(Ss’li) 22 Eylül Çarşamba DH Ankara Buluşması

-
-
Merak ettiğim bir şey var. Bu kadar insanın tamamı bu forumdan mı? Burada millet ciddi ciddi birbirini yiyor çünkü. Muhabbet ortamında biri A derken öbürü hayır Z diyip de tartışma ortamı falan çıkmıyor mu? Ya da aman bu da onlardanmış gibi ayrıştırma durumları olmuyor mu? Neden soruyorum, çünkü tamamen sıfır tanışıklık ile düzenlenen bir organizasyon anladığım kadarıyla. Öyle olunca da aynı forumdaki gibi millet birbirine yardırmıyor mu?
-
Sanal ile gerçek çok farklı…quote:
Orijinalden alıntı: trkgncrMerak ettiğim bir şey var. Bu kadar insanın tamamı bu forumdan mı? Burada millet ciddi ciddi birbirini yiyor çünkü. Muhabbet ortamında biri A derken öbürü hayır Z diyip de tartışma ortamı falan çıkmıyor mu? Ya da aman bu da onlardanmış gibi ayrıştırma durumları olmuyor mu? Neden soruyorum, çünkü tamamen sıfır tanışıklık ile düzenlenen bir organizasyon anladığım kadarıyla. Öyle olunca da aynı forumdaki gibi millet birbirine yardırmıyor mu?
Burada herkes gerçekte söyleyemeyeceği şeyleri anonim kimlik altında söyleyebiliyor oysa yüz yüze durumlar çok farklı.
Birbirinin arkadaşlarını getiren de oluyor tabi tanışma toplantılarına…
Çoğu ilk defa tanışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sevindim o halde. Sürekli burada takıla takıla normal insan ilişkilerini burası gibi sanmaya başladım artık. Son 2 yıldır evden çalışıyoruz eşimle, evde çürüdük resmen.
-
Karadeniz tarafına da beklerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mutlaka… Perşembe günü Antalyadayızquote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Karadeniz tarafına da beklerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzmir olsaydı kesin gelirdim :(
-
Arkadaşlar zorla tutuluyorsanız göz kırpın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ordaki kızlar ordakilerin kendi arkadaşları mı yoksa dh'den mi?
Ben asosyal, sosyalfobik birisiyim acaba böyle ortamlara katılsam kız arkadaşı edinebilir miyim diye düşünmüyor değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dh'de bayan üye mi var ?
-
Kayseri'de falan olsa kesin giderdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nası yani, benim burda tartıştığım kişilerin çoğu teyze miymiş ?
-
Güzeldi cidden kampımız falan da, biraz hortlatmış oluyorum ama aylardır giremiyordum, görünce de rica etmeden geçmeyeyim dedim, ben teşekkür ediyorum. Müsait olursam damlayacağım yine etklinliklerinize :)
-
Her zaman bekleriz :)quote:
Orijinalden alıntı: KillerKinGGGüzeldi cidden kampımız falan da, biraz hortlatmış oluyorum ama aylardır giremiyordum, görünce de rica etmeden geçmeyeyim dedim, ben teşekkür ediyorum. Müsait olursam damlayacağım yine etklinliklerinize :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X