Şimdi Ara

SSD Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim ablalarım merhaba, sistem özelliklerim resimde gördüğünüz gibidir bilgisayarı sadece oyun amaçlı kullanmaktayım, bir arkadaşım yardımıyla toplamıştım uzunca bir süredir de aklımda ssd almak vardı. sadece c yi kurabileceğim fazla kapasiteli olmayan bir ssd, bu yüzden bana tavsiyeleriniz ne olur merak ettim. şimdiden çok teşekkürler...
    not: pc de şuanda 1 tb hdd bulunmakta 2 ye bölünmüş şekilde.
     SSD  Tavsiye SSD  Tavsiye
     SSD  Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhey1an -- 12 Ekim 2015; 16:14:17 >

• Samsung 850 evo 120 gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler murat abi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhey1an -- 12 Ekim 2015; 17:08:50 >
  • Arkadaşlar Kingston HyperX Savage ve Samsung 850 pro arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ? Ve bunlar uyumlu mudur lenovo y50-70 i7 işlemcili bilgisayara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyyubi709

Arkadaşlar Kingston HyperX Savage ve Samsung 850 pro arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ? Ve bunlar uyumlu mudur lenovo y50-70 i7 işlemcili bilgisayara ?

Pro'ya gerek yok.

850 Evo yeterli.
  • Yukarda resmini attığın bilgisayar laptop değil, ama SSD laptopa uyumlu mu diye sormuşsun. Bir çelişki var ortada.
    Bahsettiğin laptopa SSD'yi takabilirsin fakat içinden HDD'yi çıkartman gerekir. SSD için ekstra bir yuvası yok.

SSD  Tavsiye
    Resimdeki gibi HDD sökülüp yerine SSD takılmış olur. Bu durumda 120 GB'ın sana yeteceğini hiç sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve Ssd Upgrade Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    SSD Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.