Hikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test Sonuçları

-
-
-
-
dramsız disk için normal.evo 860'da 512mb ddr4 tampon bellek var illa ki etkisi vardır.bunu merak ettim zaten yoksa senin disk iyi kötü diye yorum yapmak için değil.güle güle kullan. -
Estağfurullah öyle bir algı oluşmadı :) Evet samsung markanın bu konuda lider marka olduğunu okudum birçok kez. Monster marka bir laptopum daha var onun HDD si bozuldu onun yerine samsung 512gb SSD alacağım bari o kusursuz olsun :) teşekkür ederim. -
Hocam bu SSD'nin içinde kullanılan denetleyici ve nand çipleri nelerdir bu konuda bilginiz var mı? -
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:0r3BOA4kwdcJ:https://www.hikvision.com/th/Products/Intelligent-Storage/Internal-SSD/Consumer-Class/HS-SSD-C100+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=opera
Burada yazan özelliklerinden ve kendi test ettiğim verilerinin dışında hiçbir bilgiye sahip değilim. Bana kalırsa kingston yada sandisk tercih edilebilir bunun yerine.
-
AS SSD benchmark MB/s ve iops testi ve Crystaldiskınfo ekran görüntüsü ekleyebilir misin? -
-
Firmware versiyonundan anladığım kadarıyla ADATA SU650 ile aynı kontrolcüyü kullanıyor. -
Merhabalar cihazda herhangi bir sorun çıktı mı? 240gblığını aldım 159a bi kaç kötü yorum gördümde hafta sonu zaten daha çıkmadı kargoya iptal etsem mi diye düşünüyorum. Kullanıcıya sorayım dedim birde -
Gayet memnunum bir şikayetim yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. -
Hocam bu ürünü almak üzeriyim.Performansı nasıl güncel olarak ? -
ilk alındığı güne göre birazda olsa zayıflama var tabi bunda bilgisayarda program sayısının artması gibi etkenlerde rol oynuyordur. Ekonomik olması birinci önceliğiniz ise pişman etmez.quote:
Orijinalden alıntı: Papillon1010
Hocam bu ürünü almak üzeriyim.Performansı nasıl güncel olarak ? -
-
Merhaba aynı özelliklerde aynı laptop bendede var hikvision c100 240gb SSD yle 30mb yazma hızı alıyorum internette araştırırken burayı buldum siz buliyormusunuz çözümü
-
-
Harici SSD yi ek CD/DVD ROM yuvasına taktıysanız bundan kaynaklanıyor olabilir. SSD'yi ben laptopun hdd yuvasına taktım. HDD'yi ise CD/DVD ROM yuvasına taktım. Bunun haricinde neden olabileceğine dair bir bilgim yok.Google amcaya danışmanızı tavsiye ederim.
-
SSd'yi halla kullanıyormusunuz? Eğer kullanıyor iseniz son durumunu paylaşma imkanınız mevcut mu? Kullanmıyor iseniz ne zaman bozulduğu hakkında bilgi verebilirmisiniz.
-
bu marka sağlam mıdır maksadı ile sorduysanız bende bir kaç ürünü var. çin malı ama çin malı değil ugreen markası gibi. normalde masaüstü pc pazarı ile alakası olmayan güvenlik ürünleri üreten ki kameralarda disk de gerekiyor malum bir firma ama son kullanıcıya yönelik ürün de yapmaya başladılar son yıllarda. merdiven altı değil kısaca. zaten her ürünün 2 sene garantisi vardır. eşek logolu markada bile mağdur etmediler kimseyi ama tabi giden verinin yeri doldurulamıyor bazen. bu bakımdan en sağlam hdd markasının western digital olduğunu söyleyebilirim kullandığım ürünlere bakarak lakin ssd dendi mi nand ömrü teknolojisi işin içine girdiği için hepsinin bir ömrü var. tabi bu demek değil ki alacağız bir kaç sene sonra bozulacak nand ömrü bittiği için. 2011 senesinde aldığım ocz vertex2 64gb ssd'yi kuzenim halen kullanmaktadır. son kullanıcının nand ömrünü bitirmesi pek mümkün değildir kalitesiz ve kötü teknoloji değilse QVO gibi. ssd'ler kontrolcüden patlar o yüzden artık basa basa şu kontrolcülü diye belirtiyorlar. hikvision sata3 ssd, m2 ssd, 2 harici ssd şu anda aktif kullandıklarım bazıları eski ama ne kontrolcü kullanıyorlar merak edip de bakmadım. şirket politikası gereği hız önemli değil stabilite önemli diyorlarsa ki pek hızlı değil ürünleri olanları da pahalı o zaman markada hiçbir sıkıntı olmaz. vakti olan bir arkadaş varsa bizi de bilgilendirebilir kontolcü modellerini. ben markayı bildiğim için araştırmamıştım.
Benzer içerikler
- var olmayan bir aygıt belirtildi
- ruxim nedir
- goodram ssd alınır mı
- 970 evo plus vs 980
- laptop için ssd önerisi
- ntfs nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X