Şimdi Ara

SSD Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , oynadığım bir oyun için SSD almayı düşünüyorum içine sadece Windows ve o oyunu atıcağım için boyut o kadar önemli değil, laptop için, tavsiye edebileceğiniz uygun bir SSD var mı?
    Laptop model:Asus x550jx-xx099d

    Bütçe:200-350TL Arası



  • Ssd'lerin günlük yazma okuma limitleri olan versiyonları var hocam. Alırken ona dikkat edin. Ben 4 sene önce ocz vertex almıştım o zaman efsaneydi. Şimdi de bir iki sayfa açtım araştırıyorum. Bir ssd alacağım inşallah .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim bilgi için, eğer güzel bir ürün bulursanız mümkünse buraya yazarsanız çok güzel olur.
  • Sepette ekli bakalımne zaman kısmet olacak.

    İncelemenizi tavsiye ederim. iops değerleri gayet iyi.


    http://urun.n11.com/hard-disk/toshiba-120gb-550mb-480mbs-87000-iops-sata3-25-ssd-a100-P138195341
  • Ben sanırım Samsung 850 evo 250 gb olanı alacağım hocam. 400 tl fiyatı var. 50 daha ekleyin bu modeli alma durumunuz varsa bunu alın hocam yorumları çok iyi.

    Eğer bütçeniz kurtarmıyorsa buna bakabilirsiniz.

    http://www.hepsiburada.com/samsung-850-evo-120gb-540mb-500mb-s-m-2-sata-ssd-mz-n5e120bw-p-BD803959?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KEQjw7dfKBRCdkKrvmfKtyeoBEiQAch0egU2TliFsaF4dqwNcSqgbd-Soms12vJPvT9H_br8KAKoaAnqj8P8HAQ

    İleriye dönük olsun sağlam bir şey olsun varsın pahalı olsun. Bir tane bilindik markanın ard arda veri kaybı yaşattığını okuyunca biraz geri durdum o markadan. Baş harfi turgut :D




  • hocam 50 tl bütçe daha ekle samsung evo 850 al rahat et
  • SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    hocam bende çok aradayım. sandisk ssd plus 60 tl kadar daha ucuz. 60 tl fark vermek şartmıdır sandisk iş görmezmi
  • 60 tl daha ver samsung evo 850 al kafan rahat eder içinde kalmaz en azından samsung evo daha kaliteli ve hızlı
  • SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    850 evo bende tavsiye ediyorum
  • anakart uyumuna da dikkat et
  • hocam samsung dunyada uretilen tüm ssd'lerin nerdeyse yarisini uretiyor, Apple macbooklarinda , DELL , HP gibi bircok üretici bilgisayarinda Samsung'u tercih ediyor ki Apple kalitesinden dolayi mecbur kalmasa en son Samsung'u tercih ederdi herhalde.
    adamlar SSD isinde ve teknolojisinde acik ara onde. internetteki incelemelerden anladigim kadariyla da performansını uzun süreler boyunca sürdürebiliyor olması genel bir memnuniyet yaratmıs. Eger paran varsa Samsung al. biraz butcen kisitli ise Sandisk'in ultra serisi de iyi , plus o kadar iyi degil ama. kingston V400'de kalite cok dustu.
    adata , Hilevel , transcend hocam bunlarin ne oldugu belli degil. nasıl cipler kullanılıyor , 6 ay sonra performans ne olacak, yazilim update gerektiginde update gelecek mi belli degil. bu sebeple ssd de kendini ispatlamamis markalardan uzak durun derim. 1 yıl sonra adı ssd performansı hdd bir ürüne dönüsebilirler.

    bu arada kullanıcılarin SSD'lerde bakmasi gereken en onemli kriter IOPS degerleri. SSD nin saniyede yapabilecegi isi gosterir. saniyede ne kadar cok is yapabiliyorsa o kadar daha iyi performans sunar. sıralı okuma yazma hızlari büyük dosyalari kopyalarken gecerli sadece. ama IOPs bilgisayari kullandıgınız her an her dakika performansı belirleyen etken.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.