Şimdi Ara

(Ssli)Bu akşam sevdiğim kıza açılacağım (edit2:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 30 Haziran 2025; 17:57:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edit: red yedim 2-3 şarkı dinledim artık unuttum Türk kızları kezban the end
  • O seni sevmiyor.
  • Bekliyoruz.

• Utanmayalı bayağı olmuştu. Yerimizi alalım.

• Önlerden

• Konu Dışında:
    YARIN:SARIŞINIM BENİ KİBARCA REDDETTİ/TÜRK KIZLARI KEZBANLARDIR/RED YEDİM MUTSUZUM/SARIŞINIM NE İSTEDİN BENDEN

1 AY SONRA:SARIŞINIMI UNUTAMIYORUM/TEKRAR ŞANSIMI DENEYEYİM Mİ (ANKET)/HAYATIM MAHVOLDU

1 YIL SONRA:SEVDİĞİM KIZA AÇILIYORUM(tekrar şansını deniyor) /ÇOK HEYECANLIYIM BEYLER/RED YEMEKTEN Bİ HAL OLDUM SORULARI ALAYIM

Yeni konu açmadı ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 23 Ekim 2016; 18:01:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız halim nasıl SSLİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alırım bi dal utanma

• Düşündüğün gibi biri çıkmayacak emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

edit: red yedim 2-3 şarkı dinledim artık unuttum Türk kızları kezban the end

Polislik nasil gidiyor abicim

• Sonuç ne oldu ?

• Evet sonuç nedir ?
  • Hey √√

. .

Daha kız bi şey demeden reddedildim mi diyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: godfdrma

quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Hey √√

. .

Zank diye görüldü bırakmak nedir hocam ?

Ya şimdi bu turk kızlarının çoğunluğu, ego denen kavramın en iyi örneği olduklari için cevap yazmamıştır. Benim tavsiyem kendini fazla kaptırma bu kıza. Bir ikinci tavsiyem bu forumdan tavsiye alıp aşk hayatını şekillendirme.

• Hocam bende aynısını yaşadım o kız aklımdan ve kalbimden gidince anladım ki haklı davranmış, hiç tanımadığı birine cevap vermemek kezbanlık değildir. Aynı sınıftaysan kötü olmuş tabi.
  • quote:

quote:

quote:

Hey √√

. .

Ya şimdi bu turk kızlarının çoğunluğu, ego denen kavramın en iyi örneği olduklari için cevap yazmamıştır. Benim tavsiyem kendini fazla kaptırma bu kıza. Bir ikinci tavsiyem bu forumdan tavsiye alıp aşk hayatını şekillendirme.

Saçma düşünüyorsun. Tanışmak istememiş ki cevap vermemiş. Kız arkadaşım bi gün instagramdaki mesajlarını gösterdi, belki inanmıyacaksın ama rahat 100 tane "slm, nbr, tanışalımmı:)" tarzı mesaj vardı. Karşı cinsi kötülemeden önce düşünün, bizde mi sorun var acaba diye. Çünkü bas baya sorunluyuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kramponcu -- 23 Ekim 2016; 18:50:02 >

• Kız resmen seni iplememiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kramponcu

quote:

quote:

quote:

Hey √√

. .

Saçma düşünüyorsun. Tanışmak istememiş ki cevap vermemiş. Kız arkadaşım bi gün instagramdaki mesajlarını gösterdi, belki inanmıyacaksın ama rahat 100 tane "slm, nbr, tanışalımmı:)" tarzı mesaj vardı. Karşı cinsi kötülemeden önce düşünün, bizde mi sorun var acaba diye. Çünkü bas baya sorunluyuz...

Tanımadığı herkese yazıyorsa bu abazalık olarak nitelindirilebilir ama bu arkadaş tanıdığı bir kıza yazmiyor mu?

• Geri kalma her gün günaydın yaz vazgeçmeden illa cevap verecek ilgisini çekecektir

• Hocam aynı sınıftaysanız cidden çok kötü olmuş bu durum.Keşke yüz yüzeyken bu durumu halletmeye çalışsaydınız. Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.