Şimdi Ara

stad çevresinde arabayı nereye park edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumdan bir arkadaş sayesinde bugün maça gideceğim daha önce 1 kere gittim ama otobüsle baya uzun surdu (pendik kurtkoyde geliyorum) Şirket arabası var onunla gelmek istiyorum.Arabayı park edebileceğim güvenli bir yer veya otopark var mi ?degnekciler sarmış her yeri.
    Stadın karşısında isparkin otolatki var yazıyor ama bilgiler hep eski hala duruyor mu orası ? 5 TL ücreti var yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de pendikte oturuyorum bugün metroyla gideceğim arabayla gittiğim zamanlar stadın karsısındaki isparka koyuyorum güncel fiyatı 10 lira ama tavsiyem erken gidip girise koy arabayı yoksa otoparktan çıkıs baya bir uzun sürüyor sanayinin oralara da koyabilirsin ama ben güvenip koymadığım için sana da tavsiye etmiyorum
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Metroyla gidiş daha zor değil mi ben bilmiyorum fazla istanbula yabanciyim yeni tasindim.
    Stadın karşısındaki otoparka ulasim kolay mi maça giderken ve çıkışta?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metroyla daha çok sıkıntı tabi ben de 500t ile gitmeye karar verdim tam stadın önünde indiriyo zaten arabayı eğer üst katlara filan park ederseniz çıkısta beklemeniz gerekiyor
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Ben erkenden giderim alt katlara biyere koyarim inş sıkıntı olmaz.Ben antep maçına 500 t ile gittim köprüyü geçmek 40 dk surdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.