Bildirim
[SS'li] BEFORE AFTER 116kg -> 73kg
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kilo vermek yakışmamış kafan büyük kalmış vücuduna oranla -
Farkındayım hocam şimdi zaten vücudun üst kısmını geliştirmeye çalışıyorum. Göğüz omuz falan kas kazanırsam oranı yakalayabilirim gibime geliyor. Yapacak bir şey yok, eski halim gibi kalamazdım.quote:
Orijinalden alıntı: Ay Adam
kilo vermek yakışmamış kafan büyük kalmış vücuduna oranla -
Tebrikler,büyük azim..Troll ordusu gelecek az sonra,pek kafaya takma onları. -
Hayırlı olsun. Ne kadar sürede verdiniz? -
Eski halin iyiymis
Bunca yillik zayifim hicbir artisini goremedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kilo sana yakışıyoruş sempatiklik katıyormuş, yeni halin tam baba parası yiyen çakal tiplere benzemiş -
Toroman gibi adam kürdana dönmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
jawline ın belirgin değil kafansa somun ekmeğe benziyor hocam niye yandan poz verdin ki -
-
Hızını alamamışsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yine hayattaki bütün amacı başkalarının enerjisini sömürmek olan tipler gelmiş. Yeni haliniz gayet güzel olmuş buradaki olumsuz, içi boş yorumlara takılmayın. -
eski halin daha iyiymiş. -
Yemek ye çok mu zor, yemek yediğin halde kürdan gibi dolaşıyorsan git bi erkekliğini kontrol ettir.
Erkekligimi mi merak ettin gosteririzquote:
Orijinalden alıntı: vjdrsjejv
Yemek ye çok mu zor, yemek yediğin halde kürdan gibi dolaşıyorsan git bi erkekliğini kontrol ettir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3 yıl gibi bir sürede verdim bu kiloları. Ve düzenli olarak vermedim yani bi verdim bi aldım bi korudum vs vs.
Herhalde uzun sürede verdiğimden dolayı sarkma yok. Göbek kısmımın sıkılaşması gerekiyor sadece, ayva göbek mi diyorlar bilmiyorum 2 baklavam var sadece alttakiler çıkmıyor
İlk diyete başladığımda 17kg verene kadar diyeti bozmadım. Sonrasında bir 5 kilo aldım sonra tekrar girdim 12 verdim falan böyle ilerledi diyet. Bu yaz çekildim bu fotoyu yani Ağustos ayında. O fotodan sonra 6 kilo daha aldım şimdi 2,5 verdim kalan 3,5 kiloyu vizelerime kadar diyetle koruyup vizelerden sonra sporla yakacağım umarım.
Abur cubura çok düşkünüm ben. Neden bilmiyorum ama 6 ay aburcubur yemesem yemem. Ama ağzıma 1 adet cips atarsam gün içinde, 2 hafta boyunca gece yatmadan 2 paket büyük boy cips yerimOndan hızlı kilo (yağ) alıyorum. Ama durduramıyorum bu durumu şekerim falan da yok bilmiyorum neyin tetiklediğini. Cips yemeyi durdurmayı da mesela 2 hafta sonunda 3 4 gün sarhoş yatıyorum aç sonrasında 4 gün falan detox yapınca cipsten uzaklaşıyor vücut istemiyorum ama 1 tane ağzıma değdiği an gidiyor yine. Çözümünü bulamadım 3 yıldır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Büyük Bi iş başarmışsın dostum kendin İcin en iyisini yapmissin tebrik ederim. Duzenli olarak vucut calisma ya devam et cok daha iyi olacaksındır
Acilen göğüs ve kol kası çalışmalısın. Ayrıca tebrikler -
Hocam azmini tebrik ediyorum ayrıca profil fotoğrafınla nickini çok beğendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- aştiden kızılay"a nasıl gidilir
- ağaç kurutan sıvılar
- red yemek
- birini düşünerek mast yapmak günah mı
- tüketici hakem heyeti 30 gün içinde savunma gelmezse
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X