İçerdeki iki maçımızda seyircisiz yönetim dev ekranlar kurmalı stad etrafına destek için neden böyle birşey yapmıyorlar anlamıyorum.
Ben de taraftar olarak stadın çevresine gidilmeli diye düşünüyordum. Zamanında yapmıştık. Herkes walkmanlerden dinliyordu.
ee pazartesi samandiradan takım alinacak ve stada kadar eşlik edilecek. stad çevresindede destek verilecek diye biliyorum ben.
quote:Orijinalden alıntı: McCarty ee pazartesi samandiradan takım alinacak ve stada kadar eşlik edilecek. stad çevresindede destek verilecek diye biliyorum ben. Sokakları tribün yapalım. Vurup kırıp parçalayalım . Döner bıçaklarıyla dalalım abi
quote:Orijinalden alıntı: DeadlySecret quote:Orijinalden alıntı: McCarty ee pazartesi samandiradan takım alinacak ve stada kadar eşlik edilecek. stad çevresindede destek verilecek diye biliyorum ben. Sokakları tribün yapalım. Vurup kırıp parçalayalım . Döner bıçaklarıyla dalalım abi Yok artık. Bombada atalim mi ?
quote:Orijinalden alıntı: McCarty quote:Orijinalden alıntı: DeadlySecret quote:Orijinalden alıntı: McCarty ee pazartesi samandiradan takım alinacak ve stada kadar eşlik edilecek. stad çevresindede destek verilecek diye biliyorum ben. Sokakları tribün yapalım. Vurup kırıp parçalayalım . Döner bıçaklarıyla dalalım abi Yok artık. Bombada atalim mi ? g.o.r.a
quote:Orijinalden alıntı: HeartQuake quote:Orijinalden alıntı: McCarty quote:Orijinalden alıntı: DeadlySecret quote:Orijinalden alıntı: McCarty ee pazartesi samandiradan takım alinacak ve stada kadar eşlik edilecek. stad çevresindede destek verilecek diye biliyorum ben. Sokakları tribün yapalım. Vurup kırıp parçalayalım . Döner bıçaklarıyla dalalım abi Yok artık. Bombada atalim mi ? g.o.r.a Masum üyeler koçlarım benim.
quote:Orijinalden alıntı: HeartQuake quote:Orijinalden alıntı: McCarty quote:Orijinalden alıntı: DeadlySecret quote:Orijinalden alıntı: McCarty ee pazartesi samandiradan takım alinacak ve stada kadar eşlik edilecek. stad çevresindede destek verilecek diye biliyorum ben. Sokakları tribün yapalım. Vurup kırıp parçalayalım . Döner bıçaklarıyla dalalım abi Yok artık. Bombada atalim mi ? g.o.r.a A.R.O.G
quote:Orijinalden alıntı: David Guetta* quote:Orijinalden alıntı: HeartQuake quote:Orijinalden alıntı: McCarty quote:Orijinalden alıntı: DeadlySecret quote:Orijinalden alıntı: McCarty ee pazartesi samandiradan takım alinacak ve stada kadar eşlik edilecek. stad çevresindede destek verilecek diye biliyorum ben. Sokakları tribün yapalım. Vurup kırıp parçalayalım . Döner bıçaklarıyla dalalım abi Yok artık. Bombada atalim mi ? g.o.r.a A.R.O.G Einstein bulundu adam belki tersden okuyun diye öyle yazdı
quote:Orijinalden alıntı: Blue Dream quote:Orijinalden alıntı: David Guetta* quote:Orijinalden alıntı: HeartQuake quote:Orijinalden alıntı: McCarty quote:Orijinalden alıntı: DeadlySecret quote:Orijinalden alıntı: McCarty ee pazartesi samandiradan takım alinacak ve stada kadar eşlik edilecek. stad çevresindede destek verilecek diye biliyorum ben. Sokakları tribün yapalım. Vurup kırıp parçalayalım . Döner bıçaklarıyla dalalım abi Yok artık. Bombada atalim mi ? g.o.r.a A.R.O.G Einstein bulundu adam belki tersden okuyun diye öyle yazdı Sende daha bir aynştaynlık gördüm ben.
quote:Orijinalden alıntı: Thrax Şu Reklam için asılan dev ekrandan maç verilse fena olmaz. Onuda dicektim ama o ekran kaldırırmı maç oynatmaya acaba?