Şimdi Ara

St. Joseph veya St. Benoit Lisesine Gidenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu okullar hakkında bilgi verebilir msiniz bu sene bu iki okuldan birine gitmeyi etmeyi düşünüyorum da bilgisi olan litfen yardımcı olsun ve yalnızca okullara gidenler bilgi versin kalabalık olmasın şimdiden teşekkür ederim

• up
  • benim üniversitede ki ing hocamım oğlu St. Joseph lisesine gidiyor. tek bilgim ödevi yapmazsan cuma günleri okul bitişinden sonra ceza olarak okulda kalıp 3- 4 saat ödev yapıyormuşsun galiba. bunu anlatmıştı bize ne kadar doğru.
  • ben saint benoit da okuyorum,okul hakkaten zor ama bu fransız okullarının özelliği zaten.sj yede gitsen sb ye de,zorlanacağın kesin,çalışmayı seviyorsan gel diyiim:D
  • St.Joseph'i bırak Kadıköy Anadolu'ya gel.
  • mezun olunca go 2 france
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

St.Joseph'i bırak Kadıköy Anadolu'ya gel.

oo kadiköy anadolu kadiköy anadolu içi hep .... dolu

Nedir bu okul ile aranızdaki husumet, neden habire zıtlaşıyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarı ile 31 Mayıs'taki Yabancı Özel Okullar sınavına girdin arkadaşım..
    Kaç net yaptın ?

quote:

Orjinalden alıntı: ateş_kafa

bu okullar hakkında bilgi verebilir msiniz bu sene bu iki okuldan birine gitmeyi etmeyi düşünüyorum da bilgisi olan litfen yardımcı olsun ve yalnızca okullara gidenler bilgi versin kalabalık olmasın şimdiden teşekkür ederim
  • St Benoit kızları çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

St.Joseph'i bırak Kadıköy Anadolu'ya gel.

oo kadiköy anadolu kadiköy anadolu içi hep .... dolu

Nedir bu okul ile aranızdaki husumet, neden habire zıtlaşıyorsunuz

Siz parayla biz beleş i*** St.Joseph.

Ezeli rekabet abi Fb-Gs gibi River-Boca gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: canus

St Benoit kızları çok güzel.

nerden biliyosun çakal seni??
  • Bizim okulun tam karşısı
  • ben bu sene mezun oldum st. benoit ten eğer ki çalışırım diyorsan gel çünkü çalışmassan bu okulu bitirmek imkansız ayrıca öss için çok bir fayda bekleme bu tür okullar fransa için yetiştirir seni...
  •  St. Joseph veya St. Benoit Lisesine Gidenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 8 Haziran 2009; 12:18:38 >
  • öss yi düşünüyorsan bu tip bir yere gitme derim.ama yinede karar senin
  • Orayı bırak sen Avusturya Lisesine gel Bu tarz okullarda okumayanların düşüncesini önemseme. Prestijli okullar ve buralarda okumak bir ayrıcalıktır. SJ çok daha benoite göre fakat sj çok pahalı. Avusturya lisesi bunalr arasında en uygunu ve verdiği eğitim de kesinlikle iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

Orayı bırak sen Avusturya Lisesine gel Bu tarz okullarda okumayanların düşüncesini önemseme. Prestijli okullar ve buralarda okumak bir ayrıcalıktır. SJ çok daha benoite göre fakat sj çok pahalı. Avusturya lisesi bunalr arasında en uygunu ve verdiği eğitim de kesinlikle iyidir

Almanca okuya okuya Türkçe'yi unuttun heralde. Bu arada SJ en son 19 milyar SB ise 17 buçuk milyardı. Eğer SBS de iyi bir puan yapıp İstanbul'daki sıradan değil ilk 5-6 anadolu lisesinden birini kazandıysanız oraya gitmenizi tavsiye ederim. Bu paralar ile araba alınır

• saçma sapan konuşmayın arabayla ne alakası var bu işin bu okullardan mezun olursanız yabancı ve köklü geçmişi olan okullardan bahsediyorum bunun avatajını bütün hayatınızda yaşarsınız iş hayatınızda veya arkadaşlık bakımından bu okulların çok farklı sınıftalar bunu düşünerek girin anadolu liseleri size hiç bir şey kazandırmaz bu okullarda 2 yanacı diliniz garanti olur ayrıca 2 sene dershaneye giderseniz öss de istediğiniz yere girebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_881

saçma sapan konuşmayın arabayla ne alakası var bu işin bu okullardan mezun olursanız yabancı ve köklü geçmişi olan okullardan bahsediyorum bunun avatajını bütün hayatınızda yaşarsınız iş hayatınızda veya arkadaşlık bakımından bu okulların çok farklı sınıftalar bunu düşünerek girin anadolu liseleri size hiç bir şey kazandırmaz bu okullarda 2 yanacı diliniz garanti olur ayrıca 2 sene dershaneye giderseniz öss de istediğiniz yere girebilirsiniz...

SBS puanınınız yüksekse sıradan olmayan 3-4 anadolu lisesine gidin diyorum. Galatasaray-İstanbul Erkek-Kabataş gibi, bilmiyorum bu okullardan herhangi birinin kapısından içeri adım attınmı, ama emin ol aynı kalitede eğitimi çok daha güzel bir ortamda veriyorlar. Durum böyle olunca SB veya SJ ye gitmek bana göre saçmalıktır 5 senede ona vereceğim parayı, üniversite eğitimimde veyahut araba gibi başka birşeyde harcarım. Tabii o okulları kazanamıyorsanız ve paranız varsa gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11475B916 -- 8 Haziran 2009; 15:18:55 >

• Biraz da ideallere ilgili bir şey, eğer yurtdışı hedefin varsa kesinlikle SB veya SJ'i tercih et; ama hedefin yurtiçi ise, dolayısıyla ÖSS ise ve Mexes'in dediği gibi puanın da yüksekse yukarıdaki dört seçkin okulu tercih etmen daha mantıklı olacaktır. Maddi durumunu da gözardı etmemek lazım, eğer maddiyat olarak çok iyi durumda değilsen %100 burslu da okusan bu yabancı okullarda birtakım sıkıntılar yaşarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.