Bildirim
(SS'li) H&M'in bu yazki şortları Hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
karın kaslarım nasıl ssli? -
Güzel kız resmi bekliyorumdum konuya gülerek tıkladım, göbeği kıllı harun abi çıktı bir anda tüm hevesim gitti memnun musun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bol gelmiş hepsi.
Biraz kilo al
ıslandım kurutmaya götürdüler yıkadılar kuruttular ütülediler artık temizlendim sağol -
f/p bakımından nasıl
İşimi gördüm
şort alıcana git 2-3 kilo al.Bune leyn -
bu yaz hm den aldigim şortum senin soldakine cok benziyor biraz daha uzun duruyor bende aynısınıdır belki bağdat hm den almiştim 2side yakışmış
edit:aynisini degilmiş bendei kottu , cok kısaymiş yakindan baktimda giyme bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racyrocq -- 27 Temmuz 2016; 14:45:08 > -
kötü -
kardeşim evde ekmek yemiyor musun ? -
rengi güzel. ben beğendim al.
edit: almış zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 27 Temmuz 2016; 15:31:27 > -
H&M'den alışveriş yapıyorum ama hayatta bu renk şort, pantolon giymem. -
Bende bordosu var dostum. H&M değil ama çok benziyorlar. Sen beğendiysen sorun yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Transskek
ıslandım kurutmaya götürdüler yıkadılar kuruttular ütülediler artık temizlendim sağol
Trans mısın?
Abi bune ya şuna bak
quote:
Orijinalden alıntı: Td550404
H&M takilan erkek gaydir.Klube hosgeldin
İyi tespitti
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115022450
Eee? Size girmedikten sonra bu niye size dert oluyor? İlla size de girmek lazım anca öyle adam olursunuz.
h&m amerikada avrupada sattıgı neyse burada da aynısını satan "siz barzolar ne anlarsınız alın penye" demeyen tek tekstil firmasıdır h&m ultra heteroseksüel adam gibi adamdır. -
Ben de iki tane şort aldım bugün aldım ikincisini ama kot şort değil kumaştan dizüstü süper duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- swinger kadınlar kulübü
- hangi otellerde evlilik cüzdanı sorulmaz
- efexor kullananların yorumları
- lisede 2 yıl üst üste kalanlara af
- enerji içeceği enerji verir mi
- discord açıldı
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- elektrikli bebek arabası
- moonwalkers ayakkabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X