Şimdi Ara

SS olarak gt250r mi yoksa scooter mı?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıntanda anlaşılacağı gibi yeni bi motor alıcağım malum araba çok yakıyor aklımda şimdiye kadar
    St Kanuni GT250R vardı fakat biraz düşündükten sonra motoru vitesli olduğu için tedirgin tedirgin kullanmak istemiyorum tamam görünüm SS on numara fakat işte birazda keyif almak istiyorum sürerken mantığım 200cc scooter diyor gönlüm gt250r den yana napayım arkdaşlar bi düşüncelerinizi söylerseniz çok mutlu olurum

• valla hocam ne tarz istiyorsunuz bilemiyorum ancak

250r gerçekten güzel motor vitesli diye tedirgin olmayın bi kaç güne çözersiniz bi kaç gün sonrada eliniz alışır sonrada pratikle trafikte rahatlamaya başlarsınız

ha ama ben gaza basiyim keyfime bakarım derseniz 200'lük 250'lik scooter'larda güzeldi maxiscooter'lar özelliklede su soğutmalı birazda iri tekerli oldumu deymeyin keyfime cinsinden :) yükle eşyanı herşeyini gez dolayı :)
  • hocam birde gtr i alıp vites işini çözümezsem oturur ağlarım yeminle xD yapamam demiyorum önemli olan işkenceye dönüşmesin yani sürerken aklıma gelmesin vites işi nedersin hocam
  • Bence scooter ile başlaman daha yerinde bir karar olur vites işini çözebilirsin fakat kontrol işi tecrübe gerektirir ki gt azımsanmayacak güçte ve yapısı gereği racing olduğu için dönüş açısı gaza tepkisi vs commuterlere göre çok farklı ki senin için vitesli motorda ilk basamak commuter olmalı maksimum 125 cc kaydıyla sözün özü düşe kalka öğreneceğin bir model değil en ufak yatırmada seni ciddi zarara sokacaktır maddi açıdan.

Bana sorarsan scooter senin açından daha uygun derbinin gp 250 adlı scooter olması gerek hem dizaynı hem performansı on numaradır tavsiye ederim,onun dışında suzuki burgman ve honda goldwing üst düzey scooter piyasasında köklü ve kaliteli modellerdir bunlar bütçeni aşıyorsa alt segmentte kymco agility 125 çok kalitelidir.

Saygılar..
  • Merhaba,

SS olarak scooter ve racing kasa motoru karsılastırmıssın ve başlangıç yapmak istiyorsun.

SS'in anlamı Super sport ise Scooter olarak super sport ben görmedim duymadım.

Gt250r ile normal bi scooter'ı nasıl aynı kefeye koyabildin anlayamış değilim.

Hem ss istiyorsun hem vitese alışma endişesindesin.

Sen bence bi cbr 125 al sonra yavaş yavaş büyütürsün. Gt250 r fazla gelir.

Cbr 125

• teşekkürler arkadaşlar yrumlarınız için cbrda kendimi çok güvensiz hissederim moped e biner gibi cılız lastiklerle ecele gider gibi o yüzden beyenmedim açıkcası birde ben scooter ile SS yi karşılaştırmadım arkadaşım sadece vites işini çözebilirmiyim dedim nerden ne çıkartın sen nasıl okudun grenajlarını söküp kullanıcam artık 1-2 ay , neyse son olarak kararımı verdim ST kanuni gtr iyi akşamlar
  • grkm kardeş arkadaşları dinleyip scooter ile başlayıp sonrada 125 cc motor kullanmış birisi olarak şunu diyorum sakın onları dinleme dağda bayırda kullanıcaksan tamam haklılar ama ne zaman bir şahin tarafından sıkıştırılsan eşhedu... diye başlarsın direk 250 ile başla kendine hakim ol inan bana düşerek yaralanmaktan daha kötüsü başka araçların sana çarpması scooter da alsan naked da alsan race de alsan sakın 125 alma 250 den başla ben burdaki scooterla başla 125 cc ile devam edersin diyen arkadaşların şehirde motor kullandığına inanmıyorum abimin motorunu beraber kullanıyoruz ne zaman çevre yoluna çıksan özellikle 2 kişi olduğumuz zaman aklımıza 125 cc al diyen arkadaşlar geliyor ve demediğimiz kalmıyor bu forumda elalemi yanlış yönlendirmeyi bırakın 125cc ler 600cc den daha tehlikeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zulfikar ile aynı fikir kanaitindeyim.

motor kullanmayı 100'lük otomatik activa ile öğrendim sonra vitesli 125 aldım.. 2 bin sürüp öğrendikten sonra elden çıkarttım şimdi altımda 250'lik chopper var şimdi keşke ilk 250'lik alsaymışım diyorum gereksiz masraf yaptım.. benim için son hızı kesinlikle önemli değil. ara hızlanmaları iyi olsun kafi birisi sıkıştırığında vs darda kaldığımda aradan kaçabileyim kafi

250cc bence en ideal seçim.
  • vlla kardeşim kendine güveniyosan gt 250 r al derim ama hyosung un ha güven miyorm diyorsan ozamn scooter derim ama ist gibi yerde vitesliyi tercih et derm
  • Önecelikle slm, 600 RR sahibi biri olarak, "grkm?" kardeşim o moped gibi diyip aşağıladıgın lastikleri ince dediğin cbr 125 senin bayıldıgın gtr 250 ye taş çıkartır bi makina. 10 gömlek üstün bir makina. belli ki motor tecruben hiç yok. hyosung yeni adı ile st kanuni alacagına, akıllı davranıp cbr 125 al cebinde rahat etsin pasa pasa da ogren vitesleri. kanuni yi kötülemiyorum ama düzgün bir firma da değil daha detaylı bilgiyi motordelisi.com dan okuyabilirsin. st kanuni nin sana ne zaman arıza cıkartacagını bilemezsin, cok yolda kalan biliyorum. cbr 125 i bir bucuk sene kullandım en ufak bir sorun yasamadım. çin firmasından biraz hallice firma ile, japon motorlarını ayırt edin artık. hersey görünüs değil. bazen görünüs yanıltıcı olabilir.

senin yerinde olsam ya scooter alırım yada cbr 125 alıp bu işi ögrenene kadar bu aracları kullanırım. gtr ı kapıya surmem. bak 600 cc SS (racing) kullanan biri olarak dediklerimi yabana atma. full olarakta korumalarını kullan. kask mont dizlik vs. selametle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazim6rr -- 7 Ocak 2011; 3:33:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.