P

Yüzbaşı
27 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
4 katlı müstakil bir eve tasınıyoruz, laz müteahit ( benzetme degil, müteahit gerçekten laz ) her odaya anten girişi koymuş ama kabloların nereye çıktığı belli degil.
anten girislerinin arkasında kanal var oldugunu umarak..

eve merkezi sistem kurmanın mantıklı olacagını dusunuyorum, halihazırda kullanılan 3 tv var ama cogalması kuvvet ile muhtemel o yuzden 5 odaya ayrı hat cekmek istiyorum.

gelellim sorularıma..

1 merkezi sistemlerde lnb nin tek cıkıslı olması yeterlimidir ? yoksa kac tv ye cekilecekse aynı sayıda cıkısı olan lnb mi gerekir ?

2 MULTİSWİTCH-SANTRAL merkezi sistem icin yeterlimidir ?

http://www.hepsidijital.com/Baff-Multi-Switch-10-Serisi_298233.html#0 bu urun beni kesermi daha dogrusu ( tek cıkıslı lnb den direk santral e girip odalara dagıtmayı yapabilirmiyim)

her turlu fikir ve goruse acıgım.
Samsung 64D8000 plazma tv ye dsmart modül taktığım da özellikle hd kanallarda donmalar yaşıyorum.

sinyal seviyesi yuzde 95 lerde, goldmaster hd 1050 uydu alıcısı ile kullandığım da donma vs yok,Dsmart ın servisi, tv nin dahili uydu alıcısının güçsüz olmasından kaynaklandığını söyledi.

tv nin bütün güncellemeleri vs yapıldı ama sonuç aynı.

Bir tavsiyeniz ya da boyle bir sorunla karşılaşıp, halleden varmıdır beyler.
D smart 3d yayinlari izlemek icin 3d bir receiver mi gerekli yoksa, goldmaster 1050 ile 3d yayinlari izleyebilirmiyim?
sub icin 2rca yı 1 rca ya cevirecek kablo gerekiyor, yada hazırda boyle bir kablo lazım.

subımda LFE baglantısı var ama amfiden LFE cıkısı secemiyorum.

ne cok kaliteli ne de adi birsey istiyorum harman kardon hkts 16 ile kullanılacak.

nerede bulabilirim, bilen eden varmı dır acaba ?
Selam,

ses kartımın hem dijital hemde analog cıkısını aynı anda iki farklı cihaza baglasam ileride asırı yuklemne vs den bir sorun cıkarmı ?
selam,

uyducu botech lnb taktı fakat kotu havalarda komple sinyal kayboluyor, canak 90 cm buna gercekten kaliteli bir lnb taksam kotu havalarda ki sinyal kayıplarının onune gecebilirmiyim ?

Hangi lnb yi onerirsiniz ?

hd de INVERTO BLACK Ultra, MTI Single LNB High Gain Ultra Low Noise 0.2dB HDTV, Invacom FEED SNH-031 Universal Single 0.3dB, SHARP UNİVERSAL SİNGLE LOW NF 0.3 LNB secenekleri var 50 tl ile 90 tl arasında degisiyor, sizce botech ile degistirmeye degermi ?
Beyler selam,

samsung 64d 8000 plazma tv ye uydu baglattım fakat hd kanallarda fena halde donmalar oluyor, dsmart receiver a bagladıgımda donma olmuyor.

once d smart modulden sandım ama modul takılı degilken bile trt 1 hd de donmalar oluyor.

tv nin uydu seceneginde turksat 42e secenegi var 1c 2a 3a vs baska secenek yok, 42e yi 11012 frekansına aratıp kanalları oyle buluyorum..

sizce sorun nerde olabilir ?

oneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
Samsung 64d8000 plazma ismarladim, dahili receiver indan daha kaliteli bir goruntu alabilirim dusuncesi ile dsmart modul ile HD receiver alim diye dusunuyorum. Sifirdan 120 lik canak kurup sadece buna baglaticam. Birtek turksat olucak.

Alttaki uc model arasinda kalakaldim.

1) xtrend Et 9500 en pahalisi bu! goruntu kalitesi olarak digerlerinden aman aman bir fark olmaz derseniz alma yanlisi degilim aslinda.

2) Atlanta hd box

3) Silvermax HD Premium 2

Hd uydudan beklentilerimde alabilecegim en iyi goruntu kalitesi, pvr destegi, hizli menu gecisi ve dertsiz bir isletim sistemi.
İlk olarak sunu soyliyim ben plazmacılardanım :) fakat 60 inc ve uzerine cıkınca led tv ler kanıma girmeye baladı.

samsung 64D8000 plazma
samsung 60D8000 led
panasonic 65st55 plazma

bu uc model arasında sıkıstım diyebilirim, icimden bir ses 64d8000 samsung plazma yı al diyor ama... da kalıyorum iste..

onerilerinizi bekliyorum beyler, bu arada samsung ların ikisinide aynı fiyata alabiliyorum panasonic cok daha pahalı ki pek o fiyatlara cıkmak istemiyorum.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
Takım
Beşiktaş
TV
Samsung
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Tablet
ipad2
Notebook
Sony
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 410
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 27.595 (Bu ay: 207)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.