı yüksek tutun. aday mühendislik programları için çok işinize yarayacaktır. ingilizce dışında 2. bir dili eklemeye bakın cv ye eklerken işinize yarayacak bayaa. bir de ee'cilerin kullandığı programları bilmiyorum ama okulda öğretilen programınızın üstüne 2. bir programı ekleyin mutlaka.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.