Şimdi Ara

st.petersburg'da ne yapılır nereye gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımlarınızı bekliyorum... bilenler varsa sevinirim...

nereye gdilir nereye gidlimez ne yapılır ne yapılmaz???

• St.Peterburg

Seni şanslı bıdık! Zaten beyaz geceler yeter ya! sokakda yürüyen ve sürekli sana gülücük yollayan kızlar :D!
    Sakın cafe restoran tarzı yerlere gitme! Nehir köprülerin oraya git! Umarım sevgilin yanındadır.Ve de kesinlikle yusupov köşkünü ziyaret et!
  • Çık sokağa gez abi :) Bir tane bağlarsın zaten ayak üstü, o sana yardımcı olur
  • night clublar var ilk işin oralara takılmak. Baktın işler iyi gitmiyo , o zaman mecbur kürkçü dükkanına, geneleve
  • beyaz geceler bitmedimi yaw... mayıs temmuz die biliyom... cafeler nası? bu kent bizim hangi kentimize veya istanublun hangi semtine benziyor?
  • semt olarak beşiktaş ortaköy arası bir şey! zaten kültürel değerlerini saymakla bitiremem.Avrupadakş gibi güzel cafeler restoranlar yok yani gitmeye değmez.St.petersburda hep sokakları gezeceksin! sokak sanatçılarına muhakkak bir resim yaptır! st isaac katedrali,peterhof gitmeyide sakın unutma! çeşmeyede benim için bir bozuk atarsan çok iyi olur :D Bir de moskovaya tren yolluğu yap!

beyaz geceler temmuzun ortasında bitiyor! heycandan söyliyiverdim! seneye bende gidicem ah ah!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 12 Eylül 2007; 23:41:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili Sinan Bolşevik Devriminin başladığı Çarlık döneminin "Kışlık Saray" olarak bilinen binasını muhakkak gör.

Bayi toplantısına Anadolu'nun bağrından kopup giden ve ilk defa güzel kadın görmüş kırolar gibi sokaktaki herkese yazmayacağını düşünüyorum.

O yüzden ufak bir macera düşünüyorsan otelin resepsiyonuna söylemen yeterli hiç kasma kendim bulucam diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: robespierre

Sevgili Sinan Bolşevik Devriminin başladığı Çarlık döneminin "Kışlık Saray" olarak bilinen binasını muhakkak gör.

Bayi toplantısına Anadolu'nun bağrından kopup giden ve ilk defa güzel kadın görmüş kırolar gibi sokaktaki herkese yazmayacağını düşünüyorum.

O yüzden ufak bir macera düşünüyorsan otelin resepsiyonuna söylemen yeterli hiç kasma kendim bulucam diye...

Benim yaş o kadarına daha gelmedi ama seneye gideceğim için söylemen çok iyi oldu.Bende moskovada büyüdüm

• hımmm... teşekkürler...

kalacağım otel oda kahvaltı olacak.. yani günün byük bir kısmını gezerek ve yiyerek geçirice tamda ramazan sonrası olduğu için... yemek için nereler güeldir... nerleri tavsiye edersiniz?

bide tabi gece hayatı nasıl nazdarovya
  • rusça biliyomusun?
  • oo hoacam sana ne var artık bi cola parasına rus çıtırlarla...

anladın sen onu ganga
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

yardımlarınızı bekliyorum... bilenler varsa sevinirim...

nereye gdilir nereye gidlimez ne yapılır ne yapılmaz???

PETERSBURG die bi üye var. oranın yerlilerindendir. çok yardımcı olur sana. zaten sık sık takılır forumada.
    tanırım kendisini iyi çocuktur. şuan ist.de birsürü bilgi alırsın!
  • Oruç tut

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Oruç tut

• varmı ekleyecek olan...
  • Petersburg leningrad mı oluyo
  • devrim zmnı leningrad hatta stalingrad... ancak sovyetlerin yıkılmasıyla st petersburg...
  • evet son bi çırpınış...

varm ı bilgisi olan arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

evet son bi çırpınış...

varm ı bilgisi olan arkadaşlar...

rusya dimi
    dayım orda yaşıyor
    Bnde bi ara gitmiştim büyük bi saray vardı ona gidemedim içimde kaldı mutlaka birdaki sefere gitçem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.