Şimdi Ara

(Ssli)Bu akşam sevdiğim kıza açılacağım (edit2: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaxeveR

Hocam aynı sınıftaysanız cidden çok kötü olmuş bu durum.Keşke yüz yüzeyken bu durumu halletmeye çalışsaydınız. Geçmiş olsun

Sanki sevgili olup ayrıldılar. Neresi kötü bunun sadece hey demiş. Aynı sınıfta iseniz zaten çıkma hicbir kızla. Ha belki lise son sınıf veya üni. son sınıfsındır o zaman olur. Diğer turlu aynı sınıftan yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bu hareketi yapan kadın erkek farketmez direk silerim.hem aynı sınıfta olucaz hemde cevap vermiycek hee...hiç değilse konuşmak istemiyorum felan yazabilirdi.saygi duymuyor demek ki size hocam.sinifta felan işi düşerse kesinlikle yardım etmeyin

• senin yerine ben açıldım kardeş kabul etti
  • Hahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: godfdrma

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

bana bu hareketi yapan kadın erkek farketmez direk silerim.hem aynı sınıfta olucaz hemde cevap vermiycek hee...hiç değilse konuşmak istemiyorum felan yazabilirdi.saygi duymuyor demek ki size hocam.sinifta felan işi düşerse kesinlikle yardım etmeyin

Ya oğlum karşı sınıfta diyorum bir yaş küçük diyorum nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum şunu

bana artistlik yapacağına kıza biraz dominant gozukseydin belki de şuan ağlamıyor olurdun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.