(Ss’li) Evlendim 3000₺ (Balayı bile Bedava)

-
-
Ailelerin takı ve düğün olmamasını kabul ettiği kısım bence csb theo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evliliğin masrafını geçtim, varsın 500 bin tl ye mal olsun. Yeter ki evlenebilelim ya.😭
-
-
Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah. Tebrikler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ömür boyu mutluluklar dilemek düşer bize de o zaman.
Aynı mantıklı düşüncelere (evlilik süreci hakkında) birisini bulmak gerçekten zor. Bahsettiğim bu kadar az masraf veya her şeyden kaçınmak değil. Düğün adı altında gereksiz veya abartılı şeyler. Onu istemem diyeni bile düğün sürecine girdi mi ya içgüdüsel ya çevre veya aile baskısıyla başka biri olup çıkıyor, şanslısınız.
Balayı da çok hoşmuş
-
Hocam hayırlı olsun. Siz birbirinizi bulmuşsunuz zaten. Yaşamda bir kere yaşanacak bir şeyde bu kadar tasarruflu olmasaydınız. Hayat buna değmez.
-
Hocam sizinki masrafsız evlilik değil, masrafsız eş. sonuç olarak kendimize göre bir eş bulmuşsunuz, mutluluğunuz daim olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah mesut etsin. Sonuçta bir dh üyesi evlenmiş, bırakın az bir masraf yapmayı bir şekilde tüm bu aksiyonun üstüne para bile kazanabilirdi. Mutluluklar dilerim.
Helal olsun hocam Allah bir ömür mutlu mesut etsin. Size böyle gelin yakışırdı kafalarınız uyuşuyor ne güzel... Ben de evlenince gelinlik yerine beyaz pantalon ceket giymek istiyorum daha sonra da ayrı ayrı giyerim diye yaşasın ölücülük :D
Hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Eşime okudum hikayenizi, sonunda fotoğraflara bakıp dedi ki "Suyu bile dereden doldurup bedavaya getirmişler." 😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir zamanlar ben de bedavaya getirdim diye övünürdüm...
-
Sonra değmedi demi tekrar evlenmeyi düşünüyomusum
Tam donanımhaberlik düğün olmuş tebrik ederim
-
Kendi kendime nazarım değiyor.
Ama huy işte yine de bu saçma huydan vazgeçemedim, geçen ay yine benzer şekilde kendime nazar ettim.
Şimdi sürünüorum...
-
mutluluklar hocam
hayat pahalı değil, isteyen adam her şeyi yapar görüşlerinize sadece kısmen katılsam da, iyi niyetinizi takdir eden bir dh'li olarak çok sevindim.
tekrardan mutluluklar diliyorum
-
Hayırlı olsun hocam. Zaten bu devirde evlilik masrafindan ziyade duzgun birisini bulup hayat kurmak asıl mesele... Herkes bir akımın peşine takılmış. "Bir kez evleniyorum ben" kafasında. O nedenle "olmusken en iyisi olsun" mantığındalar. Sizin adiniza sevindim. Mutluluklar.
hocam sana uygun birini buldum dm gel
-
Hayırlısı olsun. Biz de nikah kıyacağımız zaman hiç uğraşmadık gittik, nikah memurunun odasında attık imzaları. Para verip vermediğimizi hatırlamıyorum. Eşim beyaz sade bir abiyeden güzel bir gelinlik uydurmuştu, ben de takım elbiseye papyon takmıştım. Millet çok abartıyor gerçekten evlilik olayını. Düğün falan da yapmadık. Anca bir sene sonra kendi keyfimizden yapmıştık ama onu da yapmasak kimse niye yapmadınız demeyecekti. Yaptığımız tek harcama kalıcı bir hatıra olsun diye fotoğraf çekimiydi. Ona da değdiğini düşünüyorum açıkçası.
-
Bu bulunmaz taktikler ilerde işime yarayabilir diye konuyu favorilere ekledim amma gelinlikçinin 10 bin lira istediği gelinliği bin liraya nasıl aldığını veya bulduğunu anlatmamışsın
Yalnız sizinki düğün değil maklube olmuş.Bu sebeple 3 bin normal masraf.Müziksiz,sadece kuran okuyarak cenaze mi düğün mü pek belli olmuyor açıkçası.
|
Adam tam bir sıcak fırsatlar kralı. Hayırlı olsun, Allah - Tanrı - Zeus mutluluğunuzu eksik etmesin, bir yastıkta, iki bisiklet gidonunda keyif, mutluluk, huzur dolu günler, pedal ve zaman geçirmeniz dileğiyle.
Milletin düğünde bahşiş olarak vermek zorunda kaldığı parayla adam düğün yapmış. Düğün parasına Ortadoğu'da devlet kurar kral ![]() Yalnız tasarruf kronik cimriliğe dönüşmesin hocam. Sizi güldür güldürde yeni cimri şevket olarak görmeyelim. Çünkü ben bir kere böyle tasarruf etsem sonra bir konsola, elektronik cihaza 5-10 bin TL veremem. |
Hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Eşime okudum hikayenizi, sonunda fotoğraflara bakıp dedi ki "Suyu bile dereden doldurup bedavaya getirmişler." 😂
|
Tam donanımhaberlik düğün olmuş tebrik ederim |
Müzikle oyunlar vs bizim karakterimize uygun değil, mutlu olamadığımız şeyleri sırf eller ne diyecek diye mi yapmalıyız? Tüm katılımcılar zaten memnun ayrıldı.
|
Okurken içim daraldı resmen. Tabii bu bir hayat biçimi ama lütfen çocuk yapmayın. Sizin ebeveynliğiniz çekilmez. Çocuğum bilgisayar istedi. Baktım fiyatlar 15 bin liradan başlıyor. Bisikletle tüm bilgisayarcıları dolaştım. Tek tük parçaları topladım. Çocuğum Quake oynayabiliyor dersiniz. Çocuğunuz foruma konu açıp sizden ne kadar nefret ettiğini anlatır falan, aman kalsın. |
gelin yanlızca evlenmek istemiş aaammaa YANLIZCA EVLENMEK! türkiyede böle kadın yok toplumun 99.9 popüler kültürün oluşturduğu para ezici pirana kadın dolu. Böle bir kadın yok hacı. Onu direk doldurt müzeye koydurt.Türünün son örneği. 500 bin tl altında para harcatmadan evlenmek istemiyor kadınlar. İlla popüler kültürün ittirdiği şeyleri yapıcaklar. |
Hocam sizinki masrafsız evlilik değil, masrafsız eş.
![]() |
valla isteyen istediği gibi düğün yapar. bunu eleştirmek kimseye düşmez. ben arkadaşları tebrik ediyorum kimseye kulak asmadan bu işi halletmişler. gerçi konuyu okumadım ama olsun
|
Benzer içerikler
- bir kıza açılma taktikleri
- geçmiş olsuna ne denir
- geçmişe dönük dekont alma
- bir erkek size hakaret ediyorsa
- nofap nedir
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
- zara indirim ne zaman 2025
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X