Şimdi Ara

[SS'li] BEFORE AFTER 116kg -> 73kg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimdeki benim arkadaşlar. Uzun bir süre sonunda istediğim kiloya ulaştım, sizinle de paylaşmak istedim[SS'li] BEFORE AFTER 116kg -> 73kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 21 Ekim 2018; 19:41:13 >

• kilo vermek yakışmamış kafan büyük kalmış vücuduna oranla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay Adam

kilo vermek yakışmamış kafan büyük kalmış vücuduna oranla
    Farkındayım hocam şimdi zaten vücudun üst kısmını geliştirmeye çalışıyorum. Göğüz omuz falan kas kazanırsam oranı yakalayabilirim gibime geliyor. Yapacak bir şey yok, eski halim gibi kalamazdım.
  • Tebrikler,büyük azim..Troll ordusu gelecek az sonra,pek kafaya takma onları.
  • Hayırlı olsun. Ne kadar sürede verdiniz?
  • Eski halin iyiymis

Bunca yillik zayifim hicbir artisini goremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilo sana yakışıyoruş sempatiklik katıyormuş, yeni halin tam baba parası yiyen çakal tiplere benzemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Old good days ss’li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toroman gibi adam kürdana dönmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jawline ın belirgin değil kafansa somun ekmeğe benziyor hocam niye yandan poz verdin ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

jawline ın belirgin değil kafansa somun ekmeğe benziyor hocam niye yandan poz verdin ki
    Hahahahah Buyrun normalde bu şişkin suratı her yere atmam

[SS'li] BEFORE AFTER 116kg -> 73kg

• Hızını alamamışsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine hayattaki bütün amacı başkalarının enerjisini sömürmek olan tipler gelmiş. Yeni haliniz gayet güzel olmuş buradaki olumsuz, içi boş yorumlara takılmayın.
  • eski halin daha iyiymiş.
  • Yemek ye çok mu zor, yemek yediğin halde kürdan gibi dolaşıyorsan git bi erkekliğini kontrol ettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Yemek ye çok mu zor, yemek yediğin halde kürdan gibi dolaşıyorsan git bi erkekliğini kontrol ettir.
    Erkekligimi mi merak ettin gosteririz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 yıl gibi bir sürede verdim bu kiloları. Ve düzenli olarak vermedim yani bi verdim bi aldım bi korudum vs vs.

Herhalde uzun sürede verdiğimden dolayı sarkma yok. Göbek kısmımın sıkılaşması gerekiyor sadece, ayva göbek mi diyorlar bilmiyorum 2 baklavam var sadece alttakiler çıkmıyor

İlk diyete başladığımda 17kg verene kadar diyeti bozmadım. Sonrasında bir 5 kilo aldım sonra tekrar girdim 12 verdim falan böyle ilerledi diyet. Bu yaz çekildim bu fotoyu yani Ağustos ayında. O fotodan sonra 6 kilo daha aldım şimdi 2,5 verdim kalan 3,5 kiloyu vizelerime kadar diyetle koruyup vizelerden sonra sporla yakacağım umarım.

Abur cubura çok düşkünüm ben. Neden bilmiyorum ama 6 ay aburcubur yemesem yemem. Ama ağzıma 1 adet cips atarsam gün içinde, 2 hafta boyunca gece yatmadan 2 paket büyük boy cips yerim Ondan hızlı kilo (yağ) alıyorum. Ama durduramıyorum bu durumu şekerim falan da yok bilmiyorum neyin tetiklediğini. Cips yemeyi durdurmayı da mesela 2 hafta sonunda 3 4 gün sarhoş yatıyorum aç sonrasında 4 gün falan detox yapınca cipsten uzaklaşıyor vücut istemiyorum ama 1 tane ağzıma değdiği an gidiyor yine. Çözümünü bulamadım 3 yıldır

• Büyük Bi iş başarmışsın dostum kendin İcin en iyisini yapmissin tebrik ederim. Duzenli olarak vucut calisma ya devam et cok daha iyi olacaksındır

• Acilen göğüs ve kol kası çalışmalısın. Ayrıca tebrikler
  • Hocam azmini tebrik ediyorum ayrıca profil fotoğrafınla nickini çok beğendim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.