Şimdi Ara

Hikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaklaşık 6-7 ay önce ucuz yollu 7 yıllık laptopumu ayağa kaldıracak bir ssd arıyordum. Diğer SSD'lerden çok daha uyguna olduğu için performans değerlerine bakmadan Hikvision HS-SSD-C100/120GB 550/435MBs Okuma/Yazma 2.5" 6Gb/s SSD model SSD yi aldım. 7 yıllık 5400rpm lik HDD den sonra tabi gayet hızlı geldi bana o zamanlar birde PC de ubuntu kurulu idi bu yüzden gayet akıcı idi. Crystal Disk Mark programı ile yaptığım test sonuçları aşağıdadır.

    Sistem özellikleri; i7 2670qm, gt540m 2gb, 6gb ddr3 1333mhz, 120gb SSD, 750gb Hdd lenovo z570 model laptop. İşletim sistemi windows 10(güncel ve lisanslı)

    Hikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test Sonuçları







  • Hikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test Sonuçları

    bir kaç gün önce aldığımda 50mb'de denemişim şimdi yaptım rapid açık olduğunu unuttum 8000 falan çıktı bir de 50mb olarak test alır mısın?evo860 500gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 25 Eylül 2019; 13:5:19 >
  • Merhaba, dediğiniz şekilde test ettim. Bu testi yapmaktaki amacım ben alırken bu marka model ssd ile ilgili internette hiç yorum konu inceleme bulamamıştım. Bari dedim ben açayımda google amcadan aratanlar görsün ne gibi değerler alındığını diye.

    Hikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test Sonuçları
  • aderinkaya A kullanıcısına yanıt
    dramsız disk için normal.evo 860'da 512mb ddr4 tampon bellek var illa ki etkisi vardır.bunu merak ettim zaten yoksa senin disk iyi kötü diye yorum yapmak için değil.güle güle kullan.
  • Estağfurullah öyle bir algı oluşmadı :) Evet samsung markanın bu konuda lider marka olduğunu okudum birçok kez. Monster marka bir laptopum daha var onun HDD si bozuldu onun yerine samsung 512gb SSD alacağım bari o kusursuz olsun :) teşekkür ederim.
  • Hocam bu SSD'nin içinde kullanılan denetleyici ve nand çipleri nelerdir bu konuda bilginiz var mı?
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:0r3BOA4kwdcJ:https://www.hikvision.com/th/Products/Intelligent-Storage/Internal-SSD/Consumer-Class/HS-SSD-C100+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=opera

    Burada yazan özelliklerinden ve kendi test ettiğim verilerinin dışında hiçbir bilgiye sahip değilim. Bana kalırsa kingston yada sandisk tercih edilebilir bunun yerine.




  • AS SSD benchmark MB/s ve iops testi ve Crystaldiskınfo ekran görüntüsü ekleyebilir misin?
  • Executor Arhentir E kullanıcısına yanıt
    Tabi yazma okuma hız testini birinde 1gb diğerinde 5gb seçenekleri ile yaptım aralarında uçurum fark oluyor diye.

    Hikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test SonuçlarıHikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test SonuçlarıHikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test SonuçlarıHikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test Sonuçları




  • Firmware versiyonundan anladığım kadarıyla ADATA SU650 ile aynı kontrolcüyü kullanıyor.
  • Merhabalar cihazda herhangi bir sorun çıktı mı? 240gblığını aldım 159a bi kaç kötü yorum gördümde hafta sonu zaten daha çıkmadı kargoya iptal etsem mi diye düşünüyorum. Kullanıcıya sorayım dedim birde
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum bir şikayetim yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  • Hocam bu ürünü almak üzeriyim.Performansı nasıl güncel olarak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papillon1010

    Hocam bu ürünü almak üzeriyim.Performansı nasıl güncel olarak ?
    ilk alındığı güne göre birazda olsa zayıflama var tabi bunda bilgisayarda program sayısının artması gibi etkenlerde rol oynuyordur. Ekonomik olması birinci önceliğiniz ise pişman etmez.
  • Hikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test Sonuçları

    Merhaba, bu değerler normal midir sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinoo -- 21 Temmuz 2020; 13:15:27 >
  • Merhaba aynı özelliklerde aynı laptop bendede var hikvision c100 240gb SSD yle 30mb yazma hızı alıyorum internette araştırırken burayı buldum siz buliyormusunuz çözümü

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tinoo

    Hikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test Sonuçları

    Merhaba, bu değerler normal midir sizce?

    Evet normal yukarıda benim aldığım değerler ile kıyaslayabilirsiniz.

  • Yusuf_x Y kullanıcısına yanıt

    Harici SSD yi ek CD/DVD ROM yuvasına taktıysanız bundan kaynaklanıyor olabilir. SSD'yi ben laptopun hdd yuvasına taktım. HDD'yi ise CD/DVD ROM yuvasına taktım. Bunun haricinde neden olabileceğine dair bir bilgim yok.Google amcaya danışmanızı tavsiye ederim.

  • aderinkaya A kullanıcısına yanıt

    SSd'yi halla kullanıyormusunuz? Eğer kullanıyor iseniz son durumunu paylaşma imkanınız mevcut mu? Kullanmıyor iseniz ne zaman bozulduğu hakkında bilgi verebilirmisiniz.

  • Erenk53 E kullanıcısına yanıt

    bu marka sağlam mıdır maksadı ile sorduysanız bende bir kaç ürünü var. çin malı ama çin malı değil ugreen markası gibi. normalde masaüstü pc pazarı ile alakası olmayan güvenlik ürünleri üreten ki kameralarda disk de gerekiyor malum bir firma ama son kullanıcıya yönelik ürün de yapmaya başladılar son yıllarda. merdiven altı değil kısaca. zaten her ürünün 2 sene garantisi vardır. eşek logolu markada bile mağdur etmediler kimseyi ama tabi giden verinin yeri doldurulamıyor bazen. bu bakımdan en sağlam hdd markasının western digital olduğunu söyleyebilirim kullandığım ürünlere bakarak lakin ssd dendi mi nand ömrü teknolojisi işin içine girdiği için hepsinin bir ömrü var. tabi bu demek değil ki alacağız bir kaç sene sonra bozulacak nand ömrü bittiği için. 2011 senesinde aldığım ocz vertex2 64gb ssd'yi kuzenim halen kullanmaktadır. son kullanıcının nand ömrünü bitirmesi pek mümkün değildir kalitesiz ve kötü teknoloji değilse QVO gibi. ssd'ler kontrolcüden patlar o yüzden artık basa basa şu kontrolcülü diye belirtiyorlar. hikvision sata3 ssd, m2 ssd, 2 harici ssd şu anda aktif kullandıklarım bazıları eski ama ne kontrolcü kullanıyorlar merak edip de bakmadım. şirket politikası gereği hız önemli değil stabilite önemli diyorlarsa ki pek hızlı değil ürünleri olanları da pahalı o zaman markada hiçbir sıkıntı olmaz. vakti olan bir arkadaş varsa bizi de bilgilendirebilir kontolcü modellerini. ben markayı bildiğim için araştırmamıştım.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.