Şimdi Ara

[SSS] SAMSUNG PLAZMA KİTABI (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.626
Cevap
8
Favori
216.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Plazma kullanıcılarına sormak istediğim birşey var. Bugüne kadar Tv'sini normal kullananlar arasında (normalden kastım, 4:3 formatında izlemeyen ya da saatlerce tek kanalda takılmayan) Q91 de burn-in sorunu ile karşılaşan oldumu? Bu soruyu şu nedenle soruyorum Tv'yi aldığımda PS3 te bağlayacağım, ya da bazen evde 2-3 saat aynı kanalın izlendiği oluyor. Bu durumda normal şartlar altında böyle bir sorunla karşılaşmam olasımı? Birde merak etiğim Q91'in (50" olanı) İ.B de 3000 seviyesine inmiş durumda. İstanbul bilişimden bu televizyonu almamın bir sakıncası var mı? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cem999

    Plazma kullanıcılarına sormak istediğim birşey var. Bugüne kadar Tv'sini normal kullananlar arasında (normalden kastım, 4:3 formatında izlemeyen ya da saatlerce tek kanalda takılmayan) Q91 de burn-in sorunu ile karşılaşan oldumu? Bu soruyu şu nedenle soruyorum Tv'yi aldığımda PS3 te bağlayacağım, ya da bazen evde 2-3 saat aynı kanalın izlendiği oluyor. Bu durumda normal şartlar altında böyle bir sorunla karşılaşmam olasımı? Birde merak etiğim Q91'in (50" olanı) İ.B de 3000 seviyesine inmiş durumda. İstanbul bilişimden bu televizyonu almamın bir sakıncası var mı? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim...

    alamazsın onlarda öyle bir mal yok çünkü.
  • Q91 ya da muadili
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cem999

    Q91 ya da muadili


    Merhaba,

    saydıgın nedenlerden ekran yanması olmaz arkadasım icin rahat olsun ben iki yadır kullanıyorum sadece pc baglıyken 1 kere karsılastım ondada yanma korumasını calıstırıyorsun hemen hallediyor. eski plazmalar gibi sık olan bisey degil artık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kemal80

    Henüz cihazı almadım, ama bir hevesle koydum işte imza bölümüne:-)
    Televizyon için harcamak istediğim paranın üst limiti 2200 YTL civarı. Bu nedenle de C91'i bu üst limitte en iyi cihaz olduğu için istiyorum. Ne yazık ki daha yukarı çıkamıyorum, ya da çıkmak istemiyorum.
    Zaten bi mucize olsun da fiyatı bi yerlerde düşsün diye bekleyip duruyorum.
    Selamlar.


    NE İŞİN VAR GÜZEL KARDEŞİM C91 LE O FİYATA RAHAT RAHAT Q91 BULABİLİRSİN. C91 LE Q91 ARASINDA BARİZ PANEL FARKI VAR. C91 GRİ PANEL , Q91 SİMSİYAH PANEL. DÜŞÜN SİYAH PANELİN VERECEĞİ KONTRASTI... HERYERDE 2000-2500 ARASI VAR ANADOLU GARANTİLİ Q91 LER, AYRICA NAKİTE İNDİRİMDE YAPANLAR VAR %10 ORANINDA (İZMİR ÇANKAYA-CARREFOUR ANADOLU EL. BAYİLERİ)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: demirarca

    2150/12 ay taksitlede 42q91 alabilirsiniz...ama 1 haftaya kadar modeller yenilenecek bilginiz olsun .

    BENDE YENİ MODELLER HAKKINDA BÖYLE BİRŞEY DUYDUM. PEKİ Q91 LERİN FİYATLARININ DÜŞME OLASILIĞI VARMIDIR Kİ? BEKLEYİP GÖRMEK EN İYİSİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 6 Mayıs 2008; 16:29:13 >
  • SAMSUNG A SERISI SUPER BIRDE F SERISI VAR 40F86 ONLARDA GUZEL
  • Q91 fiyatları o kadar düştümü ya...vay be ben 2800/12 almıştım
  • Herkeze Merhaba,
    Adana'da Q91 yok, ben C91'i alırken hiç rastlamadım, samsung'un kendi bayisine sordum getirtmiyoruz dediler, sanırım C91 stokları fazla eritmeye çalışıyorlar.
    ben teknoloji de - hele bu kadar hızlı değişim seyri varken- beklemenin yararsız olduğunu düşünüyorum, çünkü hakikaten sonu yok, artık bugün aldığınız 1 sene bile geçmeden yerini daha yüksek teknolojiye bırakıyor, o yüzden elindeki parayla ihtiyacının kesiştiği noktada tereddüt etmeden ürün alınmalı bence.
    ben tesadüfen karşılaştığım bu forum sayesinde Samsung markasını tercih ettim ve buradaki yönlendirmeler sayesinde c91 ile ( dandik uydulu digitürk kullanmama ve çanaktaki problemden dolayı düşük sinyal seviyesine rağmen) bu forumda eklenmiş q91 ekran görüntüleriyle aynı kalitede görüntü elde ediyorum ve bu televizyonu seyretmekten keyif alıyorum :) benim için daha ötesi yok

    saygılar, selamlar




  • Ankara'da da 42Q91 Anadolu Elektroniğin Samsung ve teknomix marketlerinde yok. Fiyat bile vermiyorlar, artık gelmeyecek diyorlar. Teknosa'da var, fiyatları da peşin 2150, 12 taksitli 2399 YTL'ye geliyor. Zamanında 2890'a almıştım tek çekim
  • Yeni samsung plazmalarda (A serisi) baktımda Ultra Filter Bright diye birşey yok, ancak 100 Hz olayı var. Bu iyi olsa gerek ama Q91 lerin verdiği o görüntü alınabilecek mi görmek gerekli ... Beklemeye devam Q91 ler düşerse diye ki düşmeye meyilliler...
  • Ben de 42q91'de karar kıldım.Daha da fazla kafa karıştırmak istemiyorum.

    Samsung yetkili bayiinde bonus'a 2100/5 taksit, World 2150/12 taksit.42q91 fiyatı zaten yeni düştü kısa sürede ciddi düşüşler olacağını pek tahmin etmiyorum.Fiyatın düşmesini beklerken stokların tükenmesi de söz konusu olabilir.

    Bugünü fiyat araştırmaları yaparak geçiriyorum.Genelde 2399 Ytl.En uygun fiyat yukarıda söz ettiğim gibi.Daha uygununu bulamazsam gidip alacağım.

    Fiyat konusunda başka önerileri olan var mı?Saygılar..
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bende yaklaşık 1,5 hafta önce Q91 aldım.
    geçtiğimiz hafta sonunda ekranda boyuna kırmızı kalın çizgi oluştu.
    ilk başta receiverdan olabileceğini düşündüm, evdeki diğer receiveri taktım olmadı, DVD taktım olmadı. sonra receiveri değiştirdim ama tekrar oldu. ayrıca bir müddet sonra evdeki diğer receiverlada oldu.
    fakat kabloyu çıkarıp takınca bi müddet o kırmızı çizgi olmuyor. sonra tekrar çıkıyor.
    altın uçlu scart kablo kullanıyorum bu arada.
    bu tarz bi konuda tecrübesi, bilgisi olan varmıdır? paylaşabilirseniz çok sevinirim.
  • hep aynı scart kablo ile mi deniyorsunuz? bir de farklı scart ile deneyin, belki kablodan kaynaklı olabilir. kablo değiştirdikten sonra yine aynı şeyler olursa servise göstermekte fayda var demektir.
  • Arkadaşlar,
    Bu gidişle bu kampanya ile kutulu q91 kalmayacak gibi gözüküyor.
    A serileri gelmeden tükenirse vitrinde karşılaştırma yapma olasılığımız da kalmaz.
  • Hayır, bir altın uçlu kablo ile birde normal scart ile denedim aynı sonucu verdi. dediğiniz gibi servise başvurdum, yarın gelecekler. son durumdan sizide haberdar ederim. ama ne yalan söyliyim, biraz soğudum.
  • Şimdi Samsung yetkili bayisine sordum da 42q91 2399 ytl dedi. Arkadaşlar teknosa falan diyor da ne internet sitesinde ne de İzmir gümrük-ksk-carrefour konak gibi teknosalarda yok. İzmir' de gören duyan varsa 2399 ytlden aşağı fiyatlara haber versin
  • Biraz önce amazon.com a girdim ve en çok satan hdtv ler bölümünde ilk 10 nun 9 u samsung yeni A serisi özellike a650 120 hz ile dikkat çekiyor.
    Merkanlanmakta haklıyız sanırım.
  • bugün bir arkadaşım için gittik sorduk, teknosa ankara depoda 21 tane 42Q91 kalmış. ah ah çok iyi fiyat valla
  • arkadaslar q91 imde siyah cizgi cıktıgını ve istanbul bilisimin servisi panel hatasından dolayı oldugunu soylemisti bu sorunuda aktarmıstım,pek umursanmadı forumda ama..

    bugun istanbul bilisimle gorustum ve panelin degisecegini soylemislerdi ama bende kabul etmedigimi bu urunun daha iki aylık oldugunu sıfır urun verilmesini istedigimi soylemistim.
    istanbul bilisim yarın evime sıfır acılmamıs bir q91 gonderiyor sanırım bu insanların guvenilirlikleri konusunda sizlerede bir ornek olur.

    daha once panel hatası yasadıgını duydugum bircok markann yetkili servisleri sadece paneli degistirip veriyorlardı,anadoludan almıs olsaydım benim 2 aylık tv mi acıp kurcalayıp oyle geri vericeklerdi.

    istanbul bilisimin teknik servisi simdiye kadar karsılastıgım en nazik ilgili ve hızlı servis 4 gunde tvmi geri almıs olucam.

    bilgilerinize.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.